canım benim hisler insanı baya yıpratır birşeye umutlu bakarız his kuvetli deriz ama olmaz onun için hep olumsuz düşün der ablam bana olumsuz düşünüp olumsuz olduğunda biliyodum dersin kendini daha az yıpratırsın der . . . kendisi hamile kalmayı tam 1,5 sene denedi her ayında olmayacak dedi son hamile ayında da olmayacak diye test fln yapmadı zorla arkadaşı test yaptırmış ve olumlu çıkmış havalara uçmuş . . . bende ablam gibi olmak istiyorum ters düşünüp sevineceğim heber almak istiyorum . . .Ama dilerim Allah içindeki hissi boş çıkarmaz inşAllah olumlu olur aminnnnnnnnn . . . .
herkese hayırlı akşamlar diliyorum . . .dün itibariyle MUHARREM ayına girmiş bulunuyoruz bu ayın yüzü huyu hürmetine Rabbim bize hayırlı evlatlar nasip etsin . . . yarın görüşmek dileğiyle hoşçakalın . . . .
Zaten benim ozellikle sordugum korunmasiz iliski... hamileligin erken dineklerinde korunmasiz iliski dusuge neden olur diye duydum da....
slmmmkıslarr bu gün hst gittim rahim filimi cekilecek haftaya salı günü bna monodoks-bide leodex hap verdiler bunları ne zamn başlıcam sölediler ama unuttum eşimle telde biraz takıştık ta bilen varmıı??? :44:
slmmmm günydın herkezeeeadet oldum kıslarr gecen ay 13 de olmuştum 2 aydır gec oluyodum 15- 17 gün geciyodu ayın 10 bekliyodum sabah oldum neden erken oldum bilmiyorumm niye ki böle oldum bilen anlayn varmı?? öptüm hepinizi
slmmmkıslarr bu gün hst gittim rahim filimi cekilecek haftaya salı günü bna monodoks-bide leodex hap verdiler bunları ne zamn başlıcam sölediler ama unuttum eşimle telde biraz takıştık ta bilen varmıı??? :44:
ablaaa sendemı ordaydın bnde ordaydım 27 de dıktorum ordaydıda ne gymstın kapalımısın sen belkı gormusumdr
lütfen panikle mik mik yapmayın.. normal olarak yatağa girin. ve aklınızda bebekle ilgili düşünce olmasın. ve sanki bir oyunun içindeymişsiniz gibi yapın.. yataktan hemen kalkmayın.. ve ilişki bittikten sonra sadece içinizden dua edin.. ve sabaha kadar cünup kalmayın 1 saat sonra banyo yapın.. veren Allah tek bir spoşla veriyor bebişi.. inşallah bu aksam spoşlar doğru yolu bulur ve önümüzdeki günlerde bizimkilere kardeş olur.. bu aksam dualarım sizlerle inşallah.. Allah hepimizin kalbine göre versin...
evt bnde ordaydım balım 28 de ben acıgım bacım ögleden sonra 2 de ordaydım kan aldılar rahim filimi cekilecek gün aldım haftaya salı bide eşimden test istediler adetin 21 de tekrar kan istediler 2 tane hap verdiler agrı kesici ne zamn başlancaktı ben unuttum elam sen biliyon mu?? bide aşılama gözüküyo bna büyük ihtimal dr öle dedi :2:ablaaa sendemı ordaydın bnde ordaydım 27 de dıktorum ordaydıda ne gymstın kapalımısın sen belkı gormusumdr
geçmiş olsun canım umudunu kaybetme sakın inşallah olacak !!!! c anım belki reglin düzene griyordur olammaz mı?
bende film çektirdim ama bana doktorum ilaç vermemişti öyle bilmiyorum maalesef canım .....
selam elammmmm nasılsın bakayım !!!!!!hayırdır doktora gitmişsin nasıl geçti
ablaaa sendemı ordaydın bnde ordaydım 27 de dıktorum ordaydıda ne gymstın kapalımısın sen belkı gormusumdr
tatlım bugün duaya çok ihtiyacım var bu gece gebelik testi yapacağım reglim gecilti 6 gün oldu çok korkuyorum ne olur dua edin bana kızlaaarrrrrr çok ihiyacım varr bende edeceğim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tatlım bugün duaya çok ihtiyacım var bu gece gebelik testi yapacağım reglim gecilti 6 gün oldu çok korkuyorum ne olur dua edin bana kızlaaarrrrrr çok ihiyacım varr bende edeceğim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gebelik testi negatif olunca bozuk olabiliyoya pozitif çıkınca bozuk olma ihtimali var mıdır??????
hayır negatif hatalı oluyor ama testte 5 dk sonunda pozitif oluyorsa hata olmuyor. Ama yarım saat sonra fln pozitif oluyorsa onda hata vardır oluyor.
lütfen panikle mik mik yapmayın.. normal olarak yatağa girin. ve aklınızda bebekle ilgili düşünce olmasın. ve sanki bir oyunun içindeymişsiniz gibi yapın.. yataktan hemen kalkmayın.. ve ilişki bittikten sonra sadece içinizden dua edin.. ve sabaha kadar cünup kalmayın 1 saat sonra banyo yapın.. veren Allah tek bir spoşla veriyor bebişi.. inşallah bu aksam spoşlar doğru yolu bulur ve önümüzdeki günlerde bizimkilere kardeş olur.. bu aksam dualarım sizlerle inşallah.. Allah hepimizin kalbine göre versin...
testi yaptım bi dak sonra çift çizgi gördüm ama inanamıyorum hala da bi sorayım dedim hemde sabah falan değil bi saat önce testi yaptım çift çizgi çıktı dabozuk olabilir mi diye sorayım dedim
bu aksam yaparsan canım birkaç saat su içme ve idrarını tut.. ya da uyu geceye kur saatını ve o saatte yap.. dualarım seninle...
6 gündür hiç yapmadın mı ay hadi inşallah canım duacınım. benimde 2 gün geçti sende dua et.
bacım vlla dua okurdum ama ben adetliyim RABBİM inş göbüşüne koymuştur bebişini de bizi sevindirirsin inşşşşş
testi yaptım bi dak sonra çift çizgi gördüm ama inanamıyorum hala da bi sorayım dedim hemde sabah falan değil bi saat önce testi yaptım çift çizgi çıktı dabozuk olabilir mi diye sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?