Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

zeycanımmm okudum bacım ALLAH kabul etsin inş RABBİM kimsenin yuvasını bozmasınnn ( aminnnnn)

Aksama bi plan mi var cnm tekrar doğum günün kutlu olsun

akşama evdeyim canım bir planım yok ......yyemek pasta filan işte ...

hgg bacımmmmm

boş buldum canım ......

neden okumuyalım ki hemen okuyom bacımm RABBİM kimsenin yuvasını bozmasın inşş

iyiki dogdun bebegim mutlu yillar rabbim sana en kisa zamanda bebegini kucagina almayi nasip etsin seneye bebisinle girersin insallah dogum gunune cok sewiyoruz seni iyi ki warsin

ayyyyyyy çok teşekkür ederim iyi dileklerin içn sağoll amiinnnnn inşallahhhhhhhhhh duygulanırdın beni

Oooo süper canım rabbim mutluluğunuzu bozmasın

amiinnnnn canım sağol

hımmm hanginiz GSli bakimm??????

ben gs lıyım eşim fb lii eşim bir fb li olrak gsli çiçek yaptırmış bayoıldımmmm

ayrıca nice nice mutlu yıllaraaaaaaa

çok çok teşekkür ederim kızlarrrrrrrr

nice yıllara canım :)

çok çok teşekkür ederim ayrı ayrı hepinizeeeeeee iyiki varsınızzzzzzzz

cok güzellermiş DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN bacım saglıklı güzel günler eşin le inş yawrunlaaa

çok çok teşekkür ederim canım inşallahhhh bir ahaki doğum günüme ya hamiş olrum yada bebişim doğmuş olur inşallahhhhhhhhhh

anladım canım ne güzel çok bilinçlisin zaten.. bişey sorucam son adet tarihine göre gebelik haftan tutuyo mu? bide o kese 1 mm büyüme diyosun ya evet normal bende öyle okudum birsürü kaynaktan.. sayısız yanii.. ama doktorlar ilk haftalarda daha hızlı büyüme bekliyo anlamadım nedendir.. benim ilk hafta 2 mm gibi büyüdü sonradan büyüme hızı düşünce bunu söylediler işte.. ama EN ÖNEMLİSİ benim sat a göre gebelik haftamla kese ölçümü gebelik haftam tutmuyodu.. bir haftadan bile daha fazla geriden geliyodu.. senin ki öyle degil yanlış hatırlamıyosam.. varsada bikaç gün..

rose canim nasilsin bugun dogum gununmu tebrik ederim insallah gelen yili dogum gununu evladin kucaginda pastandaki mumlarinini sondurerek gecirirsin mutlu hayatin olsun arkadasim hep yuzun gulsun uzun huzurlu hayatin olsun hep insallahEki Görüntüle 844586 Eki Görüntüle 844588

Zeycan yazdı da aklıma geldi. benim kuzenimin de eşiyle arası çok kötü. bir de ortada 1,5 yaşında bir çocuk var. sizden ricam onun için de dua okur musunuz???? adı Fatma... Allah razı olsun şimdiden.......

elamm kaç günün kaldı senin bacımm hadi inşş halay cektir bizee inşşşş
abla dundu gunum
kıyamam ben sana ya... haklısın tabi.. inşallah gelmezler canımmmmmmmm... birkaçgün bekle bakalım sonra da yap testini biz de burda kutlama yapalım

inş yaaaa 1 gun gectı dye sevnyorum ama adet olurum dyede gerı sevnmyorum

Zeycan yazdı da aklıma geldi. benim kuzenimin de eşiyle arası çok kötü. bir de ortada 1,5 yaşında bir çocuk var. sizden ricam onun için de dua okur musunuz???? adı Fatma... Allah razı olsun şimdiden.......

allah yardımcısı olsun çocugunu ortada bırakmasın allahımm ailesine yuvasına mutluluk huzur getirsin inşallah

canım ben zaten geç yumurtladım :) bu ay ateş ölçtüm ben 18. gün yumurtlama ve ilişki oldu... yani benim normal gebeli haftam 7+1di dün... ama geç yumurtladığım için 6+4 -5 işte yani 6+5 de 23mm kese normal gibi geliyor ama benim anlamadığım nasıl bir büyüme bekliyordu ki küçük geldi... onu anlayamadım. ne olacak göreceğiz ama korkmuyor değilim... yani bir gerilik yok günde 1 mm geliştiğini düşünürsek... ama bilemedim ben şimdi... bir arkadaşa sordum doktor gelişme varsa eğer küçük demesi saçma dedi ama bilmiyorum doktorumu seviyorum iyide bir doktordu bilemiyorum ki

Okudum canın rabbim kabul etsin

bilmiyom ki balım dr kötü bişi sölemedi baktı sonuca bak şimdi kafama takcam yine

canım yüksek değil zaten değerler vardır belli bir dğer arasında olması gerekiyor eğer düşük veya yüksekse kırmızıyla veya koyu renkle belirtiliyor test sonucuna bak canım sonuçta birde göğsünden süt gelmiyorsa bulanık görmüyorsan hiç korkma çünkü prolaktin yüksekliğinden bunlar olur diğer adıda zaten süt hormonu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…