Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tmm cnm bakiyorum simdi

balımm bna hap verdiler leodex-monodoks verdiler ne zamn başlıcam unuttum bide biri ni flmden 2 gün önce icilcekmiş hangisi Unuttum
Ilaclari bilmiyorum canım iceriklerinu oku agri kesici mi kas gevseltici mi anyibiyotik mi...ben filmi cektirecegim gün ilaç verdi dr

Tmm cnm bakiyorum simdi

Dinliorum sarkiyi simdik

Tmm cicim yaa ins gelip yazarsin sonucu

balım gördümde sen bna ilac vermediler dedin :26:

beğendin mi şarkıyı hicranım !!!!!!!!!!
yazmaya çalışırım hicranımm!!!!!!!
çiçeğim sadece röntgene girmeden 20 dk önce bir hap verdiler suyla birlikte içtim o kadar !!!!!!!
prospektüzü okuuu kullanışını bak bakalım ne yazıyor

Ilaclari bilmiyorum canım iceriklerinu oku agri kesici mi kas gevseltici mi anyibiyotik mi...ben filmi cektirecegim gün ilaç verdi dr

LEODEX BU AGRI KESİCİYMİŞ monodoks adlı bi antibiyotik...MİŞ ama ben ne zaman başlıcamı unuttum haftaya salı film cekiliyo :44:

Begendimmmmm daha once dinlemistim var mi baska onerecegin

LEODEX BU AGRI KESİCİYMİŞ monodoks adlı bi antibiyotik...MİŞ ama ben ne zaman başlıcamı unuttum haftaya salı film cekiliyo :44:

Canim büyuk ihtimalle agri kesiciyi iki gun onceden kullanmaya başlayacaksın antibiyotigide filmden sonra...bana dr oncesinde ilaç vermedi ama ben bur gün önceden agri kesici ve kas gevseltici içmeye başladim dr antibiyotik yazmış filmden sonra da onu kullanmaya başladım

Begendimmmmm daha once dinlemistim var mi baska onerecegin

keremcem berbat !!!!!1
mustafa sandal tesir altında!!!
murat dalkılıç neyleyim istanblu !!
murat dalkılıç yalan dünya favori şarkım ve anlamları tam benim için yazılmış dinlersen sevinirim dinlendin mi hiç???*

hmm bna da dediki hemşire birini her gün iç digerini filme 2 gün kala başla offf yaa hngisini ama o nu bilmiyom acaba 2 sinide her gün içsem mi ki yada yarın telmi acsam en iyisi bu galiba

cvplarınız içn tşkkler kızlarrr

simdi indirip dinlicem cnm

hmm bna da dediki hemşire birini her gün iç digerini filme 2 gün kala başla offf yaa hngisini ama o nu bilmiyom acaba 2 sinide her gün içsem mi ki yada yarın telmi acsam en iyisi bu galiba

En iyisi sormak canım buzz ne desek yanlış olur

hmmmm anladım !!!!!!! ama maalesef gene yorum yapamayacağım antibiyotiği filmde mikrip kapmamak için veriyorlar belki antibiyotğiği iki gün klaa başla demiş olabilir ama gene de amin değilimm

Keremcemin berbat cikmadi sarkinin adi kotu haber mi acaba

neden yazmıyorsunuz kıslarr durdunuz hayır mı yaaaaaaaa ben kafamı meşgul edeyim diye geldim kimse yazmıyorrrrrr yardımcı olun bana kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…