Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İkinci aşılamayı ocak şubat gibi düşünüyorum canım iki aydır klomen kullaniyorum... Sen ne yaptin ara mi verdin
ara verdim canım bi kaç sene daha yaptırmam sanırım......
tüp bebek mi yaptırıcaksın:26:

benim kanamam da olmuştu acıda olmuştu ağrı kesini hap verdikleri halde anlatmıştım cnm sana !! birde benim tüpleri açtığı için doktor ben faza durmuştum !!!!!!! vay beeeeeeeeeee 6 ayy olmuş hicran zaman nasıl geçiyor yaaaaaaaa

ara verdim canım bi kaç sene daha yaptırmam sanırım......

tüp bebek mi yaptırıcaksın:26:

canım ilk 3 4 ay klomen çatlatma iğnesi filan daha sonra eğer olmazsa aşılama yaptırmadan direk tüp bebek yaptıracağım cnm tüplerimde açık artık belki klomenle filan gebe kalabilirim die 3 4 ay erteledim tüpü

Bende iki agri kesici bi kas gevseltici icip gitmistim cok rahat gecmisti islemde bir dk dan daha az sürdü benim benimde iki ay olmus

Bende iki agri kesici bi kas gevseltici icip gitmistim cok rahat gecmisti islemde bir dk dan daha az sürdü benim benimde iki ay olmus

ondaaaaaaaaannn işteee kas gevşetici içtiğin için rahat çkilmiş cnm yoksa acıdan duramazdın bence!!!!!!!ben hemşirenin elini çok sıkmışım bırak diye bağırıyordu yan tarafa koydu sonradan ellerimi o kadar yaniiii

Yok canim ya bence onunla ilgisi yoook kişiden kişiye gore degisiyor birde benim yapusiklik tikaniklik yoktu o yüzden de olabilir

Ben anestezili olayim cokk korkuyorum.ozel labaratuvara yönlendirdi bizi.belkide zaten anestezili yapicakdir.off yaaa.

Hakkinda hayırlısı canım ins bu surede kendiliginden olur inan duamdasin yasakiminda olsun cok istiom ondan haberin var mi
sağol canım benim inşyok canım yaa yasak girmiyor hiç ne güzeldi eski günler sayfa kutlamaları falan yapardık niye girmiyor acaba yasakım:26::26:
hayırlısı olsun canım inş gerek kalmaz tüp bebeğe...
inan çok o zor o süreçler uzun bi süre hiç istemiyorum o tedavilerden geçmeyi çok yıprandım çook

Ben anestezili olayim cokk korkuyorum.ozel labaratuvara yönlendirdi bizi.belkide zaten anestezili yapicakdir.off yaaa.

korkma canım yaaa dayanılmayacak gibi değil arada nesef tut ver diyorlar öylee !!eğer tüplerin açıksa uzun sürmez zatennn beence anesteziliye gerek yokk

Fiyati ogrendin mi canim ben burda arastirmistim 150-350 arasinda degisiodu birde bu anestezisiz anestezili olunca daha pahali oluyo...
Daha arayıp sormadim bile.bu ay eşim tutturdu sen hamilesin diyip duruyor.normalde bana kizardi kuruntu yapinca ben.sanirim sperm testi düşünmek istemediginden kendini avutuyor garibim hem onun testi hem benim rahim filmi desene para kalmayacak bu ay:-(

Ya benim normal alttan muayenede bile aciyor.nasil dayanirim ben bee :-(((
bende öyle diyordum canim normal muayeneden farki degildi korkma hic nette cok abartmislar yaa bende okudukca korktum hee

Bende ozluyorum o gunleriii yaa hey gidi gunler heppp yasskim bize deve getirmistide yemistik bilmiyorum neden girmio

Yok canim ya bence onunla ilgisi yoook kişiden kişiye gore degisiyor birde benim yapusiklik tikaniklik yoktu o yüzden de olabilir

olabilir canım ........

Ya benim normal alttan muayenede bile aciyor.nasil dayanirim ben bee :-(((

benimde acırdı canım ama yapacak bişi yok !!!!!olup bitiyo unutuyorsun bile sonra o acıyı şimdiden bunu düşünüyorsun ama bebiş doğunca ne yapacaksın ??????

inşallah canım amin!!!!!!!!!! eşim diyor bebeğin ismini LPG koyalım diye dalga geçiyo benlee
hayırlısı neyse o olsun cnm yaaaaa yıpranmazmı insan hiç kaç kere git gel git gel maddi manevi mahf ediyrdur insanı tabikiii

sperm testinede 150vermistik heeyt beee... Sen iice düşün taşın araştır canım bence...insssss bunların hiç birine gerek kalmaz

canım ben 200 tl ye çektirdim radyoloji merkezinde!! spem testini de özelde 50 tl ye yaptırdım bilmiyorum değişiyordur hastaneden hastaneyee!!!!!!!!!!!!
hakknda hayrlısı olsun tatlım üzülme stres yapmamaya çalış dikkat et kendineeeee bu streslerde yiyip bitiriyor biziiiiii bak unutma ay olcak mı nasıl olcak acıyacak mı gibi sorular bizi mahf ediyorrr

bende öyle diyordum canim normal muayeneden farki degildi korkma hic nette cok abartmislar yaa bende okudukca korktum hee

Bende ozluyorum o gunleriii yaa hey gidi gunler heppp yasskim bize deve getirmistide yemistik bilmiyorum neden girmio
evet yaa ne güzel di dimi deve kuşu bilem yemiştik yaaaa
Ya cnm gercektenmi.ne bilwyim ya benim normal muayenede bile aciyor sanki dayanamam gibi geliyo :-(
dayanırsın abarttıkları kadar korkma acıyo ama en fazla 15 20 dk da bitiyo herşey
eşin test yaptırsın muhakkak erkek lerde sprem problemi çok oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…