Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Devlette ucretsiz yaparlar belki canım ilaç parasini sen ödeyebilirsin hapla olursa ucuza gelir iğneler pahali

Kizlar ya. Bgn bnm 17. Gunum ama yumos akintim gelmedi
Akinti gelmezse yumurtlamamismi oluyorum,

Birde üstüne rahim filmi sanirim baya tuzlu olacak bide özel labaratuvara gonderdi doktor direk.adet olmayi bekliyorum

evet maalesef maddi yönden baya etkiliyor insanı bu hastaneler!!
inşallah iyi sonuçlarınız alırsınız canım !!!!!!

Devlette ucretsiz yaparlar belki canım ilaç parasini sen ödeyebilirsin hapla olursa ucuza gelir iğneler pahali

offf bilmiyom ki balım salı günü filimimi bi cektiriyim ona gör yönlendireceklermiş RABBİM büyük yardım etsin cümlemizeeee inş ssk yardım ediyodur yoksa işimz zor bizim

Kizlar ya. Bgn bnm 17. Gunum ama yumos akintim gelmedi
Akinti gelmezse yumurtlamamismi oluyorum,

evt balım haftaya salı benm ki üçretsiz hst nede cekilecek

hmm iyiyimiş vallahi ne güzellll

balımm sperm testi burda özel top merkzine sordum 40 lira dedi hst de badevaymış

anladım ben burada laborant bir adamın özel binası vardı bende orad yaptırmıştım 20 lira almıştı ... özelde sordum 70 dediler en aşağıı oda pazarlık yaptım sigortam yok diyeeama çektirememiştik kociş ozaanlar bende biirşey yok diyip duruyrdu

offf bilmiyom ki balım salı günü filimimi bi cektiriyim ona gör yönlendireceklermiş RABBİM büyük yardım etsin cümlemizeeee inş ssk yardım ediyodur yoksa işimz zor bizim

canım 2 3 kere aşılama ardından tüp bebek yapılırsa ozaman devlet karşılıyor biraz !!!!!! mesela sen aşılama istemiyorum tüp istiyorum dersen ozaman sen ödüyosun hepsini anladın mı canım devlet karşılıyor

Cnm mutlaka buraya yaz filmde agri cok olup olmadini.simdiden gecmis olsun.insallah sorunsuz cikar
çok korkuyommm:18::18:tşk ederim balımm

hmm anladım balımm yönlendirmeyi takip etmeyip direk zıplarsak yani çupp para hee hey bu devleti ben

[:mm anladım balımm yönlendirmeyi takip etmeyip direk zıplarsak yani çupp para hee hey bu devleti ben [/QUOTE]

aynennnnnnnn canımmmmmm

amin canım ikimizde inşallah hayırlı sonuçlar alalım sen test yapıcak mısın???

evet canım bece yapacağım çok korkuyoum yaaaaaa kafayı yiceemm negatif çıkarsa gene üzül üzül yıllar geçse de alışamadım buna bir türlü alıştım desemde zor oluyor tabiii
inşallahhh canımmmm aminnnnnnnn

balım sen nekadrlık evliydin ne zamndr calışıyonuz??

evet cnm bgun doktordaydım asılama yaplcak 5 gun klomen verdı pazartesı tekrar gdcem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…