Ooo tatlim masallah disardami yiyosunuz hep kiss batirma adami hahahahhh :-D
Ben inanırım çünkü bizde yemedik sürekli biyerlere yikiliyoruz:)
.benim sag kasığım seyridi iki kere senjndemi sag ayy ins hamişizdir hereey Allah'tan ol derse olur hersey
Anne ve Kayınvalide farkı:)
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,
“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
“Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltıs...ını bile oğlum hazırlıyor.
Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…”
“Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”…
“O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.
Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.
Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk…
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.Senin oğlan nasıl,evlendi mi? diye sormuş biri,
Evlendi demiş öteki,evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!..
Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltıs...ını bile oğlum hazırlıyor.
Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok
Vah vah demiş arkadaşı, peki kızın nasıl, o da evlendi mi?
O da evlendi demiş arkadaşı, ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.
Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor.
Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk
Aayy dayanamicammmm islatayim bugunde yarin pisiririm artik etli kuru fasulye pilavii ruyamdada kitliktan çıkmış gibi yiyordum5 kilo olsun soğukta yerim kahvaltıda da yerim dio başkaları et der benim adam et yapma artık kuru yap dio
Sekerim elini cabuk tut benjm sipam beklemez erkenden pirtlar hadi teyze yap beni
benim sol canım. herzaman da solda hissediyorum yumyumuayy inşallah Gamsemmmmm ne çok isterim
ben bu hikayeyi biliyorum çok da doğru ne var. kvnin facei mi var yoksa ondan mı kızdı seninki
bebegm 28. gunun bgun senneşimin sonuçları çıktı canım. doktora bu c.tesi göstereceğiz inşallah. ama ben ondan önce araştırdım biraz ve morfolojisi çok düşük çıkmış. %4ün üzerinde olması gerekkirken %1 çıkmış. ve bu spermlerin döllenmesinde sorun çıkaran bir durum...
evet canım da ben ovu yaptım ve ben çatlamayı göremedim. sonra safranboludayken ovu da yapamadık başka bişey dekasık ağrımın olduğu günün ertesi eve döndüğümüzde bişey oldu ama onda da bşlma olmadı.. bu şartlar altında olabilir mi????? :26::26:
yok canım benim 3ünde pembe akıntım geldi 4ünde de söküldüm. normalde en geç 27 günde bir olurdum. şimdi de ayın 4üne göre bugün 27.günüm :26::26:
inş cnm inşcanım inşllh güzehl haberlerle gelirsin
Bize ohhh bebiş olsun bebişşş :)
ayyy rabbim bızede versin :)
Kızlar lutfen tursu demhyın banacanım ole cekıyor kı
amn salla gtsın trıp atinanın espri olsun diye paylaşmıştım.. gülmüştüm ben epeyce çünkü. neyse arar o ipe ipe birazdanohh iyi yaptım
Aman hayatim boswer yadayin hayati bizde oyle oluyodu ewimi ozluyodum simdi ewden cikmak istemiyorumbazen dışarda annemde onun annesınde hala dayı amca komsum var benım oda bakıyo bana allah razı olsun öyle geçmiş 1 ay
Hayatim tedaviyle herseyin ustesinden gelinir dktora bi goster bakalim o ne digcek sorun warsa tedavi gorursunuz daha iyi iste canim benimeşimin sonuçları çıktı canım. doktora bu c.tesi göstereceğiz inşallah. ama ben ondan önce araştırdım biraz ve morfolojisi çok düşük çıkmış. %4ün üzerinde olması gerekkirken %1 çıkmış. ve bu spermlerin döllenmesinde sorun çıkaran bir durum...
evet canım da ben ovu yaptım ve ben çatlamayı göremedim. sonra safranboludayken ovu da yapamadık başka bişey dekasık ağrımın olduğu günün ertesi eve döndüğümüzde bişey oldu ama onda da bşlma olmadı.. bu şartlar altında olabilir mi????? :26::26:
yok canım benim 3ünde pembe akıntım geldi 4ünde de söküldüm. normalde en geç 27 günde bir olurdum. şimdi de ayın 4üne göre bugün 27.günüm :26::26:
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.Senin oğlan nasıl,evlendi mi? diye sormuş biri,
Sabahtan akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltıs...ını bile oğlum hazırlıyor.
Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok
O da evlendi demiş arkadaşı, ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor.
Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, Çooookkkk
Aayy dayanamicammmm islatayim bugunde yarin pisiririm artik etli kuru fasulye pilavii ruyamdada kitliktan çıkmış gibi yiyordum
benim sol canım. herzaman da solda hissediyorum yumyumuayy inşallah Gamsemmmmm ne çok isterim
ben bu hikayeyi biliyorum çok da doğru ne var. kvnin facei mi var yoksa ondan mı kızdı seninki
puhahahaaaAnne ve Kayınvalide farkı:)
canım inşllh güzehl haberlerle gelirsin
Bize ohhh bebiş olsun bebişşş :)
ayyy rabbim bızede versin :)
Kızlar lutfen tursu demhyın banacanım ole cekıyor kı
inanın espri olsun diye paylaşmıştım.. gülmüştüm ben epeyce çünkü. neyse arar o ipe ipe birazdanohh iyi yaptım
Bu trip cok tanıdık geldi bizimkide yapmisdi :)) dogru yaa onun icin zoruna gitmiştir
Evet evet oyle yapim :125:bıraz kendını topla ıslat azcık bu aksam koyarsın düdüklüye olur o benım duduklu bozuk die ıslattım normalde cok bekletmem
Ben sali gunu yumurtladim amma hala sok kasigimda agri var:26:Bnmde hep sag ağrır hep yumurtlarkende :)) ins canjm senjn icinde kendim icinde cok istiyorum olmasini daha once hic seyirme hissediyoemuydun
puhahahaaaçok doğru valla en güzelini yapmissun teli kapatmaklaa
Adres ver gondereyim tatlim ne istersen
Bende çok seviyorum mucckkkk ben bu haftada hep bi yerledeyim :)) haftaya yaparım instoprammmmm benim yaaa çok seviyom senı aynıyız vallaama bugun evımde yapcam yemeğimi yicez
Ben araştırma yapmis olarim işte sende peşimden gelirsin :))yapcammm dadlum seni teyzedeeee daha var benim mik miklere başlamadık bileeeee bakalım sen doğur mademmm ben arkandan gelirim napim artık
Bosver salla gitsinammaaannn anasına tek bi ileri geri lafım yok.. günahımı alddıgıyla kalır ancak..hem benim annemde onun kaynanası nolmuş yaniya ciddi bi tepki degildi de sadece bi triplendi sesi degişti biran.. ona kızdım..
Evet evet oyle yapim :125:
Ben sali gunu yumurtladim amma hala sok kasigimda agri var:26:
yok canım ya hiç gizlemem ki ben..eltim ilk defa bir şeyimi begenmiş bende neyi begenmiş dedim şaşırdım bi baktım bu yazıyı begenmiş.. onu anlattım tam.. hani gül ilk defa bişe begendi o da kayınvalide çekiştirmesi çıktı dedim.. eltim pek sevmezde kayıvalideyiay ne bilim birlikte güleriz sandım
bebegm 28. gunun bgun senn
inş cnm inş
amn salla gtsın trıp at
Hayatim tedaviyle herseyin ustesinden gelinir dktora bi goster bakalim o ne digcek sorun warsa tedavi gorursunuz daha iyi iste canim benim
Bnmde hep sag ağrır hep yumurtlarkende :)) ins canjm senjn icinde kendim icinde cok istiyorum olmasini daha once hic seyirme hissediyoemuydun
Ahhh canım keşke Adresim uzak biraz yurt dışındayımbana lahana turşusu ruyalarıma giriyor o derece istiyorum ama annemden gordugumu uygulayıp yapacam tabı becerebilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?