ben bu akşam test yapmaya karar verdim
inss canim rabbim buyukturaşk olsun yaniii, ben her zaman ne diyorum size umutsuzluk, karamsarlık yok...korku falan yok...her şey çok güzel olacak, bebişler gelecek hepimiz musmutlu olacaz...anlaştık mı?
inşallah yaaa, bebeğiyle gelir inşallah da burası düğün bayram olur...
çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cnm
canım sana geçen sefer de yazmıştım ... yumurtlayınca illaha yumurta akı şeklinde akıntı gelmesi şart değil ...... herkeste ayrı bir belirti verebilirde vermeyebilirde en güzeli sen ovul testi kullan cnm
inss canim rabbim buyuktur
Sagol canim
aaa batlarimiz ayni kuzum senle
evrene pozitif enerji gönderiyoruz cicim
aaa batlarimiz ayni kuzum senle
evet canim 13.gun akintim geldiaaa batlarimiz ayni kuzum senle
Battasim sen yumurtladigin gunu biliyomusun ?
offf hiç sevmiyorum vicik vicik
evet canim 13.gun akintim geldi
ben de öyle yapıyorum cnm ya, öfkelenince birbirimizi yiyene kadar hiç konuşmayalım diyorum.
benimde lekelenmem vardı. dr progestan verdi. şimdi yok şükür. ilacı içtikten sonra mide bulantım ve kasık agrılarımda gitti şükür.
ben de 15 gün kadar kullandım progestan sonra dr bırakabilirsin dedi...maşallahhh sen etkilenmedin progestandan içen herkes kötü oldu bulantı kusma baş dönmesi falan...ben vajinal kullandım o yüzden rahattım...
ben de öyle yapıyorum cnm ya, öfkelenince birbirimizi yiyene kadar hiç konuşmayalım diyorum.
Yumurtami catlatmak icin igne wuruldum ama yumurtaliklarimda bu seer agri falan yok siskinlik bazen oluyo buda beni korkutuyo ilk ignemde boyle olmamisti otururken bile karnim sisti aciyodu bu sefer hi olmadi catlamadimi ki yumurtam acaba igne ise yaramadimi ki
cnm sen gönlünü ferah tut Rabbim yazdıysa o bebiş her türlü gelecek...
İyiii aksamlarrr bebislerr kv ye yemege geldik ama yemegi ben yapcm dun o bizdeydi bugub biz onda gene basladik yaaa
Allah sabır versin...uzaktan seviliyolar da bu kv ler dip dibeyken bunalıyo insan...
Ben geldim şimdi evimdeyim... Çok üzgünüm kızlar güzel haberlerle gelemedim... 5. Haftada ölmüş kuzum sonra hiç gelişmemiş...nokta gibi duruyor kesenin içinde ne bir kalp atışı ne bir hareket hiç bişey yok... Kendini hazır hissesinde gel alalım dedi... Paramparçayım...
Ben geldim şimdi evimdeyim... Çok üzgünüm kızlar güzel haberlerle gelemedim... 5. Haftada ölmüş kuzum sonra hiç gelişmemiş...nokta gibi duruyor kesenin içinde ne bir kalp atışı ne bir hareket hiç bişey yok... Kendini hazır hissesinde gel alalım dedi... Paramparçayım...
saol canım.. Hep yanımda oldun... Oldunuz... Tarifsiz bişey gerçekten Allah kimseyi evladı bebeği çocuğu ile sınamasın... Sabrediyorum dua ediyorum hayırlısı böyleymiş demekki...ne söyleyeceğimi bilemiyorum kuşum, çok üzüldüm benim içimde hep bi umut vardı...bugünden beri seni bekliyorum güzel haberlerle gelirsin diye...Yapacak bişi yok, Allah verdi yine Allah aldı ama bu senin bi sınavındı demek ki...bundan sonra daha güzel şeyler bekliyo seni eminim...Bu dünyada hepimizin bi sınavı var, benim de ne sıkıntılarım var bi bilsen ama sabrediyorum Rabbim beni sınıyo diyorum. Üzüleceksin elbette ama hızlıca toparlanıp kaldığın yerden devam edeceksin...Elimden ne gelirse yaparım senin için. Ne zaman dertleşmek istersen burdayım...
Çok saol canım... Hayırlısı olsun diye dua etmiştim hep hayırlısı buymuş demekkiALLAH sabırlar versin inan çok üzüldüm hayırlısı buymuş diyelim öbür tarafta karşılıycak meleğin seni bide böle düşün inşallah bundan sonrası daha güzel olucak çok üzüldüm çokk :2::2::2::2:
saol canım.. Hep yanımda oldun... Oldunuz... Tarifsiz bişey gerçekten Allah kimseyi evladı bebeği çocuğu ile sınamasın... Sabrediyorum dua ediyorum hayırlısı böyleymiş demekki...
Çok saol canım... Hayırlısı olsun diye dua etmiştim hep hayırlısı buymuş demekki
saol canım.. Hep yanımda oldun... Oldunuz... Tarifsiz bişey gerçekten Allah kimseyi evladı bebeği çocuğu ile sınamasın... Sabrediyorum dua ediyorum hayırlısı böyleymiş demekki...
Çok saol canım... Hayırlısı olsun diye dua etmiştim hep hayırlısı buymuş demekki
Hiç bilmiyorum yenisini isteyip istemediğimi... Saol iyi dileklerin içn canım hep yanımda oldunuz çok saolun. Allah razı olsun hepinizden...Allah dayanma güzü sabırlar versin cnm inş en kısa zamandada sağlıklı bi hamileik nasip etsin sanada sabrının karşılığını alırsın cnm benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?