Hi hi beğendim boş kalinca tekrar dinlicem
devlete gitim galiba asılama olcam gibi dr öle dedi hele bi flim cekliyim esmnde testini vereyim ona göre bakacaklar off yaa pahalı işlermiş bunlar ben hiç bilmiyodum offf
eger ki aşılama isterlerse özelde yaptırırım bide sacın çok güzel olmuş güle güle kuln bacımmm
evt balım haftaya salı benm ki üçretsiz hst nede cekilecekSende rahim filmi mi cektireceksin cnm.ve sperm testi.ne kadar sordunmu hic?
özelde 100 150 tl arası değişiyor canım sperm testii
Birde üstüne rahim filmi sanirim baya tuzlu olacakbide özel labaratuvara gonderdi doktor direk.adet olmayi bekliyorum
Devlette ucretsiz yaparlar belki canım ilaç parasini sen ödeyebilirsin hapla olursa ucuza gelir iğneler pahali
Sende rahim filmi mi cektireceksin cnm.ve sperm testi.ne kadar sordunmu hic?
Kizlar ya. Bgn bnm 17. Gunum ama yumos akintim gelmedi
Akinti gelmezse yumurtlamamismi oluyorum,
evt balım haftaya salı benm ki üçretsiz hst nede cekilecek
hmm iyiyimiş vallahi ne güzellll
balımm sperm testi burda özel top merkzine sordum 40 lira dedi hst de badevaymış
Byeeeeeeee
evt balım haftaya salı benm ki üçretsiz hst nede cekilecek
balımm sperm testi burda özel top merkzine sordum 40 lira dedi hst de badevaymış
offf bilmiyom ki balım salı günü filimimi bi cektiriyim ona gör yönlendireceklermiş RABBİM büyük yardım etsin cümlemizeeee inş ssk yardım ediyodur yoksa işimz zor bizim
çok korkuyommm:18::18:Cnm mutlaka buraya yaz filmde agri cok olup olmadini.simdiden gecmis olsun.insallah sorunsuz cikar
canım 2 3 kere aşılama ardından tüp bebek yapılırsa ozaman devlet karşılıyor biraz !!!!!! mesela sen aşılama istemiyorum tüp istiyorum dersen ozaman sen ödüyosun hepsini anladın mı canım devlet karşılıyor
hmmm anladım!! benimde 4 5 gün evvel pembe lekelenmem oldu geçti sonraa !!!!!!! hakkımızda hayırlısı olsun tatlımm inşallah iyi haberlerle gelirsin !!!!!!
amin canım ikimizde inşallah hayırlı sonuçlar alalım sen test yapıcak mısın???
evet canım bece yapacağım çok korkuyoum yaaaaaa kafayı yiceemm negatif çıkarsa gene üzül üzül yıllar geçse de alışamadım buna bir türlü alıştım desemde zor oluyor tabiii
inşallahhh canımmmm aminnnnnnnn
evet cnm bgun doktordaydım asılama yaplcak 5 gun klomen verdı pazartesı tekrar gdcemgeçmiş olsun canım umudunu kaybetme sakın inşallah olacak !!!! c anım belki reglin düzene griyordur olammaz mı?
bende film çektirdim ama bana doktorum ilaç vermemişti öyle bilmiyorum maalesef canım .....
selam elammmmm nasılsın bakayım !!!!!!hayırdır doktora gitmişsin nasıl geçti
evt bnde ordaydım balım 28 de ben acıgım bacım ögleden sonra 2 de ordaydım kan aldılar rahim filimi cekilecek gün aldım haftaya salı bide eşimden test istediler adetin 21 de tekrar kan istediler 2 tane hap verdiler agrı kesici ne zamn başlancaktı ben unuttum elam sen biliyon mu?? bide aşılama gözüküyo bna büyük ihtimal dr öle dedi :2:
blyorum abla muhtemelen hsg ıçın 2 tane hap vermstr 1 tanesını hsg cekılmeden 1 hafta once baslıcan 1 tanesınıde hsg cekılceg zman 1 saat once ıcıceksın abla bn 9dan 3 bucuga kadar ordaydm belkı bnı gormussundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?