Cnm simdiye kadar coktan yapardim da gecen ay 5 gun gec oldum o yüzden yapmasam daha iyi.ama yarin yaparim belki ya bilemedim istee
selaam kızlar bende anne olmak istiyorum, 1 buçuk yıldır evliyim ve 4 ay dır korunmuyoruz yani bebiş istiyoruz ama hala yok, 3 aydır erken adet oluyorum bat bugün ama ben adet olmadım, şöyle bi sıkıntı var hemen anlatayım, 4gün önce idrar testi yaptım ve pozitif çıktı , kan tahlili yaptırdım peşinden beta hcg 0.0 çıktı, yani gebelik yok, ama ben bugün adet olmadım, bi fikri olan var mı???
illa gogsunde birsey olacak diye kural yok cnm.
normalde olmayan birsey olmali vucudunda. bazilarinda ise hicbirsey olmuyr ama gebe oluyrlar.
kullandigin test markasi bebetime ise bir daha onu kullanma cnm. genelde yanlis pozitif veriyor.
adetlerinle ilgili bir dr.a gorun istersen cnm.
bana hep çok ilginç gelmiştir bu,adaçayının östrojen kaynağı olup gebeliğe yardımcı olması konusu (gebelikte çok zararlı o ayrı tabi),zira biliyosunuz Meryem Suresi de gebelikle alakalı ve gebelerin çokça okuması gereken bir sure.Bir rivayete göre Hz.Meryem kaçarken tüm bitkilerden yardım istemiş ama hiçbiri yardım etmemiş,sadece adaçayı yapraklarını üzerlerine örterek O'nu ve bebeğini saklamış.Hz. Meryem de ona dua etmiş,her hastalığa şifa olasın ve çok sevilesin diye.
iyiyim tatlım benim eşimde kanepede uyukluyor aynen seninki gibi bende:18: adet günümü bekliyorum geçen ay 5 de olmuştum işallah bu ay görmem kırmızıları :18::18::18::18::18::18::18::18:
Cnm bisey daha sorucam sans.ben carsamba gunu doktora gittim alttan muayene etti.daha onxeden testlerim yapildigi icin test yapmadi.gayet iyi dedi sag yumurtaligin biraz büyük dedi.daha sonra esimden test istedi adet olmmami bekliyoruz onu yaptirmak için. Fakat anlamadigim kadin bana yumurtaligin buyuk dwdi sonrada belki de buyuk olan yumurtan catlamistir gebelik olusmistur dedi.ee doktorlar gormuyormu catlayip catlamadini.bununla ilgili birsey demedi.ve ben hicbise anlamadim.
Cnm bisey daha sorucam sans.ben carsamba gunu doktora gittim alttan muayene etti.daha onxeden testlerim yapildigi icin test yapmadi.gayet iyi dedi sag yumurtaligin biraz büyük dedi.daha sonra esimden test istedi adet olmmami bekliyoruz onu yaptirmak için. Fakat anlamadigim kadin bana yumurtaligin buyuk dwdi sonrada belki de buyuk olan yumurtan catlamistir gebelik olusmistur dedi.ee doktorlar gormuyormu catlayip catlamadini.bununla ilgili birsey demedi.ve ben hicbise anlamadim.
temmuzun sonuna dogru adet oldum ve biter bitmez hemen meryem suresine basladim.
her gun 1 tane okuyup hemen tilavet secdesini yaptim. toplam 19 gun. cunku benim bildigim seklinde 19 gun her gun 1 tane okunmasi gerekli. neyse ayrica 7 gun her sabah ac karnina acve hurmasi yedim. vee 12 agustosta adet oldum. bri daha da olmadim.
inşallah canım,30 gün mü periyodun normalde? bende periyod filan kalmadı,bir ay 30 ,sonraki 27, en sonuncu 25 gündü bat veremiyorum kendime o yüzden.
canım çatladıktan sonra gittiysen ya da o ay yumurtan yoksa anlamıyolar ben bu ay 14.gün gittim çatlamış olabilir ya da yok dedi keşke daha önce gelseydin görürdük olup olmadığını dedi
inşallah canım,30 gün mü periyodun normalde? bende periyod filan kalmadı,bir ay 30 ,sonraki 27, en sonuncu 25 gündü bat veremiyorum kendime o yüzden.
iyi akşamlar kızlar benimde bat 8.beklemedeyim kasımın 8 ini:)
canım muhabbetinizi bölmüş gibi oldum ama benimde adet düzensizleşti , seninkinin bi nedeni var mı doktora gittin mi
[/COLOR]
canım, DÖNGÜSÜ 30 güN BEKLİYORUM ARTIK RABBİM HERKEZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN YA CNM NORMALDE BAT OLACAĞIM ZAMAN GÖGÜS UÇLARIM ACIRDI AMA BU AY HİÇ YOK :44:NEDEN ACABA HAYIRLISI ARTIK
CNM KORUNMAYI BIRAKTIKTAN SONRA OLUYOR ÇOĞU BAYANDA STRESTEN YANİ TABİ BAŞKA SORUNLARDA OLA BİLİYOR MESALA BENİM İKİ AY DÜZENSİZ OLDU DR GİTTİM BİRTANE HORMONUN DÜZENSİZLEŞMİŞ DEDİ HA BİRDE KİST ELAN VARSA ODA YAPIYOR
iki gün kaldı desene,inşallah olmazsın canım,bakarsın haftaya hamilelik takvimi koyarsın buraya :))
canım muhabbetinizi bölmüş gibi oldum ama benimde adet düzensizleşti , seninkinin bi nedeni var mı doktora gittin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?