Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

İyiyim canim ne yapayim bekleyislerde ve calismalara dewam etmekteyiz cok korkuyorum hep icim umutluydu bugun karamsarlik basti:-(

aşk olsun yaniii, ben her zaman ne diyorum size umutsuzluk, karamsarlık yok...korku falan yok...her şey çok güzel olacak, bebişler gelecek hepimiz musmutlu olacaz...anlaştık mı?

Naber canlar psisikodan haber var mi inş güzel haberlerle gelecek

inşallah yaaa, bebeğiyle gelir inşallah da burası düğün bayram olur...

inşallah güzel haberlerle gelir.. bende çok merak ediyorum.

ediyorum canım.. inşallah bebiş onunladır. tüm kalbimle dua ediyorum. Allah bebiş isteyen herkese verir inşallah..

amin inşallah...bugün bi haber okudum o kadar üzüldüm ki...kadın evlilik dışı yaptığı 4 aylık bebeğini havaalanında bi çifte 1000 TL karşılığında satarken yakalandı...millet çocuk sahibi olmak için neler çekiyo, olanların da yaptığına bak...

Kahretsin bu beni deli ediyo iste biz hasretken biz o kadar cok istiyoken rabbim boyleleerine ewlat nasip ediyo

az önce sana yazmıstım ama bu saatten sonra topıkte sorunlar oluyor galiba. o yüzden diyorum ben hep Allah çocuk isteyene verir inşallah.. şimdiye kadar hep böyle dua ettim. Ama verdiklerini de sınıyor bence. öbür tarafta hesap günü olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…