Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

RABBİM büyükkkk belkide süprizzz olacakkk

Slmmmm canlar güzel haberler var miiiiiii
Kac gündür giremedim cmt misafirim vardi pazar kocisle disari ciktik aksam.misafir geldi bugun ben misafirlige gittim bebis sevdim geldim kucagimda uyuttum masallah cok usluydu bir bucuk aylik dahaa minicikkk rabbim hepimize nasip etsin bu cennet kokululardan

canım benim hayırlı olsun çok sevindim. darısı başımıza. allah nazarlardan saklasın. yarın git kan testi yaptır değerini de ölçtür bize de haber ver olur mu?

Açıkçası kafam karışık dün kahverengi akıntı vardı hah dedim bu ay da adet oldum diye düşündüm hatta yazdım burada öbür aya kkaldı umutlar diye bugün de pek bi şey gelmeyince merak ettim bi test yapayım dedim hiç beklemiyodum hala inanamıyorum yarın kana gitcem inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

kaç gün gecikmiştin?

canım benim biraz karışık adet düzeni bi 25 bi 27 bi 28 kafasına göre takılıyodu en son 28 günde oldum o da yarın 28 gün olcaktı ama bende adet öncesi akıntı olur ara ara şimdi çok az oldu benimde bu kafama takıldı test yaptım zaten

selam canım hoş geldin !!!!! önemli değil bende yoktum zaten dün kuaföre gittim !! bugün girdim bende iyi yaapmışsın canım değişiklik olmuşutur!!!! amiiiiiiiiiinnn canım inşallahhhhhhh

Ins kandada pozitif görürsün canım tebrik edrim duani eksik etme bizden

hmmm anladım!! benimde 4 5 gün evvel pembe lekelenmem oldu geçti sonraa !!!!!!! hakkımızda hayırlısı olsun tatlımm inşallah iyi haberlerle gelirsin !!!!!!

hmmm anladım!! benimde 4 5 gün evvel pembe lekelenmem oldu geçti sonraa !!!!!!! hakkımızda hayırlısı olsun tatlımm inşallah iyi haberlerle gelirsin !!!!!!

Canim gec te olsa sonucunu yaz testin aksam cok merakla beklicem sonucunu tam 12demi yapacaksin

ass hgg bebemmmm
inşallah canım inşallahhhhhhhh beklemek nsanı bir yıl daha yaşlandırıyor !!! Biliyorsunuz!!!!!!!

off of bilmem miiiii

Iyi oldu evet batimi falan düşünmüyorum böyle

haklısın ben kafyı yicem kaç gündür!!!!!!!! hicranım bana dua et neolurr lütfennn bu gece test yapacağım !!!
inşallah iyi haberlerle gelirim umudum yok gene düznsizliktir diyorum bir yandan a inşallah vardır diye düşünemeden edemiyorum çok koruyorumm

Ya canım benimde bi düşüğüm vardı. annemi gönderdim hocaya sağolsun gidip baktırmış yıldız nameme. hoca demişki. bi düşük yapmış demiş. sübyan varmış bende. hamile kalsada düşürür yada doğursada ölür bebekleri demiş. muska yazmış ben taşıcakmışım o muskayı. bebeğim olduğundada eğer kızsa 7, erkeksede 12 yaşına kadar muskayı bebeğim taşıcakmış. :26:
ay ne bileyim çok korktum ya.. :26: birde demiş adeti çok yakın. adet olsun bitiminde abdest alsın taksın muskasını ve 1 hafta sonra ilişkiye girsin demiş hoca. ay ne bileyim korktum ya. bende inanıyorum . vardı öle bi kaç tanıdık çünkü :18::18:

Kıslarr küstüm size hıh Hiç kimse bna bişi önermedi hiç mi rahim filimi cektiren yokk yaa

Niye gece yapion testi simdi yap varsa cikar

Yeni guzel sarki onerileriniz var.mi kizlar bana

sıla yoruldum .!!!!benden sana gelsin ben yoruldum,söyle senin gücün var mı haalaa kaç yenilgi var söylee ömürde Allah aşkınaaaaaaaaaa!!!!!

Canim gec te olsa sonucunu yaz testin aksam cok merakla beklicem sonucunu tam 12demi yapacaksin

inşallah canım kocişten fırsat bulursam gelip yazarım mutlaka ama negatif bence düzensizlik yani !! evet 12 de yapacağımm sabahı bekleyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…