Cnm yaa ben ne cekiyorum bi bilseen kadinin 5 cocuk 6 tane torunu var onlarw koymamis benimkine koyacak gelde sen delirme.sadece isim olsa iyi her ota karışır bende patlamak üzereyim ztn.
:))))) yok diyorum yaa bana da gönderebilirsiniz, görümcem o kadar uyuzdur her halta karışır insanı çıldırtır bi bana sözünü geçiremedi 3 ayda muma çevirdim onu. Geçen eşimin yanında çok kötü bozdum onu. İkisi de gıkını çıkaramadı. Deli deliyi görünce çomağını saklar hesabı bizimki :)
Arkadaslar bende dusunuyorum ekimde hamus kalmayi ama soyle bir takintim var benim burclar la ilgili hesap ladigim zaman ikizler burcuna dek geliyo bende o burca dek gelmesini istemiyorum acaba dogrumu hesapliyom bilmiyom acikcasi kafam cok karisik bu arada aramizda ikizler burcu olan varsa sakin uzerine alinmasin ama ben ikizler burclariyla anlasamiyorum bir balik burcu olarak ve bebegimin asla ikizler burcu olmasini istemiyorum bi yandan da ilk bebegim olcak yasimda fazla ilerlemeden bebek istiyorum esimde cok istetkli cokmu konustum yaA UZGUNUM benim gibi dusunen varmi acaba !!!!! Simdiden tesekkurle
benim kv ninde 4cocugu olmus veeeee ilk gelin olmasina ragmen ne kaynanasinin ne kayinbabasinin ismini koymamus.... Simdi kendi kaynanalik yapiyo senin devrinde vardi bu sen koyaydin yaaa niye koymadin be kadin kaynar kazana atmali diye bosuna dememisler
Cnm ben ikisindende cekiyorum ayni ikiside ayni mahsul.ikiside birbirinden alaaa.ama ben onlara en iyi cvbi suskunlugumla veriyorum muhattap bile olmuyom valla sadece canimi sıkıyor lar baskada bise yapamiyolar.
ay Allah size ne sabır vermiş maşallah. senin ki de diğerine diş geçirememiş sende deniyor şansını galiba ama avucunu yalasın o
Arkadaslar bende dusunuyorum ekimde hamus kalmayi ama soyle bir takintim var benim burclar la ilgili hesap ladigim zaman ikizler burcuna dek geliyo bende o burca dek gelmesini istemiyorum acaba dogrumu hesapliyom bilmiyom acikcasi kafam cok karisik bu arada aramizda ikizler burcu olan varsa sakin uzerine alinmasin ama ben ikizler burclariyla anlasamiyorum bir balik burcu olarak ve bebegimin asla ikizler burcu olmasini istemiyorum bi yandan da ilk bebegim olcak yasimda fazla ilerlemeden bebek istiyorum esimde cok istetkli cokmu konustum yaA UZGUNUM benim gibi dusunen varmi acaba !!!!! Simdiden tesekkurle
benim kv ninde 4cocugu olmus veeeee ilk gelin olmasina ragmen ne kaynanasinin ne kayinbabasinin ismini koymamus.... Simdi kendi kaynanalik yapiyo senin devrinde vardi bu sen koyaydin yaaa niye koymadin be kadin kaynar kazana atmali diye bosuna dememisler
Ben de başta sustum bişi demiyim dedim ama baktım baş edilmiyor onla. O bir tane dediyse ben 10 tane dedim. Şimdi cesaret edemiyo bişi demeye. Haa noldu baktı bunla baş edemicem şimdi benden iyisi yok. Sustukça eziliyor insan arada diş göstermek gerekiyor bence.
kızlar hepinize iyi akşamlaarrrr. Allaha emanet olun. yarın görüşürüz inşallah
saka olmasini o kadar cok isterdim ki canım ya
Bugun kontrole geldim 1750 geldi degerim yani 5 gun once 633.6 cikmisti ama bugun 1750 geldi baya baya yukselmis ama doktor dis gebelik dedi kurtaj yapti
Bende baslicam bu gidisle ztn esime dedim patavatsizlik yapiyo sonunda cvp vercem dedim uyardim yaparsa bida ayni seyleri görür o.her konuda patavatsiz bacim ya offff
Wuuuuuw neler kaynatilmisss
Cocuk isimlerinden tutun kayinvalidelere gorumcelere uzanmii
Ahh ahh herkesin var derdiij.
Uzulmeyin dicem ama bende de var o dertt
Olmayan varsa o yazsin.hep merak etmisimdirrr.problemsiz iliskisi olan varmi k.v ilee
Bu kadar kiz bi aradayken soralimmm
Bence öyle bağırıp çağırma yoluna gitmeye gerek yok. O sana bir tane laf sokarsa sen de alttan alttan ona yapıştır cevabı. Yüz göz olmadan lafını da söylemiş rahatlamış olursun. Susuyosun sonra günlerce içine dert oluyo dedikleri di mi? Öyle yapana kadar o anda ver cevabı hiç de düşünme. En güzeli valla, çok faydasını gördüm bunun. Eve gelip kafanda kurana kadar orda söyle kurtul. O da haddini bilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?