evet nickin degisecek biz taniyamicaz ama dersin 1112 yim ben die
Valla iyi cesaret canım ben öyle herşeyi suremem yüzüme
canım iyi oku yazdım unu hamur içinden itibaren tekrar okuuuuu
canım istersen eğer hamuruna 1 su bardağı irmikte ekleyebilrsin birde bir adet yumurta irmiği ıslatma ama unu dökerken dök irmikle bir yumurtayıı
Tmm canim pardon atlamisim orayi... Yarim kilo bulgura 3su bardagi un cok degil mi çok mu soru sorum ovala dediğin işlemde yogurma islemimi
Tmm canim sagol en kisa zamanda denicem kurbandan beri et yiyemiyom da
de tabi beyaa sunun surasinda kanki mankiyizDemem mi bebisim yazarim tabi :-D
hayır canım bence çok eğil ama istesen sen 2 koy !!!!!! sen nasıl rahat yapacaksan öyle yap ister yoğğur ister ovala fark etmez....
tamam canım dene mutlaka :) yaa kurbanda da insan bıkıyor etten malesefff
Tmm canim onumuzdeki hafta denucem bakalım nasil olcak...birde nette hatunlar yok haslayip oyle kizartilir diye tartismislar benimde kafam karıştı bizim yörede yoook da bilmiyorumaklına takılan bir soru varsa sorabilirsin cnm her zaman !!!!!!!!!!!!! çok filan sorduğun yokkkkk
Tmm canim onumuzdeki hafta denucem bakalım nasil olcak...birde nette hatunlar yok haslayip oyle kizartilir diye tartismislar benimde kafam karıştı bizim yörede yoook da bilmiyorum
Slm hanimlaar.güya stres olmayim diye yazmiyorum ama takip ediyorum ne farki varsa artiik sacmalik.kizlar yarin benim bat.dua edin yaaa :-(
Slm hanimlaar.güya stres olmayim diye yazmiyorum ama takip ediyorum ne farki varsa artiik sacmalik.kizlar yarin benim bat.dua edin yaaa :-(
yapip buzlugada koysam olur mucanım her yörenin farklı yapışı var!!! onun için bu rose usulüüüüüüsen benim yazdığımı yap tatlım
Saol cnm benim insallah tum bat bekleyenlerin bati gelmezstressiz olmamak çok zor!!! elbette yapıyoruz ama bunu zamanla azaltmak önemli !!!!! çiçeğimin dediği gibi stresi bir güzel sopayla dövmek lazım !!dualarımız seninle canım benim inşallah kırmızılar gelmez
Saol cnm benim insallah tum bat bekleyenlerin bati gelmez
napıyosun canım?
kuzum pek iyi değilim ya kabızlık ve ona bağlı hemoroid problemi yaşıyorumbiraz sıkıntıdayım yani ilaç da kullanamıyorum. sen napıyosun?
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
oyyy oyyyyyy ne olcak böyle bizim halimiz ne zaman gelecek bunun sonu offffffff offffff efkarlnadım gene !!!!!!!!!!!
tabii burda bile var kullanıp paylaşanlar deneyimlerini netten aratınca çıkıyorilgiç ilk deffa duyuyorum !!!!!!!!!!!
Valla iyi cesaret canım ben öyle herşeyi suremem yüzüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?