Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inanın espri olsun diye paylaşmıştım.. gülmüştüm ben epeyce çünkü. neyse arar o ipe ipe birazdan ohh iyi yaptım

.benim sag kasığım seyridi iki kere senjndemi sag ayy ins hamişizdir hereey Allah'tan ol derse olur hersey

benim sol canım. herzaman da solda hissediyorum yumyumu ayy inşallah Gamsemmmmm ne çok isterim

ben bu hikayeyi biliyorum çok da doğru ne var. kvnin facei mi var yoksa ondan mı kızdı seninki

Bu trip cok tanıdık geldi bizimkide yapmisdi :)) dogru yaa onun icin zoruna gitmiştir

benim sol canım. herzaman da solda hissediyorum yumyumu ayy inşallah Gamsemmmmm ne çok isterim

ben bu hikayeyi biliyorum çok da doğru ne var. kvnin facei mi var yoksa ondan mı kızdı seninki

yok canım ya hiç gizlemem ki ben..eltim ilk defa bir şeyimi begenmiş bende neyi begenmiş dedim şaşırdım bi baktım bu yazıyı begenmiş.. onu anlattım tam.. hani gül ilk defa bişe begendi o da kayınvalide çekiştirmesi çıktı dedim.. eltim pek sevmezde kayıvalideyi ay ne bilim birlikte güleriz sandım

bebegm 28. gunun bgun senn
canım inşllh güzehl haberlerle gelirsin
Bize ohhh bebiş olsun bebişşş :)
ayyy rabbim bızede versin :)

Kızlar lutfen tursu demhyın bana canım ole cekıyor kı
inş cnm inş
inanın espri olsun diye paylaşmıştım.. gülmüştüm ben epeyce çünkü. neyse arar o ipe ipe birazdan ohh iyi yaptım
amn salla gtsın trıp at

bazen dışarda annemde onun annesınde hala dayı amca komsum var benım oda bakıyo bana allah razı olsun öyle geçmiş 1 ay
Aman hayatim boswer yadayin hayati bizde oyle oluyodu ewimi ozluyodum simdi ewden cikmak istemiyorum
Hayatim tedaviyle herseyin ustesinden gelinir dktora bi goster bakalim o ne digcek sorun warsa tedavi gorursunuz daha iyi iste canim benim

Ay bunu bende okumustum cok gulmustum benim esimin annesi 6ylikken esim ölmus simdi kayinvalidem war ama uwey sorunumuzda yok sukur. Cok guldum ama buna :-D

Aayy dayanamicammmm islatayim bugunde yarin pisiririm artik etli kuru fasulye pilavii ruyamdada kitliktan çıkmış gibi yiyordum

bıraz kendını topla ıslat azcık bu aksam koyarsın düdüklüye olur o benım duduklu bozuk die ıslattım normalde cok bekletmem

Bnmde hep sag ağrır hep yumurtlarkende :)) ins canjm senjn icinde kendim icinde cok istiyorum olmasini daha once hic seyirme hissediyoemuydun

puhahahaaa çok doğru valla en güzelini yapmissun teli kapatmaklaa

canım inşllh güzehl haberlerle gelirsin
Bize ohhh bebiş olsun bebişşş :)
ayyy rabbim bızede versin :)

Kızlar lutfen tursu demhyın bana canım ole cekıyor kı

Adres ver gondereyim tatlim ne istersen

Bu trip cok tanıdık geldi bizimkide yapmisdi :)) dogru yaa onun icin zoruna gitmiştir

ammaaannn anasına tek bi ileri geri lafım yok.. günahımı alddıgıyla kalır ancak..hem benim annemde onun kaynanası nolmuş yani ya ciddi bi tepki degildi de sadece bi triplendi sesi degişti biran.. ona kızdım..

bıraz kendını topla ıslat azcık bu aksam koyarsın düdüklüye olur o benım duduklu bozuk die ıslattım normalde cok bekletmem
Evet evet oyle yapim :125:
Bnmde hep sag ağrır hep yumurtlarkende :)) ins canjm senjn icinde kendim icinde cok istiyorum olmasini daha once hic seyirme hissediyoemuydun
Ben sali gunu yumurtladim amma hala sok kasigimda agri var:26:

puhahahaaa çok doğru valla en güzelini yapmissun teli kapatmaklaa

Adres ver gondereyim tatlim ne istersen

Ahhh canım keşke Adresim uzak biraz yurt dışındayım bana lahana turşusu ruyalarıma giriyor o derece istiyorum ama annemden gordugumu uygulayıp yapacam tabı becerebilirsem

toprammmmm benim yaaa çok seviyom senı aynıyız valla ama bugun evımde yapcam yemeğimi yicez
Bende çok seviyorum mucckkkk ben bu haftada hep bi yerledeyim :)) haftaya yaparım ins
yapcammm dadlum seni teyzedeeee daha var benim mik miklere başlamadık bileeeee bakalım sen doğur mademmm ben arkandan gelirim napim artık
Ben araştırma yapmis olarim işte sende peşimden gelirsin :))
ammaaannn anasına tek bi ileri geri lafım yok.. günahımı alddıgıyla kalır ancak..hem benim annemde onun kaynanası nolmuş yani ya ciddi bi tepki degildi de sadece bi triplendi sesi degişti biran.. ona kızdım..
Bosver salla gitsin
Evet evet oyle yapim :125:

Ben sali gunu yumurtladim amma hala sok kasigimda agri var:26:

Niye benim hep sag agriyo bendemi bi anormallok war anlamadim :) ben hamişsem sagdan kalmks olcam heralde

aman ya boşveeerr biz burda beraber güleriz

bebegm 28. gunun bgun senn

inş cnm inş

amn salla gtsın trıp at

herzaman hesapladığım gibi hesapladım canım. en geç bugün olmam lazımdı işte...

Hayatim tedaviyle herseyin ustesinden gelinir dktora bi goster bakalim o ne digcek sorun warsa tedavi gorursunuz daha iyi iste canim benim

evet canım onun için c.tesiyi dört gözle bekliyorum

valla canım o kadar çok belirti yaşadımki aylarca hangisini yaşadım hangisini yaşamadım hatırlayamıyorum

Ahhh canım keşke Adresim uzak biraz yurt dışındayım bana lahana turşusu ruyalarıma giriyor o derece istiyorum ama annemden gordugumu uygulayıp yapacam tabı becerebilirsem

Canim yaparsinnn kolay ben 22yasindayim iki yıldır yani evlendiğimden beri kendim yapıyorum kislik menemen yaptim kirmizi biber kozleyip kahvaltilik yaptim buzluga yeşil fasulye bamya koydum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…