Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tmm canim pardon atlamisim orayi... Yarim kilo bulgura 3su bardagi un cok degil mi çok mu soru sorum ovala dediğin işlemde yogurma islemimi

hayır canım bence çok eğil ama istesen sen 2 koy !!!!!! sen nasıl rahat yapacaksan öyle yap ister yoğğur ister ovala fark etmez....

aklına takılan bir soru varsa sorabilirsin cnm her zaman !!!!!!!!!!!!! çok filan sorduğun yokkkkk

Demem mi bebisim yazarim tabi :-D
de tabi beyaa sunun surasinda kanki mankiyiz

hayır canım bence çok eğil ama istesen sen 2 koy !!!!!! sen nasıl rahat yapacaksan öyle yap ister yoğğur ister ovala fark etmez....

tamam canım dene mutlaka :) yaa kurbanda da insan bıkıyor etten malesefff

aklına takılan bir soru varsa sorabilirsin cnm her zaman !!!!!!!!!!!!! çok filan sorduğun yokkkkk
Tmm canim onumuzdeki hafta denucem bakalım nasil olcak...birde nette hatunlar yok haslayip oyle kizartilir diye tartismislar benimde kafam karıştı bizim yörede yoook da bilmiyorum

Tmm canim onumuzdeki hafta denucem bakalım nasil olcak...birde nette hatunlar yok haslayip oyle kizartilir diye tartismislar benimde kafam karıştı bizim yörede yoook da bilmiyorum[/QUOTE]

canım her yörenin farklı yapışı var!!! onun için bu rose usulüüüüüü sen benim yazdığımı yap tatlım

Slm hanimlaar.güya stres olmayim diye yazmiyorum ama takip ediyorum ne farki varsa artiik sacmalik.kizlar yarin benim bat.dua edin yaaa :-(

canım kaç gündür frambuazlı chess cake çekiyor yaaaaaa!!!!!!!!!!! ölcemmmm

Tmm canim onumuzdeki hafta denucem bakalım nasil olcak...birde nette hatunlar yok haslayip oyle kizartilir diye tartismislar benimde kafam karıştı bizim yörede yoook da bilmiyorum

canım her yörenin farklı yapışı var!!! onun için bu rose usulüüüüüü sen benim yazdığımı yap tatlım[/QUOTE]yapip buzlugada koysam olur mu

Slm hanimlaar.güya stres olmayim diye yazmiyorum ama takip ediyorum ne farki varsa artiik sacmalik.kizlar yarin benim bat.dua edin yaaa :-(

Ins gelmez batasica bat

stressiz olmamak çok zor!!! elbette yapıyoruz ama bunu zamanla azaltmak önemli !!!!! çiçeğimin dediği gibi stresi bir güzel sopayla dövmek lazım !! dualarımız seninle canım benim inşallah kırmızılar gelmez

[[/QUOTE]yapip buzlugada koysam olur mu
Ins gelmez batasica bat[/QUOTE]

olur ama yağda bir ön bir arda yap bir dakika kadar sonra soğut buzluğa at canım yarım kilodan 50 tane filan çıkıyor haberin olsun !!!!

Saol cnm benim insallah tum bat bekleyenlerin bati gelmez

Saol cnm benim insallah tum bat bekleyenlerin bati gelmez

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

oyyy oyyyyyy ne olcak böyle bizim halimiz ne zaman gelecek bunun sonu offffffff offffff efkarlnadım gene !!!!!!!!!!!

kuzum pek iyi değilim ya kabızlık ve ona bağlı hemoroid problemi yaşıyorum biraz sıkıntıdayım yani ilaç da kullanamıyorum. sen napıyosun?

ayyyyyyyyyyy sende mi yaaaaa bende geçen ay gittim o yüzden doktoraa yaaaa kolonkopi yapacaklardı yaptırmadım !!!!!!!

CNm senin bi bebişin varmiydi yoksa baska arkadaslami karistirdim.bisey sorucakdim da :-(

ilgiç ilk deffa duyuyorum !!!!!!!!!!!
tabii burda bile var kullanıp paylaşanlar deneyimlerini netten aratınca çıkıyor
Valla iyi cesaret canım ben öyle herşeyi suremem yüzüme

niye kız ilaç değil krem değilki zararı olsun acı yönünden dişyosan benim acı eşiğim yüksek ama korku eşiğim düşük aslında sadece dişçi fobisi var bende konu nere geldi yaaa bugün yine gittimde orda aklım hala sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…