inş bebegm inş ama adet olurum belkı dye tırsıyorum
blmyorum kı ya olursam dye dsunyorum
Aksama bi plan mi var cnm tekrar doğum günün kutlu olsun
hgg bacımmmmm
boş buldum canım ......
neden okumuyalım ki hemen okuyom bacımm RABBİM kimsenin yuvasını bozmasın inşş
iyiki dogdun bebegim mutlu yillar rabbim sana en kisa zamanda bebegini kucagina almayi nasip etsin seneye bebisinle girersin insallah dogum gunune cok sewiyoruz seni iyi ki warsin
Oooo süper canım rabbim mutluluğunuzu bozmasın
hımmm hanginiz GSli bakimm??????
ben gs lıyım eşim fb lii eşim bir fb li olrak gsli çiçek yaptırmış bayoıldımmmm
ayrıca nice nice mutlu yıllaraaaaaaa
nice yıllara canım :)
ben gs lıyım eşim fb lii eşim bir fb li olrak gsli çiçek yaptırmış bayoıldımmmm
çok çok teşekkür ederim kızlarrrrrrrr
hakkında hayırlısı neyse o olsun canım ......... üzülme ne olursa olsun elbet birgün rabbimin izniyle olacak....... bu kadar takıntı yapmamaya çalışşşşşşş lütfeennnnnn .........
cok güzellermiş DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN bacım saglıklı güzel günler eşin le inş yawrunlaaa
Amin hayatim Rabbim hepimizin agzinin tadini yuwasinda bozmasin
yok tatlım dertleşmek her zaman iyi gelir... kese 25mm olmadan bebek gözükmüyormuş bunu biliyorum benim kesem 23mm... ayın 15inde kesem 3mmdi... 22 sinde 16mm... 30 unda 23 mm... bu gelişimi az buldu doktorum... daha fazla büyümüş olması gerekirdi diyor ama günde 1mm büyüdüğünü düşünürsek çok küçük değil aslında... bana biraz bizi yanlış haftada çağırdı gibi geliyor ama neyse... alttan bakmadı... karnımdan baktı... geçen hafta yolk sac ı gördük bu hafta onuda göremedi.. yani biraz doktor ihmali olduğunu düşünüyorum amaaaaa... tabiki kesede gerilik oluşmuşta olabilir... kafam çok karışık yani anlayacağın ne yapacağımı bilemedim bir arkadaşın doktorunu tavsiye ettiler salı gününe randevu aldık bakalım salı günü gidicem oraya aynı şeylerse zaten yapılacak bişey yok... olanlar bundan ibaret... söylemek istediğin bildiğin varsa seve seve dinlerim beni bitiren asıl olay kesinlik olmaması tamam gelişmiyorsa gebelik sonlanacak çok üzüleceğim belki ama yeniden çalışmalara başlayacağız ve yenisi olur... eğer gelişiyorsa kuzumu boşu boşuna üzüyorum beni bitiren olay bu belirsizlik...
akşama evdeyim canım bir planım yok ......yyemek pasta filan işte ...
ayyyyyyy çok teşekkür ederim iyi dileklerin içn sağoll amiinnnnn inşallahhhhhhhhhh duygulanırdın beni
amiinnnnn canım sağol
çok çok teşekkür ederim kızlarrrrrrrr
çok çok teşekkür ederim ayrı ayrı hepinizeeeeeee iyiki varsınızzzzzzzz
abla dundu gunumelamm kaç günün kaldı senin bacımm hadi inşş halay cektir bizee inşşşş
kıyamam ben sana ya... haklısın tabi.. inşallah gelmezler canımmmmmmmm... birkaçgün bekle bakalım sonra da yap testini biz de burda kutlama yapalım
Zeycan yazdı da aklıma geldi. benim kuzenimin de eşiyle arası çok kötü. bir de ortada 1,5 yaşında bir çocuk var. sizden ricam onun için de dua okur musunuz???? adı Fatma... Allah razı olsun şimdiden.......
anladım canım ne güzel çok bilinçlisin zaten.. bişey sorucam son adet tarihine göre gebelik haftan tutuyo mu? bide o kese 1 mm büyüme diyosun ya evet normal bende öyle okudum birsürü kaynaktan.. sayısız yanii.. ama doktorlar ilk haftalarda daha hızlı büyüme bekliyo anlamadım nedendir.. benim ilk hafta 2 mm gibi büyüdü sonradan büyüme hızı düşünce bunu söylediler işte.. ama EN ÖNEMLİSİ benim sat a göre gebelik haftamla kese ölçümü gebelik haftam tutmuyodu.. bir haftadan bile daha fazla geriden geliyodu.. senin ki öyle degil yanlış hatırlamıyosam.. varsada bikaç gün..
Zeycan yazdı da aklıma geldi. benim kuzenimin de eşiyle arası çok kötü. bir de ortada 1,5 yaşında bir çocuk var. sizden ricam onun için de dua okur musunuz???? adı Fatma... Allah razı olsun şimdiden.......
bilmiyom ki balım dr kötü bişi sölemedi baktı sonuca bak şimdi kafama takcam yine
abla dundu gunum
inş yaaaa 1 gun gectı dye sevnyorum ama adet olurum dyede gerı sevnmyorum
abla dundu gunum
inş yaaaa 1 gun gectı dye sevnyorum ama adet olurum dyede gerı sevnmyorum
allah yardımcısı olsun çocugunu ortada bırakmasın allahımm ailesine yuvasına mutluluk huzur getirsin inşallah
Okudum canın rabbim kabul etsin
olmazsın olmazsın tatlım inşallah hamilesindir ayrıca yazıyı yapmışsın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?