Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar,bugün yine ovu. testine başladım,silik çizgi bile yok daha,bakalım yakalıycaz inş.geçen ay yanlış yaptık sanırım,bu ay iyi çalıştık dersimizi,daha doğrusu ben çalıştım,sizi bilmem ama bizim çocuk çalışmalarında kaptan köşkünde ben oturuyorum :) "şu gün yapacaz,şöyle yapacaz..." ne dersem o...sağolsun harfiyen uyuyor bizimki de,napsın garibim...sonra oturup bekliyoruz beraber..

yarın b.t ç başlıcam 12 günmüş ıyy tadıda igrençç içecem bakalım sabah akşam ac karnınamıydı bilen varmı??

bu b.t.ç ye adetliyken başlanıyormuş sanırım,ben de bu ay üzerinize afiyet çok hastaydım,onun için bal,zencefil,zerdeçal,çörekotu karışımını epeyi tükettim,bileydim tarçın da katardım...bir taşla iki kuş olurdu

üzme kendini cnm buralarda duymuştum hamile kalmadan önceki ay erken olurmuş adet nedense :44:

aaa cidimisin senn ayy içime bişiler olduu inşşş yaa ben bu ay çok ümit ediyodumm yine hüsrann

ben de erken regl oldum bu ay 5 gün,hatta yazdım da buraya gecikecek mi derken erken geldi diye,iyi hadi inşallah dediğin gibi olur canım...

ben de erken regl oldum bu ay 5 gün,hatta yazdım da buraya gecikecek mi derken erken geldi diye,iyi hadi inşallah dediğin gibi olur canım...

cuteheart varya cnm sanırım o demişti olabiliyo diye ordan aklımda kalmış sanki hatta kendininde öyle oldu diye hatırlıyorum inş yanlış hatırlamıyorumdur... herşey gönlümüzce olsun inş

cuteheart varya cnm sanırım o demişti olabiliyo diye ordan aklımda kalmış sanki hatta kendininde öyle oldu diye hatırlıyorum inş yanlış hatırlamıyorumdur... herşey gönlümüzce olsun inş

inşallah canım.Bu arada sen de ovu. testi yapmıştın değil mi,devam ediyor musun?

inşallah canım.Bu arada sen de ovu. testi yapmıştın değil mi,devam ediyor musun?

yok cnm sen karıştırdın ben sadece ateş ölçme yöntemini kullanıyorum oda aynı şey sayılır aslında

yarın b.t ç başlıcam 12 günmüş ıyy tadıda igrençç içecem bakalım sabah akşam ac karnınamıydı bilen varmı??

abla bn yarın hastaneye gtcem sen de gel ıstersen adet olduysan bde bal corek otu tarcnı yaparken corek otum dovulmus degl normal corek otu olur dmı bılen var mı?

yok cnm sen karıştırdın ben sadece ateş ölçme yöntemini kullanıyorum oda aynı şey sayılır aslında

hımmm karıştırdım sanırım dediğin gibi,sanki bir yazında "ben de yaptım" dedin gibi kalmış aklımda.

topiktekiler nasil diye bir bakayim dedim sansima beni yazmissin cnm.
hemen cevap vereyim. genelde erken adet olanlarin vucudu gebelige hazirlaniyr deniyor.
ben de son adetimde ilk kez erken yumurtladim ve erken adet oldum. ama diger ay olmadim )

topiktekiler nasil diye bir bakayim dedim sansima beni yazmissin cnm.
hemen cevap vereyim. genelde erken adet olanlarin vucudu gebelige hazirlaniyr deniyor.
ben de son adetimde ilk kez erken yumurtladim ve erken adet oldum. ama diger ay olmadim )

cuteheart sen resmen topiğin bilirkişisisin :) ne kadar faydalı bilgiler veriyorsun eksik olma,herkes "cuteheart dediydi" diyor :) bu bilgi de bana acayip moral oldu bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…