Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aminnnnnnnnnnnnn canım ama bu ayda boşa kürek sallarsam artık ne zamandır pinik tüpümü çıkarmıyordum meydana içimdeki hissin kafasını yararım sonra bırakırım artık kendimi boşluğa

herkese hayırlı akşamlar diliyorum . . .dün itibariyle MUHARREM ayına girmiş bulunuyoruz bu ayın yüzü huyu hürmetine Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin . . . yarın görüşmek dileğiyle hoşçakalın . . . .

hoşcakal tatlımmmm kendine iyi bak

Zaten benim ozellikle sordugum korunmasiz iliski... hamileligin erken dineklerinde korunmasiz iliski dusuge neden olur diye duydum da....

canım ben hamile olduğumu öğrenmeden yani adetimden 5-6 gün önce korunmasız ilişki oldu ve bişey olmadı.... sonra lekelenme olunca doktor yasak dedi... lekelenme yoksa sorun yok bence...

slmmm kıslarr bu gün hst gittim rahim filimi cekilecek haftaya salı günü bna monodoks-bide leodex hap verdiler bunları ne zamn başlıcam sölediler ama unuttum eşimle telde biraz takıştık ta bilen varmıı??? :44:

lütfen panikle mik mik yapmayın.. normal olarak yatağa girin. ve aklınızda bebekle ilgili düşünce olmasın. ve sanki bir oyunun içindeymişsiniz gibi yapın.. yataktan hemen kalkmayın.. ve ilişki bittikten sonra sadece içinizden dua edin.. ve sabaha kadar cünup kalmayın 1 saat sonra banyo yapın.. veren Allah tek bir spoşla veriyor bebişi.. inşallah bu aksam spoşlar doğru yolu bulur ve önümüzdeki günlerde bizimkilere kardeş olur.. bu aksam dualarım sizlerle inşallah.. Allah hepimizin kalbine göre versin...

ablaaa sendemı ordaydın bnde ordaydım 27 de dıktorum ordaydıda ne gymstın kapalımısın sen belkı gormusumdr

geçmiş olsun canım umudunu kaybetme sakın inşallah olacak !!!! c anım belki reglin düzene griyordur olammaz mı?

bende film çektirdim ama bana doktorum ilaç vermemişti öyle bilmiyorum maalesef canım .....

ablaaa sendemı ordaydın bnde ordaydım 27 de dıktorum ordaydıda ne gymstın kapalımısın sen belkı gormusumdr

selam elammmmm nasılsın bakayım !!!!!!hayırdır doktora gitmişsin nasıl geçti

tatlım bugün duaya çok ihtiyacım var bu gece gebelik testi yapacağım reglim gecilti 6 gün oldu çok korkuyorum ne olur dua edin bana kızlaaarrrrrr çok ihiyacım varr bende edeceğim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evt bnde ordaydım balım 28 de ben acıgım bacım ögleden sonra 2 de ordaydım kan aldılar rahim filimi cekilecek gün aldım haftaya salı bide eşimden test istediler adetin 21 de tekrar kan istediler 2 tane hap verdiler agrı kesici ne zamn başlancaktı ben unuttum elam sen biliyon mu?? bide aşılama gözüküyo bna büyük ihtimal dr öle dedi :2:

saol bitanemm yinede off yaa niye unuttum ki :2:

tatlım bugün duaya çok ihtiyacım var bu gece gebelik testi yapacağım reglim gecilti 6 gün oldu çok korkuyorum ne olur dua edin bana kızlaaarrrrrr çok ihiyacım varr bende edeceğim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bu aksam yaparsan canım birkaç saat su içme ve idrarını tut.. ya da uyu geceye kur saatını ve o saatte yap.. dualarım seninle...

6 gündür hiç yapmadın mı ay hadi inşallah canım duacınım. benimde 2 gün geçti sende dua et.

Gebelik testi negatif olunca bozuk olabiliyoya pozitif çıkınca bozuk olma ihtimali var mıdır??????

hayır negatif hatalı oluyor ama testte 5 dk sonunda pozitif oluyorsa hata olmuyor. ama yarım saat sonra fln pozitif oluyorsa onda hata vardır oluyor.

bacım vlla dua okurdum ama ben adetliyim RABBİM inş göbüşüne koymuştur bebişini de bizi sevindirirsin inşşşşş

hayır negatif hatalı oluyor ama testte 5 dk sonunda pozitif oluyorsa hata olmuyor. Ama yarım saat sonra fln pozitif oluyorsa onda hata vardır oluyor.

testi yaptım bi dak sonra çift çizgi gördüm ama inanamıyorum hala da bi sorayım dedim hemde sabah falan değil bi saat önce testi yaptım çift çizgi çıktı dabozuk olabilir mi diye sorayım dedim

Duani eksik etme canim bugun mik mik baslangici insallah olucak artik insallah

testi yaptım bi dak sonra çift çizgi gördüm ama inanamıyorum hala da bi sorayım dedim hemde sabah falan değil bi saat önce testi yaptım çift çizgi çıktı dabozuk olabilir mi diye sorayım dedim

canım benim hayırlı olsun çok sevindim. darısı başımıza. allah nazarlardan saklasın. yarın git kan testi yaptır değerini de ölçtür bize de haber ver olur mu?

bu aksam yaparsan canım birkaç saat su içme ve idrarını tut.. ya da uyu geceye kur saatını ve o saatte yap.. dualarım seninle...

tamam canım içmem saat 12 gibi yapacağım içmem ....çok teşekkür ederim ...

6 gündür hiç yapmadın mı ay hadi inşallah canım duacınım. benimde 2 gün geçti sende dua et.

inşalahhh tatlım sağol!!!!! bende elbette ederim canım dua nedemek !!!!!!hakkımızda hayırlısı olsun

bacım vlla dua okurdum ama ben adetliyim RABBİM inş göbüşüne koymuştur bebişini de bizi sevindirirsin inşşşşş

olsun canım önemli değil sen yüreğinden dilersin bir şey olmaz !!! inşallahhhhhhhhhhhh canım inşallahhhh umudum yok ama söktürücü içmeden önce testi yapayım dedim bir ihtimal olursa sonadan vicdan azabı çekmemem için !!!!!! kocişime söyledim gelirken alacak yapacağım kalbim küt küt atıyor heyecandan ama aması ama işte ..........................

ayyyyyyyyyyyyyyyy negüzellllllllllllllll şimdiden hayırlı olsun ttatlım darısı bu gece başıma yaaaaaaaa......
yok bozuk olma ihtimali çok düşük canım !!!!!!!!!!! hamişsin hayırlı olsun ttalımmmmmmmm bana a ua et ne olur bende yapacağım bu geceeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…