Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm yaa ben ne cekiyorum bi bilseen kadinin 5 cocuk 6 tane torunu var onlarw koymamis benimkine koyacak gelde sen delirme.sadece isim olsa iyi her ota karışır bende patlamak üzereyim ztn.

ay Allah size ne sabır vermiş maşallah. senin ki de diğerine diş geçirememiş sende deniyor şansını galiba ama avucunu yalasın o

Cnm ben ikisindende cekiyorum ayni ikiside ayni mahsul.ikiside birbirinden alaaa.ama ben onlara en iyi cvbi suskunlugumla veriyorum muhattap bile olmuyom valla sadece canimi sıkıyor lar baskada bise yapamiyolar.

valla canım sen bir denemeye başla ikizler mikizler hiç gelir sana... ohhoooo...

Cnm ben ikisindende cekiyorum ayni ikiside ayni mahsul.ikiside birbirinden alaaa.ama ben onlara en iyi cvbi suskunlugumla veriyorum muhattap bile olmuyom valla sadece canimi sıkıyor lar baskada bise yapamiyolar.

Ben de başta sustum bişi demiyim dedim ama baktım baş edilmiyor onla. O bir tane dediyse ben 10 tane dedim. Şimdi cesaret edemiyo bişi demeye. Haa noldu baktı bunla baş edemicem şimdi benden iyisi yok. Sustukça eziliyor insan arada diş göstermek gerekiyor bence.

ay Allah size ne sabır vermiş maşallah. senin ki de diğerine diş geçirememiş sende deniyor şansını galiba ama avucunu yalasın o

Zaten bida söylesin dicem 5 tane dogurdun 6 da torun var onlara koysaydin dicem.daha ortada cocuk yok isim koyuyo.benim 8 yildir isimleri bile hazir herkese yayin yapiyom aklindan gecirmesin diye buna ragmen hala soluyo yuzsuz yaaaa

Walla tatlim bu ise baslamadan evvel bende acaba hangi burc olsa.dogumum yaza denk gelse felan diye hesap yapiyodum
Amma velakin evdeki hesap carsiya uymadi
Diyecegim I ki hesaplar bende ise yaramadi suan hangi burc olursa olsun .hangi mevsimde dogacaksa dogsun
Yeterki saglikla gelsin
Insallah senin hesap sasmazzz canim

Ben de onu soracaktım sana kendi koymuş mu diye. Asıl şimdi kayınvalidelik devri bitti demek lazım da neyseee...Bence o ısrarcı davrandıkça sen eşini güzellikle ikna etmeye çalış. Eşin söylesin biz başka isim düşündük diye.

Bende baslicam bu gidisle ztn esime dedim patavatsizlik yapiyo sonunda cvp vercem dedim uyardim yaparsa bida ayni seyleri görür o.her konuda patavatsiz bacim ya offff

saka olmasini o kadar cok isterdim ki canım ya
evime falan fazla gelmez beli rahatsiz biraz kendine zor bakiyo kis benim cocuga nasil baksin

Ama dedigin dogru eltimin kis sutten ayrilinca kv ile kalmis simdi ikinci sinifa gidiyo hala kv nin yaninda altli ustlu oturuyorlar ama oyle sey olur eltimde de var niye birakiyon cocugunu al yaninda yatir dimi

Bugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti

Canım gecmiş olsun
Dıs gebelik nası oluyomus hiç bilmiyorum
Neyse sende bizle tekrar yaparsın canım
Herhalde gec anlasılsa daha kotu olurdu
Uzuldum bak simdi

Wuuuuuw neler kaynatilmisss
Cocuk isimlerinden tutun kayinvalidelere gorumcelere uzanmii
Ahh ahh herkesin var derdiij.
Uzulmeyin dicem ama bende de var o dertt
Olmayan varsa o yazsin.hep merak etmisimdirrr.problemsiz iliskisi olan varmi k.v ilee
Bu kadar kiz bi aradayken soralimmm

Bende baslicam bu gidisle ztn esime dedim patavatsizlik yapiyo sonunda cvp vercem dedim uyardim yaparsa bida ayni seyleri görür o.her konuda patavatsiz bacim ya offff

Bence öyle bağırıp çağırma yoluna gitmeye gerek yok. O sana bir tane laf sokarsa sen de alttan alttan ona yapıştır cevabı. Yüz göz olmadan lafını da söylemiş rahatlamış olursun. Susuyosun sonra günlerce içine dert oluyo dedikleri di mi? Öyle yapana kadar o anda ver cevabı hiç de düşünme. En güzeli valla, çok faydasını gördüm bunun. Eve gelip kafanda kurana kadar orda söyle kurtul. O da haddini bilsin.

Cnm ben ikizler burcuyum ve anlasamadigim hicbir burctan insan cikmadi daha.bence burca takilma zaten emin ol hesapladigin gibi olmuyor.bende bu ay cok istemistim ama 7 aydir olmuyor. Birak bebeğin olsunda hangi burc olursa olsun bee.umarum bizim gibi beklemezsin cok

Gule gule dilekciiiimmmm...opuyorum seni....

Ebrucummm kisss senin kide ayrı bi cinsmis hangi marka kullaniyorsun

Bende bu anlamsiz cabalarini anlamiyorum senin ismin oldu diyelim basin goge mi erecek be kadin

Ben kayınvalidemi çok seviyorum mesela. Dalga geçmiyorum gerçek yani. Çok çok iyi anlayışlı bi kadın ama görümcem tam bi cadı. Ben sessiz sakin bi kadın olsam beni ezerdi yani. İyi ki değilim, şimdi ben onu eziyorum :)

Zaten bagiran bi cins degilim cvp bile vermem yani.ama baktim boyle olmuyo surekli lafi sokuyo cekiliyo.bende sakayla karisik sokacam ona görecek o gününü))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…