Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kullandigin test markasi bebetime ise bir daha onu kullanma cnm. genelde yanlis pozitif veriyor.
adetlerinle ilgili bir dr.a gorun istersen cnm.

illa gogsunde birsey olacak diye kural yok cnm.
normalde olmayan birsey olmali vucudunda. bazilarinda ise hicbirsey olmuyr ama gebe oluyrlar.

Cnm bisey daha sorucam sans.ben carsamba gunu doktora gittim alttan muayene etti.daha onxeden testlerim yapildigi icin test yapmadi.gayet iyi dedi sag yumurtaligin biraz büyük dedi.daha sonra esimden test istedi adet olmmami bekliyoruz onu yaptirmak için. Fakat anlamadigim kadin bana yumurtaligin buyuk dwdi sonrada belki de buyuk olan yumurtan catlamistir gebelik olusmistur dedi.ee doktorlar gormuyormu catlayip catlamadini.bununla ilgili birsey demedi.ve ben hicbise anlamadim.

kullandigin test markasi bebetime ise bir daha onu kullanma cnm. genelde yanlis pozitif veriyor.
adetlerinle ilgili bir dr.a gorun istersen cnm.

yok o değil labou.. öyle bişeydi, ilk denedeğim ay hormonlara falan baktırdım, ultrasonda rahim yumurtalıklara baktı herşey normal çıktı ama , adet olunca gideyim mi bi ay daha mı beklesem dedim ama tamam canım çok saol

temmuzun sonuna dogru adet oldum ve biter bitmez hemen meryem suresine basladim.
her gun 1 tane okuyup hemen tilavet secdesini yaptim. toplam 19 gun. cunku benim bildigim seklinde 19 gun her gun 1 tane okunmasi gerekli. neyse ayrica 7 gun her sabah ac karnina acve hurmasi yedim. vee 12 agustosta adet oldum. bri daha da olmadim.

iyiyim tatlım benim eşimde kanepede uyukluyor aynen seninki gibi bende:18: adet günümü bekliyorum geçen ay 5 de olmuştum işallah bu ay görmem kırmızıları:18::18::18::18::18::18::18::18:

inşallah canım,30 gün mü periyodun normalde? bende periyod filan kalmadı,bir ay 30 ,sonraki 27, en sonuncu 25 gündü bat veremiyorum kendime o yüzden.

canım çatladıktan sonra gittiysen ya da o ay yumurtan yoksa anlamıyolar ben bu ay 14.gün gittim çatlamış olabilir ya da yok dedi keşke daha önce gelseydin görürdük olup olmadığını dedi

cnm. ben hic yumurta takibi yaptirmadim. tam bilgim yok. ama sanirim catladigini goruyorlar ultrasonla. dollendigini goremiyorlar.

ne güzel,çok hayırlı bir gebelik olmuş gibi seninki,ben de kızıma hamileyken çok okumuştum,ama tilavet secdesini bilmiyordum hiç yapmadım,Allah affetsin artık.Hurmayı da doğumu kolaylaştırır diye son aylarda bolca yemiştim.eğer bu ay da olmazsa ben de uygulayacağım bu yöntemi.

inşallah canım,30 gün mü periyodun normalde? bende periyod filan kalmadı,bir ay 30 ,sonraki 27, en sonuncu 25 gündü bat veremiyorum kendime o yüzden.

canım muhabbetinizi bölmüş gibi oldum ama benimde adet düzensizleşti , seninkinin bi nedeni var mı doktora gittin mi

canım çatladıktan sonra gittiysen ya da o ay yumurtan yoksa anlamıyolar ben bu ay 14.gün gittim çatlamış olabilir ya da yok dedi keşke daha önce gelseydin görürdük olup olmadığını dedi

Cnm ben 26.gun gitmisim.yani catladiysa goremez diyosun yada yumurta yokdu diosun.

[/COLOR]

canım, DÖNGÜSÜ 30 güN BEKLİYORUM ARTIK RABBİM HERKEZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN YA CNM NORMALDE BAT OLACAĞIM ZAMAN GÖGÜS UÇLARIM ACIRDI AMA BU AY HİÇ YOK :44:NEDEN ACABA HAYIRLISI ARTIK

iyi akşamlar kızlar benimde bat 8.beklemedeyim kasımın 8 ini:)

iyi akşamlar canım,söyle onlara bu ay ve önümüzdeki 9 ay müsait değiliz gelmesinler :) dört gözle onları bekleyenler de var bizim tam aksimize, onlara gitsinler azıcık...

Son düzenleme:
canım muhabbetinizi bölmüş gibi oldum ama benimde adet düzensizleşti , seninkinin bi nedeni var mı doktora gittin mi

CNM KORUNMAYI BIRAKTIKTAN SONRA OLUYOR ÇOĞU BAYANDA STRESTEN YANİ TABİ BAŞKA SORUNLARDA OLA BİLİYOR MESALA BENİM İKİ AY DÜZENSİZ OLDU DR GİTTİM BİRTANE HORMONUN DÜZENSİZLEŞMİŞ DEDİ HA BİRDE KİST ELAN VARSA ODA YAPIYOR

[/COLOR]

canım, DÖNGÜSÜ 30 güN BEKLİYORUM ARTIK RABBİM HERKEZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN YA CNM NORMALDE BAT OLACAĞIM ZAMAN GÖGÜS UÇLARIM ACIRDI AMA BU AY HİÇ YOK :44:NEDEN ACABA HAYIRLISI ARTIK

iki gün kaldı desene,inşallah olmazsın canım,bakarsın haftaya hamilelik takvimi koyarsın buraya :))

baktırdığımda herşey normaldi ama , olabiliyor yani,

tamam canım çok saol, ben yarını bekleyeyim en iyisi bakalım inşallah adet olmam, geç döllenme falandır inşaallahh, iyi geceler

iki gün kaldı desene,inşallah olmazsın canım,bakarsın haftaya hamilelik takvimi koyarsın buraya :))

işallahcnm isteyen herkeze rabbim en hayırlısından nasip edr işallah..............hepimiz böyle oluruz Aminnnnnnnnnnnn

olur mu canım bölmek,burada muhabbet açık sana uyan konu varsa hemen kaynak yap araya :) doktora gitmedim canım,neden olarak
son 1 aydır şiddetli bronşitim vardı ona bağlıyorum.Bir de benim bir bebeğim var şu anda, onu ağustosta memeden kestim,hormonlar mı
değişiyor acaba diyorum...yani kendimce sebepler bulduğumdan doktora gimedim.seninkinin düzensizleşmesi eğer çocuk için çalışma yaptığın zaman başladıysa döllenmiş ama yerleşmemiş yumurta atılıyor olabilir,bu da adet gibi oluyor çünkü,ama tarihi farklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…