Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

balım sen nekadrlık evliydin ne zamndr calışıyonuz??

7 yıl bitti tatlım daha yenii 8 e doğru ilerliyoruz Allahın izniyleee !!!!!!!!!!bizim durumlar karışık biraz cnm ama yılbaşından sonra bir sıkıntımız kalmıyor inşalahhh 7 yıldır uğraıyoruz aslındaa

offf bilmiyom ki balım salı günü filimimi bi cektiriyim ona gör yönlendireceklermiş RABBİM büyük yardım etsin cümlemizeeee inş ssk yardım ediyodur yoksa işimz zor bizim

abla obur mesajınada cvap yazdm gordun mu ssk para almıyo aşılamada yanı zubeyde hanım baya ıyı

evet çiçeğim ilk bebeğğim ama evlendiğim ilk yıl bebegiğimi 2.5 3 aylıkken kaybettim!!!!!! bir daha da olmadıı sanki hiç olmayacakmış gibi hissetmeye başladım artıkkk gttikçe umudumu kaybediyorumm

rosem ya bsey sorcam asılama olcak ya ozel de devlet te aynı dımı

aynı tabiki ama özelde daha ilgi ve titiz çalışma var tek fark buu birde maddi yönden devlet daha uygun o kdar işlemler biraz daha uzun devlette !!!!!!11

Ben durmayacamda lanet olasi bi sorun var iki saate yazabiliyorum yaa:-(

hmmmmmmmm anadmmmmm canın sağ olsun cnm

haklısın çiçeğim ama bana da hak ver dile kolay ya 7 yıl bitti 8 e geçtim 2 buçuk yıl sonra olacak 10 yıll of yaaaaaaaaaaaaa

Ben halaaa regl olmadiim.ama goguslerimde acimiyor ya 2 gin once agriyordu niye yaa:-(

her ay aynı belirtiler olmaya bilir cnm mesela enim ehp kasıklarım ağrırdı karnım ağrırdı ama bu sefer belim çok ağrıyor !!!!!
ondadır cnm kaç gün geciktii:44:44::44::44::44::44::44:

her ay aynı belirtiler olmaya bilir cnm mesela enim ehp kasıklarım ağrırdı karnım ağrırdı ama bu sefer belim çok ağrıyor !!!!!
ondadır cnm kaç gün geciktii:44:44::44::44::44::44::44:

DÜn olmam gerekirdi olmadi bugunde yok iki gun once hafif ağrıyor du simdi yok gebelikte yok ozaman :-(

DÜn olmam gerekirdi olmadi bugunde yok iki gun once hafif ağrıyor du simdi yok gebelikte yok ozaman :-(

canım gebelikte illa bir belirti olcak diye bir şrt yok cnm adet ağrısı olup hamile kalanı gördüm ben cnm onun için olabilirsinde olmayabilirsindee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…