testi yaptım bi dak sonra çift çizgi gördüm ama inanamıyorum hala da bi sorayım dedim hemde sabah falan değil bi saat önce testi yaptım çift çizgi çıktı dabozuk olabilir mi diye sorayım dedim
RABBİM büyükkkk belkide süprizzz olacakkktamam canım içmem saat 12 gibi yapacağım içmem ....çok teşekkür ederim ...
inşalahhh tatlım sağol!!!!! bende elbette ederim canım dua nedemek !!!!!!hakkımızda hayırlısı olsun
olsun canım önemli değil sen yüreğinden dilersin bir şey olmaz !!! inşallahhhhhhhhhhhh canım inşallahhhh umudum yok ama söktürücü içmeden önce testi yapayım dedim bir ihtimal olursa sonadan vicdan azabı çekmemem için !!!!!! kocişime söyledim gelirken alacak yapacağım kalbim küt küt atıyor heyecandan ama aması ama işte ..........................
ayyyyyyyyyyyyyyyy negüzellllllllllllllll şimdiden hayırlı olsun ttatlım darısı bu gece başıma yaaaaaaaa......
yok bozuk olma ihtimali çok düşük canım !!!!!!!!!!! hamişsin hayırlı olsun ttalımmmmmmmm bana a ua et ne olur bende yapacağım bu geceeee
RABBİM büyükkkk belkide süprizzz olacakkk
canım benim hayırlı olsun çok sevindim. darısı başımıza. allah nazarlardan saklasın. yarın git kan testi yaptır değerini de ölçtür bize de haber ver olur mu?
kaç gün gecikmiştin?
Slmmmm canlar güzel haberler var miiiiiii
Kac gündür giremedim cmt misafirim vardi pazar kocisle disari ciktik aksam.misafir geldi bugun ben misafirlige gittim bebis sevdim geldim kucagimda uyuttum masallah cok usluydu bir bucuk aylik dahaa minicikkk rabbim hepimize nasip etsin bu cennet kokululardan
canım benim biraz karışık adet düzeni bi 25 bi 27 bi 28 kafasına göre takılıyodu en son 28 günde oldum o da yarın 28 gün olcaktı ama bende adet öncesi akıntı olur ara ara şimdi çok az oldu benimde bu kafama takıldı test yaptım zaten
selam canım hoş geldin !!!!! önemli değil bende yoktum zaten dün kuaföre gittim !! bugün girdim bende iyi yaapmışsın canım değişiklik olmuşutur!!!! amiiiiiiiiiinnn canım inşallahhhhhhh
canım benim biraz karışık adet düzeni bi 25 bi 27 bi 28 kafasına göre takılıyodu en son 28 günde oldum o da yarın 28 gün olcaktı ama bende adet öncesi akıntı olur ara ara şimdi çok az oldu benimde bu kafama takıldı test yaptım zaten
hmmm anladım!! benimde 4 5 gün evvel pembe lekelenmem oldu geçti sonraa !!!!!!! hakkımızda hayırlısı olsun tatlımm inşallah iyi haberlerle gelirsin !!!!!!
ass hgg bebemmmmslmmmm canlar güzel haberler var miiiiiii
kac gündür giremedim cmt misafirim vardi pazar kocisle disari ciktik aksam.misafir geldi bugun ben misafirlige gittim bebis sevdim geldim kucagimda uyuttum masallah cok usluydu bir bucuk aylik dahaa minicikkk rabbim hepimize nasip etsin bu cennet kokululardan
inşallah canım inşallahhhhhhhh beklemek nsanı bir yıl daha yaşlandırıyor !!! Biliyorsunuz!!!!!!!
Iyi oldu evet batimi falan düşünmüyorum böyle
ınanırım canım sübyan kimyasal düşük dioruz ya onun gibi bırsey mesela sübyan olan bırının bebeği gelişmeden düşer ama her ay sübyan duası var veya musakası onu takınır allah onu korur ve bebeği o ay gelişir canım ben böle bılıyorum benım arkadsımın ablasıda hocaya gıtmıstı ona sübyan var sende demiş musta kapmış bıde okunmus su vermiş onu içti 3 ay sonra oldu bebği allahın hikmeti şifanın nerde oldugu bellı olmaz
haklısın ben kafyı yicem kaç gündür!!!!!!!!hicranım bana dua et neolurr lütfennn bu gece test yapacağım !!!
inşallah iyi haberlerle gelirim umudum yok gene düznsizliktir diyorum bir yandan a inşallah vardır diye düşünemeden edemiyorum çok koruyorumm
Yeni guzel sarki onerileriniz var.mi kizlar bana
Canim gec te olsa sonucunu yaz testin aksam cok merakla beklicem sonucunu tam 12demi yapacaksin
Kıslarr küstüm size hıhHiç kimse bna bişi önermedi hiç mi rahim filimi cektiren yokk yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?