Ebru beni aldatiyomusun leynnn :))
balım sen nekadrlık evliydin ne zamndr calışıyonuz??
offf bilmiyom ki balım salı günü filimimi bi cektiriyim ona gör yönlendireceklermiş RABBİM büyük yardım etsin cümlemizeeee inş ssk yardım ediyodur yoksa işimz zor bizim
Yorum yapacak kimse yokmu yaa(
evet cnm bgun doktordaydım asılama yaplcak 5 gun klomen verdı pazartesı tekrar gdcem
hadi ya cidimisin sen kapalımısın??evt bnde ordaydım balım 28 de ben acıgım bacım ögleden sonra 2 de ordaydım kan aldılar rahim filimi cekilecek gün aldım haftaya salı bide eşimden test istediler adetin 21 de tekrar kan istediler 2 tane hap verdiler agrı kesici ne zamn başlancaktı ben unuttum elam sen biliyon mu?? bide aşılama gözüküyo bna büyük ihtimal dr öle dedi :2:
blyorum abla muhtemelen hsg ıçın 2 tane hap vermstr 1 tanesını hsg cekılmeden 1 hafta once baslıcan 1 tanesınıde hsg cekılceg zman 1 saat once ıcıceksın abla bn 9dan 3 bucuga kadar ordaydm belkı bnı gormussundur
hadi yaaa tühh keşke görseydik birbirimizi tühh sen asılama mı oılcaksın bnada dedi salı günü film istediler kuzum hansini önce başlıcam birisi monodoks- digeri leodex karıştrdım ben :S sen cekldin mi unuttum yaakafayı yedim bu gün haftaya salı film ceklcek bide esimden sperm t. istediler adetn 21 dede kan alıncakmış sen naptın ki bu gün
Yorum yapacak kimse yokmu yaa(
7 yıl bitti tatlım daha yenii 8 e doğru ilerliyoruz Allahın izniyleee !!!!!!!!!!bizim durumlar karışık biraz cnm ama yılbaşından sonra bir sıkıntımız kalmıyor inşalahhh 7 yıldır uğraıyoruz aslındaa
ilk bebegin mi buu? balım ALLAHIM yardım etsin inşş
abla obur mesajınada cvap yazdm gordun mu ssk para almıyo aşılamada yanı zubeyde hanım baya ıyı
evet cnm bgun doktordaydım asılama yaplcak 5 gun klomen verdı pazartesı tekrar gdcem
hadi ya cidimisin sen kapalımısın??
hadi yaaa tühh keşke görseydik birbirimizi tühh sen asılama mı oılcaksın bnada dedi salı günü film istediler kuzum hansini önce başlıcam birisi monodoks- digeri leodex karıştrdım ben :S sen cekldin mi unuttum yaakafayı yedim bu gün haftaya salı film ceklcek bide esimden sperm t. istediler adetn 21 dede kan alıncakmış sen naptın ki bu gün
yok abla bende acıgım recetenn ustunde yazar abla yokmu recete bn bgun tedavye baslayalım dye gttım asılama olacak klomen verdı 5 gun kulancam pazartesı tekrar gtcem
amaaaaaaaan bu ısler bek zormuş
offf yaaaaaa gene durdu milletttttttt
rosem ya bsey sorcam asılama olcak ya ozel de devlet te aynı dımı
Ben durmayacamda lanet olasi bi sorun var iki saate yazabiliyorum yaa:-(
aaa
hadi ya cidimisin sen kapalımısın??
yok abla bende acıgım recetenn ustunde yazar abla yokmu recete bn bgun tedavye baslayalım dye gttım asılama olacak klomen verdı 5 gun kulancam pazartesı tekrar gtcem
aa sen klomene bi başladın hadi hayrlısı inşş işe yarar da gitmeye gerk kalmaz ya bacım yazıyo 1 gün 2x1 adet diyo ama hemşire dediki birini filima 2 gün kala başla dedi hngisi bilmiyom 2 side böle yazıyo :s
amaaaaaaaan bu ısler bek zormuş
sakınnnn umudunu kesmee rabbim bi zamana koymuştur balımm strest etkiliyo aman deyimm sakınnevet çiçeğim ilk bebeğğim ama evlendiğim ilk yıl bebegiğimi 2.5 3 aylıkken kaybettim!!!!!! bir daha da olmadıı sanki hiç olmayacakmış gibi hissetmeye başladım artıkkk gttikçe umudumu kaybediyorumm
Ben durmayacamda lanet olasi bi sorun var iki saate yazabiliyorum yaa:-(
hahaha koptum kısss
Ben halaaa regl olmadiim.ama goguslerimde acimiyor ya 2 gin once agriyordu niye yaa:-(
her ay aynı belirtiler olmaya bilir cnm mesela enim ehp kasıklarım ağrırdı karnım ağrırdı ama bu sefer belim çok ağrıyor !!!!!
ondadır cnm kaç gün geciktii:44:44::44::44::44::44::44:
DÜn olmam gerekirdi olmadi bugunde yok iki gun once hafif ağrıyor du simdi yok gebelikte yok ozaman :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?