Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende korumdaki biraktiktan 5ay sonra bi dr gittim... Ilk ayindada gittim devlete bi progesran yazdi gonderdi 4ay kullan dedi..ben kullanmadim reglim duzensizdi 5ay sonra ii bi dr gittim hala devam ediyorum on ay oldu

Kizlar o pozisyon bende ise yaramadi heeseyi yaptim yine gitti giden sanirim bwnde sorun var ne yapsam kaciyolar disari

Kizlar o pozisyon bende ise yaramadi heeseyi yaptim yine gitti giden sanirim bwnde sorun var ne yapsam kaciyolar disari

benimde bazen kaçıyor bazende hiç akmıyor belli olmuyor ama doktor dışarı çıkan kısmı sorun değil dedi içeride hızlı olanlar zaten yola koyulmuştur sıkıntı yapma dedi bana

kız sevgi aklıma gelmedi değil benimde :))) amuda kalkma da :))) ayyy yeminle bugünleri anlatıcam kızıma büyüdüğünde seni yaparken ne çektim ben diyeeeeeee
Ayy valla ne alemiz ya benim komsuda kiz 21 yaşında cocuk bakmaktan haberi yok sürekli 1yasindaki cocugu annesine birakip yatiyomus evde,bugun duydumki 2.ye hamileymis boylelerininde cocugu oluo surekli

Sevgi cutenin pozisyonu mu acele cvp yaz
Evet canim yarin yapcaz bakalim bide onu deneyelim:))

ben bu ayı o pozisyonla tamamlamayı düşünüyorum dermişimmmmmm :))))

Cute nin pozisyonuda literature gecti:)

cemal temele sorar;
-kaç çeşit sex pozisyonu bileysun?
temel 100 diye cevaplar.
-ya sen kaç pozisyon bileysun?
ben sadece 3 pozisyon bileyrum uşağum
temel cemale;
söyle bakalım neymiş o 3 pozisyon
cemal sayar;
1. si kadun altta erkek üstte

temel hemen atılır
benimki 101 oldu.

ben bu ayı o pozisyonla tamamlamayı düşünüyorum dermişimmmmmm :))))

Benim zaten bikac verimli gun kaldi eger işe yararsa o pozisyonda yaparım:)) ayy bsk pozisyon falan dedik yine kocişi ozledimm:))) ama bu gece yok ya sposcuklar dinlensin hele yeni güne zinde baslasinlar:)))

bende 2aydır deniyorum bebeği kızlar adet düzensizliği ile bugün doktordaydım reglimin 3.günüydü bayag gecikti.hormon testleri yaptı lh 5,68 fsh 3,68 çıktı...diğer tüm değerlerde normal. Lh'ım fshden yüksek oldugu içinmiş bu düzensizlik yani pco,çok sık karşılasılan bir durum dedi(ama değerlerim çok uçlarda değilmiş biraz araştırdım iyi seviyelerde ama işte yumurtamın gelişmesi lazım,gebelik olur dedi ama moralim bozuldu.kendiliğinden de oluşabilirmiş yada hemen klomenlede çatlatmaylada deneyebiliriz dedi.bana bıraktı.kilo tüylenme hiç bir belirtim yok pco gibi.bende dün adetin 2.gününden itibaren incir kürüne başladım siz ne diyosunuz nasıl bir yol izleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…