Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bna daha annem yapıyo beceremm dye

.benim sag kasığım seyridi iki kere senjndemi sag ayy ins hamişizdir hereey Allah'tan ol derse olur hersey

Ahh mutfaga gitmeye halim yok yataktan hiv çıkmadım

getiririm bir tabak komsuda pişer sanda düşer benim adamda aş eriyo sanırım kuruda kuru dio başka bırsey demıyo etli kuru yanına pilav yapayım da cok yap 5 kılo olsun hergun yıcem dedı
aaahhh ne iyi olurduuuu yaaa5kilo olsa bende yerim hepicugunu

baaaaaaaaaa yok mu turşu:2:

Olmaz mi kuzummmmm hangisinden istersen

.benim sag kasığım seyridi iki kere senjndemi sag ayy ins hamişizdir hereey Allah'tan ol derse olur hersey

ayyyyyyyyyy inşallah vardır topağımmm ya beraber doğurcaz bak söz vermiştin beni bekle doğurmak için tmm mı kaç yıl gecerse gecsın ebnı beklee kuşummmmmmmmmmm

Esinin sonuclari ne zaman cikacak hayatim umarim hersey yolundadir we guzel sonuclar cikar

eşimin sonuçları çıktı canım. doktora bu c.tesi göstereceğiz inşallah. ama ben ondan önce araştırdım biraz ve morfolojisi çok düşük çıkmış. %4ün üzerinde olması gerekkirken %1 çıkmış. ve bu spermlerin döllenmesinde sorun çıkaran bir durum...

Serap arkadasimiz vardi isim yanlis hatirlamiyosam tek gecelik iliskiyle hamile kaldı canım.olmaz diye bisey yoook esin dr ne zaman gidecek canım

evet canım da ben ovu yaptım ve ben çatlamayı göremedim. sonra safranboludayken ovu da yapamadık başka bişey de kasık ağrımın olduğu günün ertesi eve döndüğümüzde bişey oldu ama onda da bşlma olmadı.. bu şartlar altında olabilir mi????? :26::26:

bebegm 2sınde olmustun dmı sende kac gun suruyo adetn kac gunde oluyosun

yok canım benim 3ünde pembe akıntım geldi 4ünde de söküldüm. normalde en geç 27 günde bir olurdum. şimdi de ayın 4üne göre bugün 27.günüm :26::26:

Anne ve Kayınvalide farkı:)
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,

“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
“Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltıs...ını bile oğlum hazırlıyor.

Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”

“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…

“O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.

Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.

Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…