Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

haklısın çiçeğim ama bana da hak ver dile kolay ya 7 yıl bitti 8 e geçtim 2 buçuk yıl sonra olacak 10 yıll of yaaaaaaaaaaaaa
ALLAH büyük balım annemin de 8 yılda bi oluyomuş benmle kardesimn arasın 8 yaş onlada küçügn arasında 8 yıl var gülüm
çiçeğim sen ankarada mı oturuyordun?

evt balım ank inşş herşeyi RABBİM gnlümüze göre verir hepimz evlat için cırpınıyoz

İyi akşamlar kızlar
Genetik_ pıhtı tahlillerimi aldım bugün temiz çıktı hepsi.
anlamadığım bu düşükler neden...

Offff ne muallak bişey yaaaa :26:

sorma canım öyle vallahi!!!!!!!!

haklısın canım başka gayemiz ne olabilir !!!!!!!!

bna müsade kıslar yine gelirim öptüm hepinizi

müsaade senin tatlım kendine iyi bak görüşürüz

İyi akşamlar kızlar

geçmiş olsun canım ! sevindim !!
geniş kapsamlı araştırılmalı bence neden olduğu rahmin küçük mü normal mi rahmi küçük olanlardda düşük riski yüksek oluyor çünkü ondan sordum

İyi akşamlar kızlar

Benim sorunum bgn 17.gunum olmasina ragmen yumos akintim gelmedi.gelmeyince yumurtlamamismi oluyoo nolur bisi diyin yeaaa (

canım her akıntıda yumutluyorsun anlamına gelmez bazılarında olmuyor ! saan önerim şu ovul testi al ve on u kullan ne zaman yumurtlarsan çift çizgi çıkar ve o gün ilişkide bbulunursun !!!! en garantilisi bu cnm

LEODEX BU AGRI KESİCİYMİŞ monodoks adlı bi antibiyotik...MİŞ ama ben ne zaman başlıcamı unuttum haftaya salı film cekiliyo :44:
canım bişey soracağım monodoks bir toz karışım mı bana idrar yolu enfeksiyonu için verdiler onu... tozsa suda eriyen eğer... bende rahim filmi çektirdim ağrı kesici de antibiyotikde kullanmadım şaşrdım valla...

kızlar; bugün muharerrem ayının ilk günü annem aradı... çok taneli bakliyat almak alışveriş yapmak sevapmış eve bereket gelirmiş ve kapınızın üzerine istediğiniz miktar para koyun ve bir kaç gün sonra bunu bir fakire sadaka olarak verin... aklınızda olsun sizinle de paylaşmak istedim...

bnde şaşırdım vermediler bana da çünkü!!!!!!! maalesef hiç kullanmadım cnm blmiyorum !!!!!!

bnde şaşırdım vermediler bana da çünkü!!!!!!! maalesef hiç kullanmadım cnm blmiyorum !!!!!!
ya hatta ben hsg çekilip tatile gittim ertesi gün denize girdim... hiç bir sorun olmayacak dedi doktor nitekim çok şükür hiç bir sorun da yaşamadım azap çiçeği tatlım biz kullanmamışız... bende geçen hafta idrar yolları enfeksiyonu çıktı. zinnat diye bir antibiyotik ve suda eriyen bir ilaç verdi sanırım adı monodokstu...

Günaydın canım hg bizde ozledik seni

Teste kadar bende cok umitliydim ama şimdi hepsi bitti acaba hic anne olamayacakmiyim diye düşünüyorum

moralinizi bozmayın kızlar,daha çok yeni evlisiniz,ben evliliğimin üçüncü yılında anne oldum,neden olmuyo diye de hiç doktora filan gitmedim,ha merak etmedim mi ettim tabi ki,ama çalışmam gerekiyordu,bebek düşünmüyordum o yüzden üstüne düşmedim.Hatta hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bile ya daha birsürü kredi borcum var nasıl olacak şimdi dediğimi hatırlıyorum.son ayıma kadar da çalıştım,şimdi evde çocuk bakıyorum işte :)

canım amcamın kızı da aynen senin gibi,ilk bebeğini 17 ağustos depreminde düşürdü,sonra 7 yıl olmadı çocuğu,şimdi iki çocuğu var,
inşalah senin de yedinci yılın da gelir bebeğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…