ara verdim canım bi kaç sene daha yaptırmam sanırım......İkinci aşılamayı ocak şubat gibi düşünüyorum canım iki aydır klomen kullaniyorum... Sen ne yaptin ara mi verdin
tüp bebek mi yaptırıcaksın:26:iyi diyeyim iyi olaım canım yaa aynı bir gelişme yok bende !!!! reglmi bekliyorum 2 gün gecikti gene düzensiz sanırsam !! söktürücü filan da içemiyorum regl olunca bebek tedavisine başlayacaktım gelmedi reglim gidemedim perşembeye kadar beklicem gelmezse gitçem5 gün evvel pembe akıntım oldu geçti gitti anlamadım böyle işteee bende haberler
Canim sperm testi icin 3gun cinsel perhiz yeterli ozel tup bebek merkezinde yaptirdik testi canim...
Rahim filminide devlette cektirdim canim univ hastabesinde bende çok korkuyordum uykularım kaçmıştı özelde anestezili cekturmeyi düşünüyordum eşim bi gaz verdi sen yaparsin edersin gittik devkette cektirdik benim hic agrim sizim kanamam vs olmadi sukur tabu herkeste ayni olmuo... Ama iyiki esim böyle demiş... Küçük bi islem.için narkoz almami istemedi...iyiki onu dinlemisim
ara verdim canım bi kaç sene daha yaptırmam sanırım......
tüp bebek mi yaptırıcaksın:26:
ara verdim canım bi kaç sene daha yaptırmam sanırım......
tüp bebek mi yaptırıcaksın:26:
benim kanamam da olmuştu acıda olmuştu ağrı kesini hap verdikleri halde anlatmıştım cnm sana !! birde benim tüpleri açtığı için doktor ben faza durmuştum !!!!!!! vay beeeeeeeeeee 6 ayy olmuş hicran zaman nasıl geçiyor yaaaaaaaa
Bende iki agri kesici bi kas gevseltici icip gitmistim cok rahat gecmisti islemde bir dk dan daha az sürdü benim benimde iki ay olmus
ondaaaaaaaaannn işteee kas gevşetici içtiğin için rahat çkilmiş cnm yoksa acıdan duramazdın bence!!!!!!!ben hemşirenin elini çok sıkmışım bırak diye bağırıyordu yan tarafa koydu sonradan ellerimi o kadar yaniiii
ondaaaaaaaaannn işteee kas gevşetici içtiğin için rahat çkilmiş cnm yoksa acıdan duramazdın bence!!!!!!!ben hemşirenin elini çok sıkmışım bırak diye bağırıyordu yan tarafa koydu sonradan ellerimi o kadar yaniiii
Yok canim ya bence onunla ilgisi yoook kişiden kişiye gore degisiyor birde benim yapusiklik tikaniklik yoktu o yüzden de olabilir
sağol canım benim inşHakkinda hayırlısı canım ins bu surede kendiliginden olur inan duamdasin yasakiminda olsun cok istiom ondan haberin var mi
hayırlısı olsun canım inş gerek kalmaz tüp bebeğe...canım ilk 3 4 ay klomen çatlatma iğnesi filan daha sonra eğer olmazsa aşılama yaptırmadan direk tüp bebek yaptıracağım cnm tüplerimde açık artık belki klomenle filan gebe kalabilirim die 3 4 ay erteledim tüpü
Ben anestezili olayim cokk korkuyorum.ozel labaratuvara yönlendirdi bizi.belkide zaten anestezili yapicakdir.off yaaa.
Ben anestezili olayim cokk korkuyorum.ozel labaratuvara yönlendirdi bizi.belkide zaten anestezili yapicakdir.off yaaa.
o kadar korkacak bişey yok ki anesteziye gerek yok benceBen anestezili olayim cokk korkuyorum.ozel labaratuvara yönlendirdi bizi.belkide zaten anestezili yapicakdir.off yaaa.
Daha arayıp sormadim bile.bu ay eşim tutturdu sen hamilesin diyip duruyor.normalde bana kizardi kuruntu yapinca ben.sanirim sperm testi düşünmek istemediginden kendini avutuyor garibimFiyati ogrendin mi canim ben burda arastirmistim 150-350 arasinda degisiodu birde bu anestezisiz anestezili olunca daha pahali oluyo...
bende öyle diyordum canim normal muayeneden farki degildi korkma hic nette cok abartmislar yaa bende okudukca korktum heeYa benim normal alttan muayenede bile aciyor.nasil dayanirim ben bee :-(((
sağol canım benim inşyok canım yaa yasak girmiyor hiç ne güzeldi eski günler sayfa kutlamaları falan yapardık niye girmiyor acaba yasakım:26::26:
hayırlısı olsun canım inş gerek kalmaz tüp bebeğe...
inan çok o zor o süreçler uzun bi süre hiç istemiyorum o tedavilerden geçmeyi çok yıprandım çook
Yok canim ya bence onunla ilgisi yoook kişiden kişiye gore degisiyor birde benim yapusiklik tikaniklik yoktu o yüzden de olabilir
Ya benim normal alttan muayenede bile aciyor.nasil dayanirim ben bee :-(((
sağol canım benim inşyok canım yaa yasak girmiyor hiç ne güzeldi eski günler sayfa kutlamaları falan yapardık niye girmiyor acaba yasakım:26::26:
sorma yaaaaaaaa!!!!!!!!özledim vallahiii hepsini ama yoklarr !!!!!!!!!!!!!!!!
hayırlısı olsun canım inş gerek kalmaz tüp bebeğe...
inan çok o zor o süreçler uzun bi süre hiç istemiyorum o tedavilerden geçmeyi çok yıprandım çook
o kadar korkacak bişey yok ki anesteziye gerek yok bence
sperm testinede 150vermistikDaha arayıp sormadim bile.bu ay eşim tutturdu sen hamilesin diyip duruyor.normalde bana kizardi kuruntu yapinca ben.sanirim sperm testi düşünmek istemediginden kendini avutuyor garibimhem onun testi hem benim rahim filmi desene para kalmayacak bu ay:-(
Daha arayıp sormadim bile.bu ay eşim tutturdu sen hamilesin diyip duruyor.normalde bana kizardi kuruntu yapinca ben.sanirim sperm testi düşünmek istemediginden kendini avutuyor garibimhem onun testi hem benim rahim filmi desene para kalmayacak bu ay:-(
evet yaa ne güzel di dimi deve kuşu bilembende öyle diyordum canim normal muayeneden farki degildi korkma hic nette cok abartmislar yaa bende okudukca korktum hee
Bende ozluyorum o gunleriii yaa hey gidi gunler heppp yasskim bize deve getirmistide yemistikbilmiyorum neden girmio
dayanırsın abarttıkları kadar korkma acıyo ama en fazla 15 20 dk da bitiyo herşeyYa cnm gercektenmi.ne bilwyim ya benim normal muayenede bile aciyor sanki dayanamam gibi geliyo :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?