Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

neyse bgun kımse yokkkk bnde ckyım barı

yine ben geldim canlarım bu akşam nasılsınız ancak slm verip çıkıyorum bu aralar zaten

yarın b.t ç başlıcam 12 günmüş ıyy tadıda igrençç içecem bakalım sabah akşam ac karnınamıydı bilen varmı??

aaa cidimisin senn ayy içime bişiler olduu inşşş yaa ben bu ay çok ümit ediyodumm yine hüsrann

hüsran değildir oooo takma kafanaaa.... Allah şerleri hayr eyler,görelim mevlam neyle,Ne eylerse güzel eyler.. herşey güzel olacak sen işini Allaha bırak o en güzel şekilde halleder...

(çok feylozof gördüm kendimi canııımmm)

yarın b.t ç başlıcam 12 günmüş ıyy tadıda igrençç içecem bakalım sabah akşam ac karnınamıydı bilen varmı??

bende bu ay kullandım günde 2 kere ben tok karnıma içtim ayrıyetten doktor takibinede başlamıştım klomen verdi b.t.ç mi klomenmi bilemiyorum sağda 2 tane 18 mm ve 20 mm bi tane daha var o küçük dedi soldada 1 tane 17 mm ve küçük 3 tane yumurtam oluşmuş çok şaşırdı doktorum ama tabi ben söylemedim b.t.ç kullandığımı dün çatlatma iğnesi yapıcaktı ama yumurta çok görünce vazgeçti ikiz hatta üçüz olma ihtimali yüksek dedi kendisi çatlıycak dedii bakalım beklicez artık haftaya cuma yine gidicem bakalım ne dicek ALLAH hayırlısını versin

Merhaba canım çok sevindim Rabbim hakkından hayırlısını versin inşallah tutar seninde yüzün güler b.t.ç nedir merak ettim

Merhaba canım çok sevindim Rabbim hakkından hayırlısını versin inşallah tutar seninde yüzün güler b.t.ç nedir merak ettim

tşkler cnm inşallahh hepimizin güler inşallah b.t.ç Bal,Tarçın,Çörek otu karışımı bende burdaki forumların birinde okumuştum yumurtlamak içinmiş

tşkler cnm inşallahh hepimizin güler inşallah b.t.ç Bal,Tarçın,Çörek otu karışımı bende burdaki forumların birinde okumuştum yumurtlamak içinmiş

ve bu arada bugün felaket bel ve kasık ağrısı yaşıyorum adet sancısından beter sanırım çatlıyo yumoşlarımm hiç bu kadar ağrı hissetmemiştim ALLAH ım hakkıızda hayırlısını ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…