Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende kızartmasını yapıyorum!!!!1

çiçeğim yüzün belli değil ama fiziğine ve saçına bayıldım açıkçasıııı Allah sahibine bağışlasınn tatlımmmmmm

tşkk etim balımm aminn cümlemizi inşş aboo resmi kaldırıyım bnki vururr dan dann

Bitanem adim dilek ismimle hitap edebilirsiniz ben yapmayali uzun zaman oldu tam tarifini hatirlayamiyorum simdi

nasılsınız kızlar ben pek giremiyorum bu aralar iş güç
şuandada dermaroler almıştım onu yaptım oturuyorum ama yüzüm aciyyy

hoş geldin canım !!!! kolay gelsin !!!! dermaroler nedemek cnm ?????

hahahahha ayy koptumm kıss istedini yapp ister sırt üstü ister amuda kaldırr

hahahyyyyyyyyyyyyy öldüm gülmekten yaaaaaaaaaaaaaa

Bitanem adim dilek ismimle hitap edebilirsiniz ben yapmayali uzun zaman oldu tam tarifini hatirlayamiyorum simdi

memnun olduk canım .........

hicranım yazıyorum ; içli köfte içi için yarım kilo kıyma 4 5 adet soğan (rendele) biber salçası domates salçası öncelkle soğuması için margarinle soğanı kavur ardından kıymayı ekle kavur güzelce sonra salçaarı ekle iyi kavur canım yagı çoksa yağını süzz mutlaka yoksa yaparken çatlar soğumaya bırak isteğe göre cevizde ekleyebilirsin ...
hamuru için
yarım kilo bulguru üstünü biraz aşacak şekilde kaynar su dök demlemeye bırak soğuyunca ılık olunca yani bol biber salçası ve domates salçasıyla iyice ovala sonra 3 su bardağından biraz fazla un ekle tuz ekle iyiceovala sonra su ekle elinle ama yavaş yavaş iyice ovala yarım saat boyunca ovala suyu da tahminim 3 su bardağına yakın su canım cıvık olasın yalnız dikkat et sonra yumurta büyüklüğünde toplar yap sol eline al sağ işaret barmağınla hamuru yuvarlaya yuvarlaya ortasını aç iç malzemeden bir tatlı kağı ekle ve kapat silindir şeklini ver elinle sonra kızgın yağda kızart tatım

afiyet olsunnnnnnn

Editorlere msj atip degistirte bilirsin canim nickini
Yapabiliyomuyuz canim oyle bilmiyodum bak bunu degistirince arkadaskar tanimicak beni ama desigini yapicam :-D

Bende memnun oldum hayatim :-*

Hg canimm ne ise yario o

h. bulduk valla güzelim bi çok işe yarıyomuş öyle diyolla baya bi araştırdım kafama yattı aldım en sonunda ciltte gözle görülemeyecek kadar minicik delikler açıyo sonra cilt bunları yara olarak algılayıp hücre yenileme işlemini başaltıyo ayrıca bunu yapıpta iz için kırışıklık için krem kullanırsan faydası %90na çıkıyo-muş ama ben kantaron yağı sürdüm bakalım nası olcek

tşkk etim balımm aminn cümlemizi inşş aboo resmi kaldırıyım bnki vururr dan dann

kaldır ttlm !!!!!aman diyelimmmm!!!!!!!!

ilgiç ilk deffa duyuyorum !!!!!!!!!!!

canım yazdım tarihi ama sen hamuruna un eklemiyo musun birbirini nasil tutacak bulgur

Yapabiliyomuyuz canim oyle bilmiyodum bak bunu degistirince arkadaskar tanimicak beni ama desigini yapicam :-D

Bende memnun oldum hayatim :-*
evet nickin degisecek biz taniyamicaz ama dersin 1112 yim ben die

Valla iyi cesaret canım ben öyle herşeyi suremem yüzüme

canım yazdım tarihi ama sen hamuruna un eklemiyo musun birbirini nasil tutacak bulgur

canım istersen eğer hamuruna 1 su bardağı irmikte ekleyebilrsin birde bir adet yumurta irmiği ıslatma ama unu dökerken dök irmikle bir yumurtayıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…