Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Psikolejikman esimi bile etkilemisim adam ruyalarinda bebek gormeye baslamis resmen ayyy kafayimi yiyoruz yoksa kizzzz amaninnnnn kocalara yeni kari mi aman Allah korusun parcalarim hahahahhhh :-D

oyüzden napıyoruz kafaya çok takmıyorum akışına bırakıyoruz ve her daim pozitif düşünüyoruzzzzz

canım sıkıntımız aynı olunca birbirimizi anlıyoz işte :)
Bazen bizi bizden baska anlayan olmadigini dusunuyorum hepimiz benzer seyler yasadigimiz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz we birbirimize iyi geliyoruz destek oluyoruz bu cok guzel

Okudum canımcım :)) ins huzurlari yerine gelir 7tane ayetel kursi

Seyirmemi bendedd vardi iste yazmisdkm sen ondanmi sordun canim

Allah razı olsun canım. evet onun için sormuştum :26:

bu ay doğru düzgün çalışma yapamadık biz ondan mümkün değil gibi dedim. bir de şimin test sonuçları da var biliyorsun. inşallah hayırlısıyla hamileyimdir... ya da dediğin gibi değilsem de bugün yarın gelsim reglim de doktor alttan bakıversin

Esinin sonuclari ne zaman cikacak hayatim umarim hersey yolundadir we guzel sonuclar cikar

Serap arkadasimiz vardi isim yanlis hatirlamiyosam tek gecelik iliskiyle hamile kaldı canım.olmaz diye bisey yoook esin dr ne zaman gidecek canım

bebegm 2sınde olmustun dmı sende kac gun suruyo adetn kac gunde oluyosun

Son düzenleme:
Bazen bizi bizden baska anlayan olmadigini dusunuyorum hepimiz benzer seyler yasadigimiz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz we birbirimize iyi geliyoruz destek oluyoruz bu cok guzel

aynen öyle.. dışardan ya acıyarak bakıyolar yada hoşlarına gidiyodur.. ama burda herkes birbirine samimiyetle destek oluyo..

canım sıkıntımız aynı olunca birbirimizi anlıyoz işte :)

muda bzi motice ediyor işte...haklısın canım evet .......

Gel gel bebisimiz gel gel seni istiyoruz geeeeel gel gel arrik

aferiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn işte böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kurufasulye deme banaaaaa ruyama girdi bu gunnnn canimmm cektiii cooookkk ohh bide yanina pilavvv

ıslat bugün yarın yaparsın canım ............

bde turşu ohhhhh mis:125::125::125::125:

bende turşu var gelir vereyim yeni yaptım çok güzel oldu karnı bhar turşusu salatalık tursusu lahana turşusu biber turşusu filan varrr

Kurufasulye deme banaaaaa ruyama girdi bu gunnnn canimmm cektiii cooookkk ohh bide yanina pilavvv

getiririm bir tabak komsuda pişer sanda düşer benim adamda aş eriyo sanırım kuruda kuru dio başka bırsey demıyo etli kuru yanına pilav yapayım da cok yap 5 kılo olsun hergun yıcem dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…