yarın b.t ç başlıcam 12 günmüş ıyy tadıda igrençç içecem bakalım sabah akşam ac karnınamıydı bilen varmı??
üzme kendini cnm buralarda duymuştum hamile kalmadan önceki ay erken olurmuş adet nedense :44:
aaa cidimisin senn ayy içime bişiler olduu inşşş yaa ben bu ay çok ümit ediyodumm yine hüsrann
Kizlar ben toteme devam son 7 dua edin insallah olsun :))))
Selam kızlar nasılsınız
inşallah canım, Allah gönlünden geçeni sana nasip etsin,totemin neydi bu arada?
Selam kızlar nasılsınız
Totem burdan geri sayim yapmak dilegim de bebis :)))
selam canım hoşgeldin,iyiyiz(m),sen nasılsın?
Selam Hosgeldin
Hoş buldum bende iyiyim çok şükür bu sabah ilk bulantımı yaşadım
Aleyküm selam hoş bulduk canım saol
hadi hayırlı olsun bakalım,inşallah çoğalmadan geçer zamanla...aşermen var mı,koku hassasiyeti filan?
ben de erken regl oldum bu ay 5 gün,hatta yazdım da buraya gecikecek mi derken erken geldi diye,iyi hadi inşallah dediğin gibi olur canım...
cuteheart varya cnm sanırım o demişti olabiliyo diye ordan aklımda kalmış sanki hatta kendininde öyle oldu diye hatırlıyorum inş yanlış hatırlamıyorumdur... herşey gönlümüzce olsun inş
ben de erken regl oldum bu ay 5 gün,hatta yazdım da buraya gecikecek mi derken erken geldi diye,iyi hadi inşallah dediğin gibi olur canım...
inşallah canım.Bu arada sen de ovu. testi yapmıştın değil mi,devam ediyor musun?
yok cnm sen karıştırdın ben sadece ateş ölçme yöntemini kullanıyorum oda aynı şey sayılır aslında
yarın b.t ç başlıcam 12 günmüş ıyy tadıda igrençç içecem bakalım sabah akşam ac karnınamıydı bilen varmı??
cuteheart varya cnm sanırım o demişti olabiliyo diye ordan aklımda kalmış sanki hatta kendininde öyle oldu diye hatırlıyorum inş yanlış hatırlamıyorumdur... herşey gönlümüzce olsun inş
yok cnm sen karıştırdın ben sadece ateş ölçme yöntemini kullanıyorum oda aynı şey sayılır aslında
hımmm karıştırdım sanırım dediğin gibi,sanki bir yazında "ben de yaptım" dedin gibi kalmış aklımda.
topiktekiler nasil diye bir bakayim dedim sansima beni yazmissin cnm.
hemen cevap vereyim. genelde erken adet olanlarin vucudu gebelige hazirlaniyr deniyor.
ben de son adetimde ilk kez erken yumurtladim ve erken adet oldum. ama diger ay olmadim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?