Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu ay olcak inşallah içimde bir his var kesin olcak gibi geliyor sanki
inşallah hayatım inşallah olsun artık eşim bile heycanlandı arayıp söylediğimde
sen bu gidişle bu ay üçüzlersin

Rabbim aratmasın artık isterse Yaradanım üçüz wersin çok zor olur ikiz daha iyi ama hiç olmamasındansa Rabbimin hayırlısıyla biran önce etmesini istiyorum artık dualarımı kabul

hem türk kahvesi hem nescafe içiririm ben ona ikisinide çikolata fındık fıstık depolasın aman sabahlar olmaz kız sonra bide

bende denedim canım onu birkaç defa ama internette okudu kahve sigara alkol uzak durulması gereken şeyler diye okuyunca vazgeçtim korkum yaaa . . . .:18::18:

bende denedim canım onu birkaç defa ama internette okudu kahve sigara alkol uzak durulması gereken şeyler diye okuyunca vazgeçtim korkum yaaa . . . .:18::18:

oyyyy yavrucum o zman içirtmeyim adama kaş yapalım derken göz çıkartmayım çikolata ve keçiboynuzu pekmez ceviz falan yedireyim bu akşam ben ona çok çok

kahve bayanlara tehlikeli erkeklere iyi geliyo canım içirin bol bol sitelerde de yazıyo araştırın bakınn

heeeeeeyyyyytttttttt kocişler eve gelsin biran önce akşam olsun bende çok fena gaza geldim hahahaaaaa

aynennnnnnnnnnnnn canımmmmm bugun yaşadığımız şehirlerde deprem olabılır ıkımızındeeee yupppiiii bakalım aksilik olmaz inşallahhhh

eytttttttttttttt bugün senin kociş bitti desene . . . .

hiç bişey olmaz canım onlara olana kadar son hızla çalışmalaar var bizi bide 3 ün ara vermeden ilişkiye girin dedi doktorum adamcağızıma kuvvet versin mevlam çok laf yaparlarsada ki yapmazlar hamişken dokunmazlar bize görürler günlerini bu zamanları mum gibi aratırım ahhh hamiş olayım naz yapacam kocama yaaaa

aynennnnnnnnnnnnn canımmmmm bugun yaşadığımız şehirlerde deprem olabılır ıkımızındeeee yupppiiii bakalım aksilik olmaz inşallahhhh

daha yemek yapmadım ben kızlar çıkmam lazım şimdi sizi çok sewiyorum lility bebeğim senide çooook sewiyorum akşama gene girmeye çalışırım

oyyyy yavrucum o zman içirtmeyim adama kaş yapalım derken göz çıkartmayım çikolata ve keçiboynuzu pekmez ceviz falan yedireyim bu akşam ben ona çok çok

yok canım bende korktum içirtmedim 1 kaç defa içirdim sonra vazgeçtim ne olur ne olmaz dimi ama. . .

daha yemek yapmadım ben kızlar çıkmam lazım şimdi sizi çok sewiyorum lility bebeğim senide çooook sewiyorum akşama gene girmeye çalışırım

çok öptüm canımmmm bat tarihlerimizde yakın hadi bakalım belimize kuvvet ben aksam gıremem

canım yaaaa yazık kız onlarada emin olun bizim kadar sitrese giriyorlar kesinlikle hamile olayım da tek hiç naz maz yapmayacam . . . .

ilik kemiiiiik bırakmıcam bugun bakalımmm allahımmmmm yüzümüzü kara çıkartmasınnn allah bismillah dicem başlıycam bakalım umutluyummmm

oooooooooooo bayaa gaza geldin kuzum senyazık adamın canını pek acıtma biliyon lazım onlar bize . . ..

hadi inşallah canım ama erken bırakmışsın ödevi çalışmışsın ama ezber etmemişsin inşallah denk gelmiştir inşallahhhhhhhhhhhhh

Amin!!!

Canım benim bıraktım demedim ki zaten bugün 17.günüm

Sadece önemli günleri kaçırmadım diye düşündüğüm için yazdım, nasipse tek seferde de olur. Geçen gün bir arkadaşımızda olduğu gibi.

tmm cnm ama içimden bir his olcak ido eğer olmazsa içimde hissi pıçaklıcamm ama

canım benim hisler insanı baya yıpratır birşeye umutlu bakarız his kuvetli deriz ama olmaz onun için hep olumsuz düşün der ablam bana olumsuz düşünüp olumsuz olduğunda biliyodum dersin kendini daha az yıpratırsın der . . . kendisi hamile kalmayı tam 1,5 sene denedi her ayında olmayacak dedi son hamile ayında da olmayacak diye test fln yapmadı zorla arkadaşı test yaptırmış ve olumlu çıkmış havalara uçmuş . . . bende ablam gibi olmak istiyorum ters düşünüp sevineceğim heber almak istiyorum . . .Ama dilerim Allah içindeki hissi boş çıkarmaz inşAllah olumlu olur aminnnnnnnnn . . . .

hamileyken eşinle ilişkiye girmiyosun diye bişey yok ki canım eğer hamiş olduğun kesibleşti ama kanaman warsa doktorlar ilişkiyi yasaklıyo ama ole sorun yoksa mik miklere devam korkma yani bişey olmaz

Zaten benim ozellikle sordugum korunmasiz iliski... hamileligin erken dineklerinde korunmasiz iliski dusuge neden olur diye duydum da....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…