ıyıyz bebekım muhbbet edılyo ole sen napan?
aynen bende dünden kurufasülye ıslattım eve gidince onu pişircem düdüklümün kapağı bozulmuş yaaa
bde turşu ohhhhh mis:125::125::125::125:
bna daha annem yapıyo beceremm dyemuda bzi motice ediyor işte...haklısın canım evet .......
aferiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn işte böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ıslat bugün yarın yaparsın canım ............
bende turşu var gelir vereyim yeni yaptım çok güzel oldu karnı bhar turşusu salatalık tursusu lahana turşusu biber turşusu filan varrr
Allah razı olsun canım. evet onun için sormuştum :26:
bu ay doğru düzgün çalışma yapamadık biz ondan mümkün değil gibi dedim. bir de şimin test sonuçları da var biliyorsun. inşallah hayırlısıyla hamileyimdir... ya da dediğin gibi değilsem de bugün yarın gelsim reglim de doktor alttan bakıversin
Ahh mutfaga gitmeye halim yok yataktan hiv çıkmadımmuda bzi motice ediyor işte...haklısın canım evet .......
aferiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn işte böyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ıslat bugün yarın yaparsın canım ............
bende turşu var gelir vereyim yeni yaptım çok güzel oldu karnı bhar turşusu salatalık tursusu lahana turşusu biber turşusu filan varrr
Muhabetiniz bol olsun bnde size katılıyım dedim. Ben monoton yasıyorum işte :) sende habeyler nasıl?
aynen öyle.. dışardan ya acıyarak bakıyolar yada hoşlarına gidiyodur.. ama burda herkes birbirine samimiyetle destek oluyo..
Ohhh yanina bide pilaw kiss cacikta yap yanina guzel gider
bna daha annem yapıyo beceremm dye
aaahhh ne iyi olurduuuu yaaa5kilo olsa bende yerim hepicugunugetiririm bir tabak komsuda pişer sanda düşer benim adamda aş eriyo sanırım kuruda kuru dio başka bırsey demıyoetli kuru yanına pilav yapayım da cok yap 5 kılo olsun hergun yıcem dedı
baaaaaaaaaa yok mu turşu:2:
.benim sag kasığım seyridi iki kere senjndemi sag ayy ins hamişizdir hereey Allah'tan ol derse olur hersey
bna daha annem yapıyo beceremm dye
Ahh mutfaga gitmeye halim yok yataktan hiv çıkmadım
planlıyorum tatlım 1 aydır evde yemek yemedık desem bana gülersinz valla
Ben inanırım çünkü bizde yemedik sürekli biyerlere yikiliyoruz:)planlıyorum tatlım 1 aydır evde yemek yemedık desem bana gülersinz valla
Esinin sonuclari ne zaman cikacak hayatim umarim hersey yolundadir we guzel sonuclar cikar
Serap arkadasimiz vardi isim yanlis hatirlamiyosam tek gecelik iliskiyle hamile kaldı canım.olmaz diye bisey yoook esin dr ne zaman gidecek canım
bebegm 2sınde olmustun dmı sende kac gun suruyo adetn kac gunde oluyosun
aaahhh ne iyi olurduuuu yaaa5kilo olsa bende yerim hepicugunu
Olmaz mi kuzummmmm hangisinden istersen
ayyyyyyyyyy inşallah vardır topağımmm ya beraber doğurcaz bak söz vermiştin beni bekle doğurmak için tmm mıkaç yıl gecerse gecsın ebnı beklee kuşummmmmmmmmmm
canım inşllh güzehl haberlerle gelirsinkatıl cnm bnm bat dun du ama olmadmmmmm
ayyy rabbim bızede versin :)En son brlj diye bi ark hamisdi cnm
As ersem bu kadar canim isterdunde bi tabak salatalık turşusu yedim olmuş tursularim :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?