Psikolejikman esimi bile etkilemisim adam ruyalarinda bebek gormeye baslamis resmen ayyy kafayimi yiyoruz yoksa kizzzz amaninnnnn kocalara yeni kari mi aman Allah korusun parcalarim hahahahhhh :-D
Bazen bizi bizden baska anlayan olmadigini dusunuyorum hepimiz benzer seyler yasadigimiz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz we birbirimize iyi geliyoruz destek oluyoruz bu cok guzelcanım sıkıntımız aynı olunca birbirimizi anlıyoz işte :)
Okudum canımcım :)) ins huzurlari yerine gelir 7tane ayetel kursi
Seyirmemi bendedd vardi iste yazmisdkm sen ondanmi sordun canim
Bakk kiziyorumm ama niye mumkun degilmis canim rabbim ol dediyse olmustur hz. Isa babasiz dunyaya geldi...
Imkansiz die birşey yoktur bugün bizim topikte olumsuz negatif bi hava var yaaaa kizlar silkenin kendinize gelin
Hemen kotu düşünme kötüyü çağırma kuşum ins hamissindir ki degilsrnde bugün yarın gelir
oyüzden napıyoruz kafaya çok takmıyorum akışına bırakıyoruz ve her daim pozitif düşünüyoruzzzzz
Allah razı olsun canım. evet onun için sormuştum :26:
bu ay doğru düzgün çalışma yapamadık biz ondan mümkün değil gibi dedim. bir de şimin test sonuçları da var biliyorsun. inşallah hayırlısıyla hamileyimdir... ya da dediğin gibi değilsem de bugün yarın gelsim reglim de doktor alttan bakıversin
Gel gel bebisimiz gel gel seni istiyoruz geeeeel gel gel arrik
bu ay doğru düzgün çalışma yapamadık biz ondan mümkün değil gibi dedim. bir de şimin test sonuçları da var biliyorsun. inşallah hayırlısıyla hamileyimdir... ya da dediğin gibi değilsem de bugün yarın gelsim reglim de doktor alttan bakıversin
aynen bende dünden kurufasülye ıslattım eve gidince onu pişircem düdüklümün kapağı bozulmuş yaaa
Bazen bizi bizden baska anlayan olmadigini dusunuyorum hepimiz benzer seyler yasadigimiz icin birbirimizi cok iyi anliyoruz we birbirimize iyi geliyoruz destek oluyoruz bu cok guzel
As canimm iyiyiz sen.nasilsinnnnnSelam kızlar, nasılsınız ?
Kurufasulye deme banaaaaa ruyama girdi bu gunnnn canimmm cektiii cooookkk ohh bide yanina pilavvv
Selam kızlar, nasılsınız ?
As canimm iyiyiz sen.nasilsinnnnn
bde turşu ohhhhh mis:125::125::125::125:
canım sıkıntımız aynı olunca birbirimizi anlıyoz işte :)
Gel gel bebisimiz gel gel seni istiyoruz geeeeel gel gel arrik
Kurufasulye deme banaaaaa ruyama girdi bu gunnnn canimmm cektiii cooookkk ohh bide yanina pilavvv
bde turşu ohhhhh mis:125::125::125::125:
En son brlj diye bi ark hamisdi cnmTeşekkr ederm cok şükür iyiyim :) topkte yeni hamişler var mı ?
As ersem bu kadar canim isterdunde bi tabak salatalık turşusu yedim olmuş tursularim :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?