Niye gece yapion testi simdi yap varsa cikar
Kıslarr küstüm size hıhHiç kimse bna bişi önermedi hiç mi rahim filimi cektiren yokk yaa
Tmm cnm bakiyorum simdisıla yoruldum .!!!!benden sana gelsin ben yoruldum,söyle senin gücün var mı haalaa kaç yenilgi var söylee ömürde Allah aşkınaaaaaaaaaa!!!!!
inşallah canım kocişten fırsat bulursam gelip yazarım mutlaka ama negatif bence düzensizlik yani !! evet 12 de yapacağımm sabahı bekleyemem
ben cektirdim canim da ne sordugunh kacirdim
kocişim gündüz unuttu getirmeyi ondan evde test yok canım !!!!!!
ben yazdım sana ama görmedin !!!!!!! ben çektirdim yazmıştım !!!!!!!!!
Ilaclari bilmiyorum canım iceriklerinu oku agri kesici mi kas gevseltici mi anyibiyotik mi...ben filmi cektirecegim gün ilaç verdi drbalımm bna hap verdiler leodex-monodoks verdiler ne zamn başlıcam unuttum bide biri ni flmden 2 gün önce icilcekmiş hangisiUnuttum
kocişim gündüz unuttu getirmeyi ondan evde test yok canım !!!!!!
Ben yazdım sana ama görmedin !!!!!!! Ben çektirdim yazmıştım !!!!!!!!!
Tmm cnm bakiyorum simdi
Dinliorum sarkiyi simdik
Tmm cicim yaa ins gelip yazarsin sonucu
balım gördümde sen bna ilac vermediler dedin :26:
Ilaclari bilmiyorum canım iceriklerinu oku agri kesici mi kas gevseltici mi anyibiyotik mi...ben filmi cektirecegim gün ilaç verdi dr
beğendin mi şarkıyı hicranım !!!!!!!!!!
yazmaya çalışırım hicranımm!!!!!!!
çiçeğim sadece röntgene girmeden 20 dk önce bir hap verdiler suyla birlikte içtim o kadar !!!!!!!
prospektüzü okuuu kullanışını bak bakalım ne yazıyor
LEODEX BU AGRI KESİCİYMİŞ monodoks adlı bi antibiyotik...MİŞ ama ben ne zaman başlıcamı unuttum haftaya salı film cekiliyo :44:
Begendimmmmm daha once dinlemistim var mi baska onerecegin
Canim büyuk ihtimalle agri kesiciyi iki gun onceden kullanmaya başlayacaksın antibiyotigide filmden sonra...bana dr oncesinde ilaç vermedi ama ben bur gün önceden agri kesici ve kas gevseltici içmeye başladim dr antibiyotik yazmış filmden sonra da onu kullanmaya başladım
beğendin mi şarkıyı hicranım !!!!!!!!!!
yazmaya çalışırım hicranımm!!!!!!!
çiçeğim sadece röntgene girmeden 20 dk önce bir hap verdiler suyla birlikte içtim o kadar !!!!!!!
prospektüzü okuuu kullanışını bak bakalım ne yazıyor
Canim büyuk ihtimalle agri kesiciyi iki gun onceden kullanmaya başlayacaksın antibiyotigide filmden sonra...bana dr oncesinde ilaç vermedi ama ben bur gün önceden agri kesici ve kas gevseltici içmeye başladim dr antibiyotik yazmış filmden sonra da onu kullanmaya başladım
simdi indirip dinlicem cnmkeremcem berbat !!!!!1
mustafa sandal tesir altında!!!
murat dalkılıç neyleyim istanblu !!
murat dalkılıç yalan dünya favori şarkım ve anlamları tam benim için yazılmış dinlersen sevinirim dinlendin mi hiç???*
hmm bna da dediki hemşire birini her gün iç digerini filme 2 gün kala başla offf yaa hngisini ama o nu bilmiyom acaba 2 sinide her gün içsem mi ki yada yarın telmi acsam en iyisi bu galiba
hmm bna da dediki hemşire birini her gün iç digerini filme 2 gün kala başla offf yaa hngisini ama o nu bilmiyom acaba 2 sinide her gün içsem mi ki yada yarın telmi acsam en iyisi bu galiba
simdi indirip dinlicem cnm
En iyisi sormak canım buzz ne desek yanlış olur
cvplarınız içn tşkkler kızlarrr
keremcem berbat !!!!!1
mustafa sandal tesir altında!!!
murat dalkılıç neyleyim istanblu !!
murat dalkılıç yalan dünya favori şarkım ve anlamları tam benim için yazılmış dinlersen sevinirim dinlendin mi hiç???*
Keremcemin berbat cikmadi sarkinin adi kotu haber mi acaba
Keremcemin berbat cikmadi sarkinin adi kotu haber mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?