Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende hamile kalmak istiyorum 2 aydır korunmuyoruz. bu ay tamam hamıleyım dedım tam test alıcaktım adet gordum :2: bugun adetımın son gunu ne yapmalıyım hamıle kalmak ıcın neler yapılmalı. nolur bısey deyin cok uzuluyorum... eşimi strese sokmamak için bişey demiyorum ama bilemiyorum... kürler şuruplar hurafeler totemler artık ne lazımsa yapıcam

Hahaha :)) bende cok yasamistim ama bu sefer hic yok belirti seyirme belortiyse bi o var iste:)) bunuda daha once yasamamistim hic

tmm toprağım sen araştır öğren bilgilen ben peşinden geliyorumm hemen inşallah sağ taraf kız derler ya kzıın olcaksa ondan ağrıyordur

tmm toprağım sen araştır öğren bilgilen ben peşinden geliyorumm hemen inşallah sağ taraf kız derler ya kzıın olcaksa ondan ağrıyordur

kızlar bn azcık yatmaya gdyorum gelıcem tekrar

Daha coj yenisin bukadar stres yapma kendine cok uzulursun gun asiri iliski yasa özellikle adetin basladigindan itibaren 10-20 günler arasinda sonra zamani gelmisse olur

Sagdan yumurtladiginda döllenme olursa kız soldan olursa erkek olduğu hakkında ilginç teoriler var canim

doğru yerdesin cnm :) deneyimler konuşuyo burda...yumurtlama günleri takip edip tabii doğru şekilde gün aşırı çalışma yapman lazım en önemlisi de stres yapmamak...valla ben kürleri çok duyuyorum ama denemedim hiçbirini...kızlar sana yardımcı olur...

Canim yaparsinnn kolay ben 22yasindayim iki yıldır yani evlendiğimden beri kendim yapıyorum kislik menemen yaptim kirmizi biber kozleyip kahvaltilik yaptim buzluga yeşil fasulye bamya koydum)

Bende 22 yaşındayım canım :) yurtdısında yasadığım için bırcok seyı yapmaya basladım suan hedefımde tursu var :) ellhrine saglık canım keşke Turkıyede olsamda yapsam burdan dondulmuş alıyoruz ama bıktım yaa orası gıbı degıl yemekler ya

hayıt tohumunu araştırmanı önerrim kadınlar için mucize ir bitkiiiiiiiiii

daha çok yenisiniz canım. en başta kendini yıpratma, sadece çocuk odaklı ilişkiye girme, kendinde belirti arama, bir de ovu testi kullan yumurtlama zamanını öğrenmek için kürler hakkında arkadaşlar bilgi verirler sana ben hiç kür yapmadım canım. ama eşine ceviz,fındık, kuru incir, kuru üzüm falan yedirebilirsin. spermlerine iyi gelir

Sagdan yumurtladiginda döllenme olursa kız soldan olursa erkek olduğu hakkında ilginç teoriler var canim

Tam isabet eşim felaket derecede kız istiyo ben erkek ama eşimin istekleri tabiki bnm icin daha önemli Allahim bu ay nasip etsin ins sağlıklı sıhhatli :)) cok heyecanlıyım yaa ins hayal kırıklığı yaşamam

hos geldın canım bende 2 yıldır denıyorum 25 ay yani her ay tmm hamileyım dıorum ama olmuyo kür denemedim ilaçta almadm yumurtlama gunlerınde denıyoruz eşimde bende gayet sağlıklıyız ama allahtan gelicek allaha güvendim sığındım bekliyorum beklerkende burda muhabet edıp zaman gecırıyorum

Evet canim halamda yurt dışında yaşıyor bulgurunu salamura yaprağını hep turkiyeden götürür...birde bana karpuzu dilimle aldiklari cok garip gelmisti haaa haa

isteyince insanın hep aklı hep o konuda oluyo e buda stres yapıyo hayırlısı artık ne diyim.. sureklı ınternetten arastırıyorum oyle seyler yazıyokı hepsını yapmaya kalksam eyvah eyvah

hayıt tohumunu araştırmanı önerrim kadınlar için mucize ir bitkiiiiiiiiii
Banada ınchden bılg verırmisin ? Ben hayıt tohumunu kk dan duydum yurtdısında yasadıgım için burda bulama dıye bizimkilere aldırdım işte en yakın zamanda gönderechkler de ben zaten prolktın tedavısındeyım ilaç içerken onu da kullansam sence sakıncası var mı?

canım dah cok yenisinn maalesef ki ha deyince olmuyor bebek bunu yaşayarak öğreniyoruz :) öncelikle doktora git ve hormon testi vs yaptır ve eşinde aynı şekilde trstlerini yaptırsın eğerki bir engel yoksa çörekotu kürünü yapbilirsin ben geçen ay yapmıştım öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…