Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

inss canim rabbim buyuktur

çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cnm

Sagol canim

canım sana geçen sefer de yazmıştım ... yumurtlayınca illaha yumurta akı şeklinde akıntı gelmesi şart değil ...... herkeste ayrı bir belirti verebilirde vermeyebilirde en güzeli sen ovul testi kullan cnm

Ahh sagol cnm bilgi verdigin icin.birdahaki donemimde yapiyim en iyisi :)
Sooon 9 gunn :) geri sayim basladi...

İyiii aksamlarrr bebislerr kv ye yemege geldik ama yemegi ben yapcm dun o bizdeydi bugub biz onda gene basladik yaaa

Ben geldim şimdi evimdeyim... Çok üzgünüm kızlar güzel haberlerle gelemedim... 5. Haftada ölmüş kuzum sonra hiç gelişmemiş...nokta gibi duruyor kesenin içinde ne bir kalp atışı ne bir hareket hiç bişey yok... Kendini hazır hissesinde gel alalım dedi... Paramparçayım...

ne söyleyeceğimi bilemiyorum kuşum, çok üzüldüm benim içimde hep bi umut vardı...bugünden beri seni bekliyorum güzel haberlerle gelirsin diye...Yapacak bişi yok, Allah verdi yine Allah aldı ama bu senin bi sınavındı demek ki...bundan sonra daha güzel şeyler bekliyo seni eminim...Bu dünyada hepimizin bi sınavı var, benim de ne sıkıntılarım var bi bilsen ama sabrediyorum Rabbim beni sınıyo diyorum. Üzüleceksin elbette ama hızlıca toparlanıp kaldığın yerden devam edeceksin...Elimden ne gelirse yaparım senin için. Ne zaman dertleşmek istersen burdayım...

ALLAH sabırlar versin inan çok üzüldüm hayırlısı buymuş diyelim öbür tarafta karşılıycak meleğin seni bide böle düşün inşallah bundan sonrası daha güzel olucak çok üzüldüm çokk :2::2::2::2:

Son düzenleme:
saol canım.. Hep yanımda oldun... Oldunuz... Tarifsiz bişey gerçekten Allah kimseyi evladı bebeği çocuğu ile sınamasın... Sabrediyorum dua ediyorum hayırlısı böyleymiş demekki...

Çok saol canım... Hayırlısı olsun diye dua etmiştim hep hayırlısı buymuş demekki

Allah dayanma güzü sabırlar versin cnm inş en kısa zamandada sağlıklı bi hamileik nasip etsin sanada sabrının karşılığını alırsın cnm benim

tabi ki yanında olacaz...burda mutluluklar da üzüntüler de ortak yaşanıyo baştan beri diyorum ya burdaki kızlar seçilmiş sanki...senin yerinde hepimiz olabilirdik hatta olabiliriz. sen bana destek olmaz mıydın aynı şekilde? özelden msj attım bu arada, bakarsın cnm...

Allah dayanma güzü sabırlar versin cnm inş en kısa zamandada sağlıklı bi hamileik nasip etsin sanada sabrının karşılığını alırsın cnm benim
Hiç bilmiyorum yenisini isteyip istemediğimi... Saol iyi dileklerin içn canım hep yanımda oldunuz çok saolun. Allah razı olsun hepinizden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…