- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
gunaydın fıstıklarım szn bgun esler evde bnm kı yok dun ıznlıydı yanı bgun sz gremyosunuz demek oluyo:2:
günydın elammm:2::2:benm kide evde ara ara girebilirim belki öptüm senide balım
şuan yapım aşamasındayım birazdan liste eklenecek inşaallah
abla dun resmnı koymussun koyda bde bn bakım sacına
elamm bu gün pazer esim evde öldürü ya beni yarın artık bakarızz cok kötüyümmm
adetim ayın 10 da olcaktı bu gün oldum canım ii deilimNeden cok kötusun canim noldu
yine ben geldim canlarım bu akşam nasılsınız ancak slm verip çıkıyorum bu aralar zaten
adetim ayın 10 da olcaktı bu gün oldum canım ii deilim
hg kıslarrr:2::2:
üzme kendini cnm buralarda duymuştum hamile kalmadan önceki ay erken olurmuş adet nedense :44:
adetim ayın 10 da olcaktı bu gün oldum canım ii deilim
hg kıslarrr:2::2:
aaa cidimisin senn ayy içime bişiler olduu inşşş yaa ben bu ay çok ümit ediyodumm yine hüsrann
yarın b.t ç başlıcam 12 günmüş ıyy tadıda igrençç içecem bakalım sabah akşam ac karnınamıydı bilen varmı??
bende bu ay kullandım günde 2 kere ben tok karnıma içtim ayrıyetten doktor takibinede başlamıştım klomen verdi b.t.ç mi klomenmi bilemiyorum sağda 2 tane 18 mm ve 20 mm bi tane daha var o küçük dedi soldada 1 tane 17 mm ve küçük 3 tane yumurtam oluşmuş çok şaşırdı doktorum ama tabi ben söylemedim b.t.ç kullandığımıdün çatlatma iğnesi yapıcaktı ama yumurta çok görünce vazgeçti ikiz hatta üçüz olma ihtimali yüksek dedi kendisi çatlıycak dedii bakalım beklicez artık haftaya cuma yine gidicem bakalım ne dicek ALLAH hayırlısını versin
aaa cidimisin senn ayy içime bişiler olduu inşşş yaa ben bu ay çok ümit ediyodumm yine hüsrann
Merhaba canım çok sevindim Rabbim hakkından hayırlısını versin inşallah tutar seninde yüzün güler b.t.ç nedir merak ettim
tşkler cnm inşallahh hepimizin güler inşallah b.t.ç Bal,Tarçın,Çörek otu karışımı bende burdaki forumların birinde okumuştum yumurtlamak içinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?