İyiyim canim ne yapayim bekleyislerde ve calismalara dewam etmekteyiz cok korkuyorum hep icim umutluydu bugun karamsarlik basti:-(
Naber canlar psisikodan haber var mi inş güzel haberlerle gelecek
:2::2::2::2::2::2:
aşk olsun yaniii, ben her zaman ne diyorum size umutsuzluk, karamsarlık yok...korku falan yok...her şey çok güzel olacak, bebişler gelecek hepimiz musmutlu olacaz...anlaştık mı?
inşallah yaaa, bebeğiyle gelir inşallah da burası düğün bayram olur...
aşk olsun yaniii, ben her zaman ne diyorum size umutsuzluk, karamsarlık yok...korku falan yok...her şey çok güzel olacak, bebişler gelecek hepimiz musmutlu olacaz...anlaştık mı?
inşallah yaaa, bebeğiyle gelir inşallah da burası düğün bayram olur...[ /QUOTE]
İnsallah bitanem ya bu ara esimle atisip duruyoruz da zaten hassas oldum sanirim aliniyorum anlamiyo ama
inşallah yaaa, bebeğiyle gelir inşallah da burası düğün bayram olur...[ /QUOTE]
İnsallah bitanem ya bu ara esimle atisip duruyoruz da zaten hassas oldum sanirim aliniyorum anlamiyo ama
ay bak yine öfkelendim bu erkeklere, ben de geçen gün çok kötü tartıştım eşimle yalvar yakar oldu da öyle konuştum...tüm erkekleri biraraya toplayıp evire çevire dövmek istiyorum bazen...boşver eşin bişi söylerse duymazdan gel cevap verme tartışma çıkmaz o zaman...sen de öfkelenmezsin...senin stres yapmaman lazım ayrıca...
inşallah güzel haberlerle gelir.. bende çok merak ediyorum.
ay bak yine öfkelendim bu erkeklere, ben de geçen gün çok kötü tartıştım eşimle yalvar yakar oldu da öyle konuştum...tüm erkekleri biraraya toplayıp evire çevire dövmek istiyorum bazen...boşver eşin bişi söylerse duymazdan gel cevap verme tartışma çıkmaz o zaman...sen de öfkelenmezsin...senin stres yapmaman lazım ayrıca...
Bide bana stres yapma diyo beni deli ediyo yataga almayim digcem mik mik gunlerim qlmak zorundayim cok kiziyorum en guzel ceza bu olur aslinda
cnm dua edelim ona bol bol...Rabbim inşallah mucizesini ona bağışlamıştır.
Bide bana stres yapma diyo beni deli ediyo yataga almayim digcem mik mik gunlerim qlmak zorundayim cok kiziyorum en guzel ceza bu olur aslinda
cnm işin karşıya geçene kadar idare et :) bebiş olunca zaten minimum 2 aylığına kırmızı kart yiyecek, intikamını alırsın :))))
cnm işin karşıya geçene kadar idare et :) bebiş olunca zaten minimum 2 aylığına kırmızı kart yiyecek, intikamını alırsın :))))
Konusmiycam onunla kavga edicez yoksa konusursak
ediyorum canım.. inşallah bebiş onunladır. tüm kalbimle dua ediyorum. Allah bebiş isteyen herkese verir inşallah..
bize yasak gelmedi ama benim canım hiç istemio aklımın ucundan bile geçmiyor.
hamileliğin sakin mi geçiyor. yoksa bulantı kasık bel ağrıların fazla mı? ya da diğerleri?
amin inşallah...bugün bi haber okudum o kadar üzüldüm ki...kadın evlilik dışı yaptığı 4 aylık bebeğini havaalanında bi çifte 1000 TL karşılığında satarken yakalandı...millet çocuk sahibi olmak için neler çekiyo, olanların da yaptığına bak...
amin inşallah...bugün bi haber okudum o kadar üzüldüm ki...kadın evlilik dışı yaptığı 4 aylık bebeğini havaalanında bi çifte 1000 TL karşılığında satarken yakalandı...millet çocuk sahibi olmak için neler çekiyo, olanların da yaptığına bak...
Konusmiycam onunla kavga edicez yoksa konusursak
ben de öyle yapıyorum cnm ya, öfkelenince birbirimizi yiyene kadar hiç konuşmayalım diyorum.
bize yasak gelmedi ama benim canım hiç istemio aklımın ucundan bile geçmiyor.
hamileliğin sakin mi geçiyor. yoksa bulantı kasık bel ağrıların fazla mı? ya da diğerleri?
cnm olmaz mı bulantım var, kasık ağrım da var ama Allaha şükür öyle ölüp bitirmiyor beni yani...benim lekelenmem olmuştu ya o yüzden yasak geldi ama yasak olmasa da ben istemiyorum korkuyorum bişi olur diye...
ben de öyle yapıyorum cnm ya, öfkelenince birbirimizi yiyene kadar hiç konuşmayalım diyorum.
cnm olmaz mı bulantım var, kasık ağrım da var ama Allaha şükür öyle ölüp bitirmiyor beni yani...benim lekelenmem olmuştu ya o yüzden yasak geldi ama yasak olmasa da ben istemiyorum korkuyorum bişi olur diye...
benimde lekelenmem vardı. dr progestan verdi. şimdi yok şükür. ilacı içtikten sonra mide bulantım ve kasık agrılarımda gitti şükür.
Yumurtami catlatmak icin igne wuruldum ama yumurtaliklarimda bu seer agri falan yok siskinlik bazen oluyo buda beni korkutuyo ilk ignemde boyle olmamisti otururken bile karnim sisti aciyodu bu sefer hi olmadi catlamadimi ki yumurtam acaba igne ise yaramadimi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?