Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

b.t.ç nedir merak ettim

cuteheart sen resmen topiğin bilirkişisisin :) ne kadar faydalı bilgiler veriyorsun eksik olma,herkes "cuteheart dediydi" diyor :) bu bilgi de bana acayip moral oldu bu ay

)
saol cnm. bilmiyrsum kizlari oyle dedigini. biliyorsam yaziyorum.
gebelikte moral cok onemli. unutma sakin.

)

CUtecim mrb umarim sende bebisinde iyisinizdir.bugun benim bat günüm cnm.iki gundur sabah ezaniyla iyaniyorum vc ye gidiyorum ve inanilmaz bir karin agrisi yasiyorum sabahlari.2 saat geçmedi bugün ağrım. Birde sanki afedersin vajinam yaniyor gibi Sence gebelikte olabilir mi bunlar ilk zamanda.

)

Allaha şükür moralsizlik durumu yok da,hani şu "acaba"lar var ya;çook geriyor,acaba yumurtlama gerçekleşti mi,acaba hamile miyim,acaba regl olacak mıyım...? ne kadar "düşünmeyeceğim" dese de insanın aklı hep bunlarla meşgul oluyor, sen sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu.

Şu an tam da acabalarla bogusmaktayim cnm

topiktekiler nasil diye bir bakayim dedim sansima beni yazmissin cnm.
hemen cevap vereyim. genelde erken adet olanlarin vucudu gebelige hazirlaniyr deniyor.
ben de son adetimde ilk kez erken yumurtladim ve erken adet oldum. ama diger ay olmadim )

ayy neyseki doğru hatırlamışım ohh bee okadarda kötü değilmiş hafızam ama tam aksine benimde bu ay 4 gün geciktiydi bakalım kasımda neler olcek

[lıst]
[*]slm kızlar nasılsınız?:124:
[/lıst]

iyiyiz cnm cok sukur. hala yatiyrm sikildim ama yapacak birsey yok. kismet olursa yarin 12 haftayi bitiriyorum ilk kez...

canim. adet ve gebelik belirtileri aynidir. yani gebe bile olsan adet agrilarini yasayacaksin. onjn icin cok ayirt edici olamiur ne yazikki.
benim en bariz belirtim yumurtlamada gogus hassassiyeti baslamisti. 2-3 gun sonra gecmesi lazimdi ama adete kadar devam etti. ama ucu degil kahve halka var ya orasi hassasti. yani bu sekilde bariz bir farklilik varsa vucudun da gebe olabilirsin.

buarada benim diger topigimdeki arkadaslarin test edip onayladiklari birsey var. her gun adacayi iciyorlar yumurtlama olana kadar. ciddi bir ostrojen kaynagi oldugu icin yumurtlamayi sagliyormus. aklinizda olsun.

HAyirli olsun cnm allah yardımcin olsun. Göguslerde tik yok benim demekki olmadi yine yaa :-(

buarada benim diger topigimdeki arkadaslarin test edip onayladiklari birsey var. her gun adacayi iciyorlar yumurtlama olana kadar. ciddi bir ostrojen kaynagi oldugu icin yumurtlamayi sagliyormus. aklinizda olsun.

bana hep çok ilginç gelmiştir bu,adaçayının östrojen kaynağı olup gebeliğe yardımcı olması konusu (gebelikte çok zararlı o ayrı tabi),zira biliyosunuz Meryem Suresi de gebelikle alakalı ve gebelerin çokça okuması gereken bir sure.Bir rivayete göre Hz.Meryem kaçarken tüm bitkilerden yardım istemiş ama hiçbiri yardım etmemiş,sadece adaçayı yapraklarını üzerlerine örterek O'nu ve bebeğini saklamış.Hz. Meryem de ona dua etmiş,her hastalığa şifa olasın ve çok sevilesin diye.

selaam kızlar bende anne olmak istiyorum, 1 buçuk yıldır evliyim ve 4 ay dır korunmuyoruz yani bebiş istiyoruz ama hala yok, 3 aydır erken adet oluyorum bat bugün ama ben adet olmadım, şöyle bi sıkıntı var hemen anlatayım, 4gün önce idrar testi yaptım ve pozitif çıktı , kan tahlili yaptırdım peşinden beta hcg 0.0 çıktı, yani gebelik yok, ama ben bugün adet olmadım, bi fikri olan var mı???

HAyirli olsun cnm allah yardımcin olsun. Göguslerde tik yok benim demekki olmadi yine yaa :-(

illa gogsunde birsey olacak diye kural yok cnm.
normalde olmayan birsey olmali vucudunda. bazilarinda ise hicbirsey olmuyr ama gebe oluyrlar.

selam canım,kızı yatırdım,kocam koltukta uyukluyor,ben de burdayım işte,sen nasılsın,neler yapıyorsun?
iyiyim tatlım benim eşimde kanepede uyukluyor aynen seninki gibi bende:18: adet günümü bekliyorum geçen ay 5 de olmuştum işallah bu ay görmem kırmızıları:18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…