aman ya boşveeerr biz burda beraber güleriz
herzaman hesapladığım gibi hesapladım canım. en geç bugün olmam lazımdı işte...
evet canım onun için c.tesiyi dört gözle bekliyorum
valla canım o kadar çok belirti yaşadımki aylarca hangisini yaşadım hangisini yaşamadım hatırlayamıyorum
Bende çok seviyorum mucckkkk ben bu haftada hep bi yerledeyim :)) haftaya yaparım ins
Ben araştırma yapmis olarim işte sende peşimden gelirsin :))
Bosver salla gitsin
Niye benim hep sag agriyo bendemi bi anormallok war anlamadim :) ben hamişsem sagdan kalmks olcam heralde
tmm toprağım sen araştır öğren bilgilen ben peşinden geliyorumm hemen inşallahsağ taraf kız derler ya kzıın olcaksa ondan ağrıyordur
bende hamile kalmak istiyorum 2 aydır korunmuyoruz. bu ay tamam hamıleyım dedım tam test alıcaktım adet gordum :2: bugun adetımın son gunu ne yapmalıyım hamıle kalmak ıcın neler yapılmalı. nolur bısey deyincok uzuluyorum... eşimi strese sokmamak için bişey demiyorum ama bilemiyorum... kürler şuruplar hurafeler totemler artık ne lazımsa yapıcam
Bende çok seviyorum mucckkkk ben bu haftada hep bi yerledeyim :)) haftaya yaparım ins
Ben araştırma yapmis olarim işte sende peşimden gelirsin :))
Bosver salla gitsin
Niye benim hep sag agriyo bendemi bi anormallok war anlamadim :) ben hamişsem sagdan kalmks olcam heralde
bende hamile kalmak istiyorum 2 aydır korunmuyoruz. bu ay tamam hamıleyım dedım tam test alıcaktım adet gordum :2: bugun adetımın son gunu ne yapmalıyım hamıle kalmak ıcın neler yapılmalı. nolur bısey deyincok uzuluyorum... eşimi strese sokmamak için bişey demiyorum ama bilemiyorum... kürler şuruplar hurafeler totemler artık ne lazımsa yapıcam
Canim yaparsinnn kolay ben 22yasindayim iki yıldır yani evlendiğimden beri kendim yapıyorum kislik menemen yaptim kirmizi biber kozleyip kahvaltilik yaptim buzluga yeşil fasulye bamya koydum)
Sagdan yumurtladiginda döllenme olursa kız soldan olursa erkek olduğu hakkında ilginç teoriler var canim
tmm toprağım sen araştır öğren bilgilen ben peşinden geliyorumm hemen inşallahsağ taraf kız derler ya kzıın olcaksa ondan ağrıyordur
Sagdan yumurtladiginda döllenme olursa kız soldan olursa erkek olduğu hakkında ilginç teoriler var canim
Bende 22 yaşındayım canım :) yurtdısında yasadığım için bırcok seyı yapmaya basladım suan hedefımde tursu var :) ellhrine saglık canım keşke Turkıyede olsamda yapsamburdan dondulmuş alıyoruz ama bıktım yaa orası gıbı degıl yemekler ya
doğru yerdesin cnm :) deneyimler konuşuyo burda...yumurtlama günleri takip edip tabii doğru şekilde gün aşırı çalışma yapman lazım en önemlisi de stres yapmamak...valla ben kürleri çok duyuyorum ama denemedim hiçbirini...kızlar sana yardımcı olur...
Banada ınchden bılg verırmisin ? Ben hayıt tohumunu kk dan duydum yurtdısında yasadıgım için burda bulama dıye bizimkilere aldırdım işte en yakın zamanda gönderechkler de ben zaten prolktın tedavısındeyım ilaç içerken onu da kullansam sence sakıncası var mı?hayıt tohumunu araştırmanı önerrim kadınlar için mucize ir bitkiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?