Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yapip buzlugada koysam olur mu

Ins gelmez batasica bat

Hicrancim ne alemdesin?[/QUOTE]ayni beaa canim yaa

yapip buzlugada koysam olur mu
Ins gelmez batasica bat[/QUOTE]

olur ama yağda bir ön bir arda yap bir dakika kadar sonra soğut buzluğa at canım yarım kilodan 50 tane filan çıkıyor haberin olsun !!!![/QUOTE]eee cikarinca pisirme olmaz sıcak yenmesi gerek 50de cokmus hee

Hehee bende korkuyorum disciden kötü bi mazimde yoook ama

QUOTE]eee cikarinca pisirme olmaz sıcak yenmesi gerek 50de cokmus hee

hayır çıkarınca gene kızgın yağda kızartacaksın çünkü dagılmmaması için azcık yağda döndüreceksin !! okadar
vallahi yapıp yiyince çok gelmiyor tatlım :)

iyi akşamlar kızlarbana da yer var mı

iyi akşamlar cnm yoksun epeydir neler yaptın bakalım !!!!!!! her zaman nedemek !!!!

iyiyim canım ösledim sizi çoğu zaman bakıp geri çıkıyorum....
sen nasılsın

tmm canim

hoşbuldum canım
ben hep aynıyım bi gelişme yok sizden naber:44::44:

Bizimde ayni canim :44: bahtsiz bedeviler gibiyiz

KUsura bakma cnm.tahmin ettim karıştırdımi ya gebelikte olan bi akintidan bahsediyolar ya su gibiymis.ne zaman basliyo bu bebisin varsa bilirsin dedim di

yok ccanım önemmli değil !!!!!!1 doğuma yakın aylarda başlıyor canım 6 8 ay arası geliyor !!!! benim arkadaşıım 7 aılıkken oldu öylee

iyiyim canım ösledim sizi çoğu zaman bakıp geri çıkıyorum....
sen nasılsın

iyi diyeyim iyi olaım canım yaa aynı bir gelişme yok bende !!!! reglmi bekliyorum 2 gün gecikti gene düzensiz sanırsam !! söktürücü filan da içemiyorum regl olunca bebek tedavisine başlayacaktım gelmedi reglim gidemedim perşembeye kadar beklicem gelmezse gitçem 5 gün evvel pembe akıntım oldu geçti gitti anlamadım böyle işteee bende haberler

CNm doktor bizdende istedi.eger adet olursam yaptiricakmisiz.sperm testine kac günlük iliskisiz gidilmesi gerekiyo.hastane mi özel labaratuvarda mi yaptirdiniz.bide rahim filmide yaptircam aciyormu.anestezili olayim bilemedim.

Canim sperm testi icin 3gun cinsel perhiz yeterli ozel tup bebek merkezinde yaptirdik testi canim...

Rahim filminide devlette cektirdim canim univ hastabesinde bende çok korkuyordum uykularım kaçmıştı özelde anestezili cekturmeyi düşünüyordum eşim bi gaz verdi sen yaparsin edersin gittik devkette cektirdik benim hic agrim sizim kanamam vs olmadi sukur tabu herkeste ayni olmuo... Ama iyiki esim böyle demiş... Küçük bi islem.için narkoz almami istemedi...iyiki onu dinlemisim

DOguma yakin mi.ama ilk ay baslar diyolar hatta adet zamani gecer gecmez.

evet...bana arkadaşım öyle demişti ccanım bilmiyorum ....... şuan doğurdu bile ama yeni hamile olan var beş ayık hiç öyle bir şey yaşamadı kendisi...

CNm doktor bizdende istedi.eger adet olursam yaptiricakmisiz.sperm testine kac günlük iliskisiz gidilmesi gerekiyo.hastane mi özel labaratuvarda mi yaptirdiniz.bide rahim filmide yaptircam aciyormu.anestezili olayim bilemedim.

sperm testi için 3 4 gün ilişki yok yasak yani cnm
ben anestesiz rahim filmi çektirdim ama bayılacak kadar değil cnm benim rahmim küçük olduğu için ben çok acı çektim kşiden kişiye değişiyor bu durum ama hiç acımama gibi bir ihtimal yok anestezi dışındaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…