canım gebelikte illa bir belirti olcak diye bir şrt yok cnm adet ağrısı olup hamile kalanı gördüm ben cnm onun için olabilirsinde olmayabilirsindee
ALLAH büyük balım annemin de 8 yılda bi oluyomuş benmle kardesimn arasın 8 yaş onlada küçügn arasında 8 yıl var gülümhaklısın çiçeğim ama bana da hak ver dile kolay ya 7 yıl bitti 8 e geçtim 2 buçuk yıl sonra olacak 10 yıll of yaaaaaaaaaaaaa
çiçeğim sen ankarada mı oturuyordun?
Offff ne muallak bişey yaaaa :26:
ALLAH büyük balım annemin de 8 yılda bi oluyomuş benmle kardesimn arasın 8 yaş onlada küçügn arasında 8 yıl var gülüm
doğrudur canım inşallah hakkımızda hayırlısı
evt balım ank inşş herşeyi RABBİM gnlümüze göre verir hepimz evlat için cırpınıyoz
bna müsade kıslar yine gelirim öptüm hepinizi
İyi akşamlar kızlar
Genetik_ pıhtı tahlillerimi aldım bugün temiz çıktı hepsi.
anlamadığım bu düşükler neden...
Allahtan hersey bebegim olicak insallah umidimizi yitirmiycezİyi akşamlar kızlar
hmm güzelmişş sen niye gitmiştin kii balım
kıss tombikk senin sorunun ne bacımmm:44:
İyi akşamlar kızlar
Benim sorunum bgn 17.gunum olmasina ragmen yumos akintim gelmedi.gelmeyince yumurtlamamismi oluyoo nolur bisi diyin yeaaa(
canım bişey soracağım monodoks bir toz karışım mı bana idrar yolu enfeksiyonu için verdiler onu... tozsa suda eriyen eğer... bende rahim filmi çektirdim ağrı kesici de antibiyotikde kullanmadım şaşrdım valla...LEODEX BU AGRI KESİCİYMİŞ monodoks adlı bi antibiyotik...MİŞ ama ben ne zaman başlıcamı unuttum haftaya salı film cekiliyo :44:
canım bişey soracağım monodoks bir toz karışım mı bana idrar yolu enfeksiyonu için verdiler onu... tozsa suda eriyen eğer... bende rahim filmi çektirdim ağrı kesici de antibiyotikde kullanmadım şaşrdım valla...
ya hatta ben hsg çekilip tatile gittim ertesi gün denize girdim... hiç bir sorun olmayacak dedi doktor nitekim çok şükür hiç bir sorun da yaşamadım azap çiçeği tatlım biz kullanmamışız... bende geçen hafta idrar yolları enfeksiyonu çıktı. zinnat diye bir antibiyotik ve suda eriyen bir ilaç verdi sanırım adı monodokstu...bnde şaşırdım vermediler bana da çünkü!!!!!!! maalesef hiç kullanmadım cnm blmiyorum !!!!!!
Günaydın canım hg bizde ozledik seni
Teste kadar bende cok umitliydim ama şimdi hepsi bitti acaba hic anne olamayacakmiyim diye düşünüyorum
Bende oyle dusunuyorum .olsa olurdu kaderimi neden zorluyorum ki diyorum artik.
14 ayda olmazmi ya bi problem yoksa.
H.sonu dogum gunune gittim esimin kuzeninin bebeginin.herkes insallah sizinkininde kutlariz boyle felan dwdi.
Cok duygulandim.baktim esim cok kotu oldu kalkti masadan.
Esimin yengesine bizim olmicak sanirim umidim kalmadi dedim.
O da olmasa benim olmazdi kac tane kaybim oldugunu sayamadim hatta birini kucagima aldiktan sonra kaybettim dedi.2 cocugu var suan.
Sonra kendime gwldim biraz.
canım amcamın kızı da aynen senin gibi,ilk bebeğini 17 ağustos depreminde düşürdü,sonra 7 yıl olmadı çocuğu,şimdi iki çocuğu var,evet çiçeğim ilk bebeğğim ama evlendiğim ilk yıl bebegiğimi 2.5 3 aylıkken kaybettim!!!!!! bir daha da olmadıı sanki hiç olmayacakmış gibi hissetmeye başladım artıkkk gttikçe umudumu kaybediyorumm
slmlaar güzel bayanlar nasılsınız
selam canım hoşgeldin,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?[/QUh.bulduk cnm bende iyiyim çok şükür işler güçler uğraşıyoz işte gamzenin testi vardı galiba noldu o bi bilgin varmı?
selam canım hoşgeldin,ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?[/QUh.bulduk cnm bende iyiyim çok şükür işler güçler uğraşıyoz işte gamzenin testi vardı galiba noldu o bi bilgin varmı?
negatif çıkmış canım ama daha erken değil mi,bat 8'iymiş,havvanın da bat bugündü,o neyaptı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?