- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
bende kızartmasını yapıyorum!!!!1
çiçeğim yüzün belli değil ama fiziğine ve saçına bayıldım açıkçasıııı Allah sahibine bağışlasınn tatlımmmmmm
nasılsınız kızlar ben pek giremiyorum bu aralar iş güç
şuandada dermaroler almıştım onu yaptım oturuyorum ama yüzüm aciyyy
Cook küçük hiç belli değil net değil:26:
Himm dun yoktum canım ben bilmiyorum hadi hayırlısı
Himmm
1112 im rosemm bana olculu bi içki köfte tarifi verin de bende deneyim nette bi çok tarif var ama onlara güvenemiyorum
mailini özelden at bana, daha sonra ne yapacağıma karar vereceğim merak etme sen
nasılsınız kızlar ben pek giremiyorum bu aralar iş güç
şuandada dermaroler almıştım onu yaptım oturuyorum ama yüzüm aciyyy
hahahahha ayy koptumm kıss istedini yapp ister sırt üstü ister amuda kaldırr
hoş geldin canım !!!! kolay gelsin !!!! dermaroler nedemek cnm ?????
hahahyyyyyyyyyyyyy öldüm gülmekten yaaaaaaaaaaaaaa
Tmm canim nickin rakam olunca bi değişik oldu
Bitanem adim dilek ismimle hitap edebilirsiniz ben yapmayali uzun zaman oldu tam tarifini hatirlayamiyorum simdi
Yapabiliyomuyuz canim oyle bilmiyodum bak bunu degistirince arkadaskar tanimicak beni ama desigini yapicam :-DEditorlere msj atip degistirte bilirsin canim nickini
memnun olduk canım .........
hicranım yazıyorum ; içli köfte içi için yarım kilo kıyma 4 5 adet soğan (rendele) biber salçası domates salçası öncelkle soğuması için margarinle soğanı kavur ardından kıymayı ekle kavur güzelce sonra salçaarı ekle iyi kavur canım yagı çoksa yağını süzz mutlaka yoksa yaparken çatlar soğumaya bırak isteğe göre cevizde ekleyebilirsin ...
hamuru için
yarım kilo bulguru üstünü biraz aşacak şekilde kaynar su dök demlemeye bırak soğuyunca ılık olunca yani bol biber salçası ve domates salçasıyla iyice ovala sonra 3 su bardağından biraz fazla un ekle tuz ekle iyiceovala sonra su ekle elinle ama yavaş yavaş iyice ovala yarım saat boyunca ovala suyu da tahminim 3 su bardağına yakın su canım cıvık olasın yalnız dikkat et sonra yumurta büyüklüğünde toplar yap sol eline al sağ işaret barmağınla hamuru yuvarlaya yuvarlaya ortasını aç iç malzemeden bir tatlı kağı ekle ve kapat silindir şeklini ver elinle sonra kızgın yağda kızart tatım
afiyet olsunnnnnnn
Editorlere msj atip degistirte bilirsin canim nickini
ayy bu beni çıldırtacak, kendisine bir şey yapacağız bulamıyorum ki hatunu,bu orada bi burada çıldırttı beni
Hg canimm ne ise yario o
evet canım doğru değiştir istersen !!!!!
kmi canım çiçeği mi???????
tşkk etim balımm aminn cümlemizi inşş aboo resmi kaldırıyım bnki vururr dan dann
h. bulduk valla güzelim bi çok işe yarıyomuş öyle diyollabaya bi araştırdım kafama yattı aldım en sonunda ciltte gözle görülemeyecek kadar minicik delikler açıyo sonra cilt bunları yara olarak algılayıp hücre yenileme işlemini başaltıyo ayrıca bunu yapıpta iz için kırışıklık için krem kullanırsan faydası %90na çıkıyo-muş ama ben kantaron yağı sürdüm bakalım nası olcek
memnun olduk canım .........
hicranım yazıyorum ; içli köfte içi için yarım kilo kıyma 4 5 adet soğan (rendele) biber salçası domates salçası öncelkle soğuması için margarinle soğanı kavur ardından kıymayı ekle kavur güzelce sonra salçaarı ekle iyi kavur canım yagı çoksa yağını süzz mutlaka yoksa yaparken çatlar soğumaya bırak isteğe göre cevizde ekleyebilirsin ...
hamuru için
yarım kilo bulguru üstünü biraz aşacak şekilde kaynar su dök demlemeye bırak soğuyunca ılık olunca yani bol biber salçası ve domates salçasıyla iyice ovala sonra 3 su bardağından biraz fazla un ekle tuz ekle iyiceovala sonra su ekle elinle ama yavaş yavaş iyice ovala yarım saat boyunca ovala suyu da tahminim 3 su bardağına yakın su canım cıvık olasın yalnız dikkat et sonra yumurta büyüklüğünde toplar yap sol eline al sağ işaret barmağınla hamuru yuvarlaya yuvarlaya ortasını aç iç malzemeden bir tatlı kağı ekle ve kapat silindir şeklini ver elinle sonra kızgın yağda kızart tatım
afiyet olsunnnnnnn
canım yazdım tarihi ama sen hamuruna un eklemiyo musun birbirini nasil tutacak bulgur
evet nickin degisecek biz taniyamicaz ama dersin 1112 yim ben dieYapabiliyomuyuz canim oyle bilmiyodum bak bunu degistirince arkadaskar tanimicak beni ama desigini yapicam :-D
Bende memnun oldum hayatim :-*
h. bulduk valla güzelim bi çok işe yarıyomuş öyle diyollabaya bi araştırdım kafama yattı aldım en sonunda ciltte gözle görülemeyecek kadar minicik delikler açıyo sonra cilt bunları yara olarak algılayıp hücre yenileme işlemini başaltıyo ayrıca bunu yapıpta iz için kırışıklık için krem kullanırsan faydası %90na çıkıyo-muş ama ben kantaron yağı sürdüm bakalım nası olcek
canım yazdım tarihi ama sen hamuruna un eklemiyo musun birbirini nasil tutacak bulgur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?