yapip buzlugada koysam olur mu
Ins gelmez batasica bat
yapip buzlugada koysam olur mu
tabii burda bile var kullanıp paylaşanlar deneyimlerini netten aratınca çıkıyor
niye kız ilaç değil krem değilki zararı olsun acı yönünden dişyosan benim acı eşiğim yüksek ama korku eşiğim düşük aslında sadece dişçi fobisi var bende konu nere geldi yaaa bugün yine gittimde orda aklım hala sanırsam
kuzum pek iyi değilim ya kabızlık ve ona bağlı hemoroid problemi yaşıyorumbiraz sıkıntıdayım yani ilaç da kullanamıyorum. sen napıyosun?
CNm senin bi bebişin varmiydi yoksa baska arkadaslami karistirdim.bisey sorucakdim da :-(
iyi akşamlar kızlarbana da yer var mı
yok canım bebişim ! başkasıyla karıştırdın sn beni soracağın bişi varsa sorabilirsin
iyi akşamlar kızlarbana da yer var mı
hoşbuldum canımOooo melekim 181 im gelmis hg canim nbr
Hicranim sen rahim filmi ve sperm testiOooo melekim 181 im gelmis hg canim nbr
iyiyim canım ösledim siziQUOTE]eee cikarinca pisirme olmaz sıcak yenmesi gerek 50de cokmus hee
hayır çıkarınca gene kızgın yağda kızartacaksın çünkü dagılmmaması için azcık yağda döndüreceksin !! okadar
vallahi yapıp yiyince çok gelmiyor tatlım :)
iyi akşamlar cnm yoksun epeydir neler yaptın bakalım !!!!!!! her zaman nedemek !!!!
tmm canimQUOTE]eee cikarinca pisirme olmaz sıcak yenmesi gerek 50de cokmus hee
hayır çıkarınca gene kızgın yağda kızartacaksın çünkü dagılmmaması için azcık yağda döndüreceksin !! okadar
vallahi yapıp yiyince çok gelmiyor tatlım :)
iyi akşamlar cnm yoksun epeydir neler yaptın bakalım !!!!!!! her zaman nedemek !!!!
hoşbuldum canım
ben hep aynıyım bi gelişme yok sizden naber:44::44:
Hicranim sen rahim filmi ve sperm testi
Yaptirmismiydin ?
KUsura bakma cnm.tahmin ettim karıştırdımiya gebelikte olan bi akintidan bahsediyolar ya su gibiymis.ne zaman basliyo bu bebisin varsa bilirsin dedim di
tmm canim
Bizimde ayni canim :44: bahtsiz bedeviler gibiyiz
Evet canim ikisinide yaptirdik
yok ccanım önemmli değil !!!!!!1 doğuma yakın aylarda başlıyor canım 6 8 ay arası geliyor !!!! benim arkadaşıım 7 aılıkken oldu öylee
İkinci aşılamayı ocak şubat gibi düşünüyorum canım iki aydır klomen kullaniyorum... Sen ne yaptin ara mi verdintekrar aşılama yaptırdın mı ya da düşünüyomusun yaptırmayı:26:
offf yan komşum hamile onu gördükçe üzülüyorum
iyiyim canım ösledim siziçoğu zaman bakıp geri çıkıyorum....
sen nasılsın
CNm doktor bizdende istedi.eger adet olursam yaptiricakmisiz.sperm testine kac günlük iliskisiz gidilmesi gerekiyo.hastane mi özel labaratuvarda mi yaptirdiniz.bide rahim filmide yaptircam aciyormu.anestezili olayim bilemedim.
DOguma yakin mi.ama ilk ay baslar diyolar hatta adet zamani gecer gecmez.
CNm doktor bizdende istedi.eger adet olursam yaptiricakmisiz.sperm testine kac günlük iliskisiz gidilmesi gerekiyo.hastane mi özel labaratuvarda mi yaptirdiniz.bide rahim filmide yaptircam aciyormu.anestezili olayim bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?