- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
bende bu ay kullandım günde 2 kere ben tok karnıma içtim ayrıyetten doktor takibinede başlamıştım klomen verdi b.t.ç mi klomenmi bilemiyorum sağda 2 tane 18 mm ve 20 mm bi tane daha var o küçük dedi soldada 1 tane 17 mm ve küçük 3 tane yumurtam oluşmuş çok şaşırdı doktorum ama tabi ben söylemedim b.t.ç kullandığımıdün çatlatma iğnesi yapıcaktı ama yumurta çok görünce vazgeçti ikiz hatta üçüz olma ihtimali yüksek dedi kendisi çatlıycak dedii bakalım beklicez artık haftaya cuma yine gidicem bakalım ne dicek ALLAH hayırlısını versin
b.t.ç nedir merak ettim
cuteheart sen resmen topiğin bilirkişisisin :) ne kadar faydalı bilgiler veriyorsun eksik olma,herkes "cuteheart dediydi" diyor :) bu bilgi de bana acayip moral oldu bu ay
)
saol cnm. bilmiyrsum kizlari oyle dedigini. biliyorsam yaziyorum.
gebelikte moral cok onemli. unutma sakin.
)
saol cnm. bilmiyrsum kizlari oyle dedigini. biliyorsam yaziyorum.
gebelikte moral cok onemli. unutma sakin.
Şu an tam da acabalarla bogusmaktayim cnmAllaha şükür moralsizlik durumu yok da,hani şu "acaba"lar var ya;çook geriyor,acaba yumurtlama gerçekleşti mi,acaba hamile miyim,acaba regl olacak mıyım...? ne kadar "düşünmeyeceğim" dese de insanın aklı hep bunlarla meşgul oluyor, sen sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrunu.
topiktekiler nasil diye bir bakayim dedim sansima beni yazmissin cnm.
hemen cevap vereyim. genelde erken adet olanlarin vucudu gebelige hazirlaniyr deniyor.
ben de son adetimde ilk kez erken yumurtladim ve erken adet oldum. ama diger ay olmadim)
Şu an tam da acabalarla bogusmaktayim cnm
senin acaban ne canım,benim şu an yumurtlama tarihi mesela.
CUtecim mrb umarim sende bebisinde iyisinizdir.bugun benim bat günüm cnm.iki gundur sabah ezaniyla iyaniyorum vc ye gidiyorum ve inanilmaz bir karin agrisi yasiyorum sabahlari.2 saat geçmedi bugün ağrım. Birde sanki afedersin vajinam yaniyor gibi Sence gebelikte olabilir mi bunlar ilk zamanda.
[lıst]
[*]slm kızlar nasılsınız?:124:
[/lıst]
Bugün bat günüm cnm.en büyük acabalardayim
iyiyiz cnm cok sukur. hala yatiyrm sikildim ama yapacak birsey yok. kismet olursa yarin 12 haftayi bitiriyorum ilk kez...
canim. adet ve gebelik belirtileri aynidir. yani gebe bile olsan adet agrilarini yasayacaksin. onjn icin cok ayirt edici olamiur ne yazikki.
benim en bariz belirtim yumurtlamada gogus hassassiyeti baslamisti. 2-3 gun sonra gecmesi lazimdi ama adete kadar devam etti. ama ucu degil kahve halka var ya orasi hassasti. yani bu sekilde bariz bir farklilik varsa vucudun da gebe olabilirsin.
olmadı yani..e hadi bakalım Allah tamamına erdirir inşallah.ne zaman test yapacaksın?
buarada benim diger topigimdeki arkadaslarin test edip onayladiklari birsey var. her gun adacayi iciyorlar yumurtlama olana kadar. ciddi bir ostrojen kaynagi oldugu icin yumurtlamayi sagliyormus. aklinizda olsun.
HAyirli olsun cnm allah yardımcin olsun. Göguslerde tik yok benim demekki olmadi yine yaa :-(
selam canım,kızı yatırdım,kocam koltukta uyukluyor,ben de burdayım işte,sen nasılsın,neler yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?