Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tmm canım merk etim göreyim bi

yüklediiiimmmmmmmmm

bilmiyom ki eşimdende sperm test istediler bide en sonda dediki aşıla yapılacak gibi bunları getr karar verelim dei

anladım korkma canım yaaaaa hakkımızda alnımızda ne yazıysa onu yaşıyoruz önüne geçemiyoruz maleseff

Bence korkulacak bisey yoook canım da sen niye cektirion senin bi evladin var

bencede korkma hiçççç uunutuyorsun bileee hemen !!!!!!!!

Roseeemmm wep sayfasi yok dio girmedi

Allah Allah neden acaba yaaaa Google amcaya yazzz bakalım orda çıkar büyük ihtimallee

aynen RABBİM sabrımızı sınıyo belki de

Bu asilama isi bana para tuzagi gibi geliyo canim yaaa

aynen benceedeee ben bile 4 ay sonra aşılama yaptırmadan tüp yapacağım eğer bebeğim olmazsa aşılamayı zaman kaybı olarak düşünüyorum bendee

Benim bogazlarda kotuuuu nefes alamiommm

geçmiş olsun canım benim .......

röntgeni soruyorsan eğer ben rdyoloji merkezinde 200tl ye çektirdim !!!!!!

yok balımm rötgen deil aşılamayı sordum bide tüp bebk fiytları ne kadr bilen varmı?? :44:

yok balımm rötgen deil aşılamayı sordum bide tüp bebk fiytları ne kadr bilen varmı?? :44:

hmmm aşıla 1000 1500 arası tüpte 4000 ve 10.000 arası değişiyor hastaneden hastaneye tabi devlette de yapıyorlarmış ama orada ne kadara yapıyorlar bilmiyorum vede düşünmüyorum özelde yaptırırım ben öyle bişi olursaa

aynen RABBİM sabrımızı sınıyo belki de

aynennnnn canımmmmm

guzel olmus rose yuzunede yakisdigindan eminim

teşekkür ederim cnm sağolll

Ne kadara yaptirdin canim saci gülü güle kullan

Sen devlete mi gidion ben ozelde yaptirdim 1000 lira ya yakin tuttu
devlete gitim galiba asılama olcam gibi dr öle dedi hele bi flim cekliyim esmnde testini vereyim ona göre bakacaklar off yaa pahalı işlermiş bunlar ben hiç bilmiyodum offf
eger ki aşılama isterlerse özelde yaptırırım bide sacın çok güzel olmuş güle güle kuln bacımmm

hicranım özel mesaj kutun dolu link yollayacaktım yollayamadım

sağol canım teşekkür ederim sağol!!!!!!!

beğendn mi?

Sende rahim filmi mi cektireceksin cnm.ve sperm testi.ne kadar sordunmu hic?

rica ederimhicranım mustafa sandal da var orada indirirsin!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…