tmm canım merk etim göreyim bi
bilmiyom ki eşimdende sperm test istediler bide en sonda dediki aşıla yapılacak gibi bunları getr karar verelim dei
tmm canım merk etim göreyim bi
yüklediiiimmmmmmmmm
bilmiyom ki eşimdende sperm test istediler bide en sonda dediki aşıla yapılacak gibi bunları getr karar verelim dei
Bence korkulacak bisey yoook canım da sen niye cektirion senin bi evladin var
Roseeemmm wep sayfasi yok dio girmedi
güle güle kullan benm sacım senin kinden kısa yakışırmı acep?? bende boyatcam güzel bi secim balımm
Bu asilama isi bana para tuzagi gibi geliyo canim yaaa
anladım korkma canım yaaaaa hakkımızda alnımızda ne yazıysa onu yaşıyoruz önüne geçemiyoruz maleseff
bencede korkma hiçççç uunutuyorsun bileee hemen !!!!!!!!
Allah Allah neden acaba yaaaa Google amcaya yazzz bakalım orda çıkar büyük ihtimallee
Bu asilama isi bana para tuzagi gibi geliyo canim yaaa
Benim bogazlarda kotuuuu nefes alamiommm
güle güle kullan benm sacım senin kinden kısa yakışırmı acep?? bende boyatcam güzel bi secim balımm
ten rengin esmer değilse yakışırr beyaz tene ve buğday tenlilere yakışıyor bu cnm !!1
bacım ssk karşılamıyomu?? ne kadara cıkıyo ki hiç bi bilgim yok bnde :26::18:
aynen benceedeee ben bile 4 ay sonra aşılama yaptırmadan tüp yapacağım eğer bebeğim olmazsa aşılamayı zaman kaybı olarak düşünüyorum bendee
geçmiş olsun canım benim .......
röntgeni soruyorsan eğer ben rdyoloji merkezinde 200tl ye çektirdim !!!!!!
guzel olmus rose yuzunede yakisdigindan eminim
bacım ssk karşılamıyomu?? ne kadara cıkıyo ki hiç bi bilgim yok bnde :26::18:
yok balımm rötgen deil aşılamayı sordum bide tüp bebk fiytları ne kadr bilen varmı?? :44:
aynen RABBİM sabrımızı sınıyo belki de
guzel olmus rose yuzunede yakisdigindan eminim
aynen benceedeee ben bile 4 ay sonra aşılama yaptırmadan tüp yapacağım eğer bebeğim olmazsa aşılamayı zaman kaybı olarak düşünüyorum bendee
geçmiş olsun canım benim .......
röntgeni soruyorsan eğer ben rdyoloji merkezinde 200tl ye çektirdim !!!!!!
devlete gitim galiba asılama olcam gibi dr öle dedi hele bi flim cekliyim esmnde testini vereyim ona göre bakacaklar off yaa pahalı işlermiş bunlar ben hiç bilmiyodum offfSen devlete mi gidion ben ozelde yaptirdim 1000 lira ya yakin tuttu
eger ki aşılama isterlerse özelde yaptırırım bide sacın çok güzel olmuş güle güle kuln bacımmmhmmm aşıla 1000 1500 arası tüpte 4000 ve 10.000 arası değişiyor hastaneden hastaneye tabi devlette de yapıyorlarmış ama orada ne kadara yapıyorlar bilmiyorum vede düşünmüyorum özelde yaptırırım ben öyle bişi olursaa
aynennnnn canımmmmm
teşekkür ederim cnm sağolll
devlete gitim galiba asılama olcam gibi dr öle dedi hele bi flim cekliyim esmnde testini vereyim ona göre bakacaklar off yaa pahalı işlermiş bunlar ben hiç bilmiyodum offf
evet hemde çook maleseff Allah yardım etsin herkesee!!!!!!
eger ki aşılama isterlerse özelde yaptırırım bide sacın çok güzel olmuş güle güle kuln bacımmm
Dinledim canım
Sende rahim filmi mi cektireceksin cnm.ve sperm testi.ne kadar sordunmu hic?devlete gitim galiba asılama olcam gibi dr öle dedi hele bi flim cekliyim esmnde testini vereyim ona göre bakacaklar off yaa pahalı işlermiş bunlar ben hiç bilmiyodum offf
eger ki aşılama isterlerse özelde yaptırırım bide sacın çok güzel olmuş güle güle kuln bacımmm
Sende rahim filmi mi cektireceksin cnm.ve sperm testi.ne kadar sordunmu hic?
sağol canım teşekkür ederim sağol!!!!!!!
beğendn mi?
özelde 100 150 tl arası değişiyor canım sperm testii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?