inşallah hayatım inşallah olsun artık eşim bile heycanlandı arayıp söylediğimdebu ay olcak inşallah içimde bir his var kesin olcak gibi geliyor sanki
sen bu gidişle bu ay üçüzlersin
Allah Allah hayde yürü beeeee bu hevesle olur inşAllah canım benim . . . .
hem türk kahvesi hem nescafe içiririm ben ona ikisinide çikolata fındık fıstık depolasın aman sabahlar olmaz kız sonra bide
allahhhhhh allahhhh çok gaza geldim tutmayın beniiiii akşam ola hayrola
allahhhhhh allahhhh çok gaza geldim tutmayın beniiiii akşam ola hayrola
bende denedim canım onu birkaç defa ama internette okudu kahve sigara alkol uzak durulması gereken şeyler diye okuyunca vazgeçtim korkum yaaa . . . .:18::18:
bende denedim canım onu birkaç defa ama internette okudu kahve sigara alkol uzak durulması gereken şeyler diye okuyunca vazgeçtim korkum yaaa . . . .:18::18:
heeeeeeyyyyytttttttt kocişler eve gelsin biran önce akşam olsun bende çok fena gaza geldim hahahaaaaa
eytttttttttttttt bugün senin kociş bitti desene . . . .
eytttttttttttttt bugün senin kociş bitti desene . . . .
aynennnnnnnnnnnnn canımmmmm bugun yaşadığımız şehirlerde deprem olabılır ıkımızındeeee yupppiiii bakalım aksilik olmaz inşallahhhh
oyyyy yavrucum o zman içirtmeyim adama kaş yapalım derken göz çıkartmayım çikolata ve keçiboynuzu pekmez ceviz falan yedireyim bu akşam ben ona çok çok
daha yemek yapmadım ben kızlar çıkmam lazım şimdi sizi çok sewiyorum lility bebeğim senide çooook sewiyorum akşama gene girmeye çalışırım
kahve bayanlara tehlikeli erkeklere iyi geliyo canım içirin bol bolsitelerde de yazıyo araştırın bakınn
hiç bişey olmaz canım onlara olana kadar son hızla çalışmalaar var bizi bide 3 ün ara vermeden ilişkiye girin dedi doktorum adamcağızıma kuvvet versin mevlam çok laf yaparlarsada ki yapmazlar hamişken dokunmazlar bize görürler günlerini bu zamanları mum gibi aratırım ahhh hamiş olayım naz yapacam kocama yaaaa
ilik kemiiiiik bırakmıcam bugun bakalımmm allahımmmmm yüzümüzü kara çıkartmasınnn allah bismillah dicem başlıycam bakalım umutluyummmm
oooooooooooo bayaa gaza geldin kuzum senyazık adamın canını pek acıtma biliyon lazım onlar bize . . ..
hadi inşallah canım ama erken bırakmışsın ödevi çalışmışsın ama ezber etmemişsininşallah denk gelmiştir inşallahhhhhhhhhhhhh
tmm cnm ama içimden bir his olcak ido eğer olmazsa içimde hissi pıçaklıcamm ama
hamileyken eşinle ilişkiye girmiyosun diye bişey yok ki canım eğer hamiş olduğun kesibleşti ama kanaman warsa doktorlar ilişkiyi yasaklıyo ama ole sorun yoksa mik miklere devam korkma yani bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?