Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim kardeşim 6 ay boyunca çok kötü oluyordu. inşallah senin ki uzun sürmez canım.. dayanacağız artık..

İnşallah çok sürmez zaten 53 kiloyum böyle devam ederse
kilo kaybım olcak canım hic bisey yapmak ve yemek istemiyor kendim icin degil bebeğim icin üzülüyorum inşallah boyle devam etmez

kilo kaybım olcak canım hic bisey yapmak ve yemek istemiyor kendim icin degil bebeğim icin üzülüyorum inşallah boyle devam etmez

Geçmiş olsun canım,

Tuzlu kraker ye, bulantıya iyi gelir, istifra sonrası mideni dinlendirir.

az az yemeye calıs canım. şükür benim kusmam yok. mide bulantım da arada bir oluyor. ama benimde canım yemek istemiyor ama yemem gerektiği için yiyorum.

bende doktora göre 15.gün yumyumluyorum.. sanırım aralıgın 7 si yeni batım.. bu ay bi başlasaydı çörek otu yapcam yine.. günlerimiz aynı kuzucum beraber hareket ederiz

Bu ay bende çörek otu karışımı denemk istiyorum adet olur olmaz alcam malzemelerini:)) ins önümüzdeki ay bebisimiz bizimle olar yılbaşı eşimin dogum günü

Bu ay bende çörek otu karışımı denemk istiyorum adet olur olmaz alcam malzemelerini:)) ins önümüzdeki ay bebisimiz bizimle olar yılbaşı eşimin dogum günü

ben aldım bile ama adet olmadım ki hgs çekeyim çörek otu karışımını kullanayım hamiş deyilsem işallah bu gün adet olurum

Kızlar ne haber ? Zaman hiç ilerlemiyor sanki ya cok cok sıkılıyorumm. Ayrıca sizin yazdıklarınızı okuyunca zamaın hemen geçmesini istiyrum bebiş temellrini atmaya başlayasım geliyor

Kızlar şimdi gittim baktım benim kırmızılar gelmiş...

bu ayda gel bidahaki aya gelme emi kırmızılar. 9 ay git gez sen düna turu at.. 9 ay sonra gene gelirsin tamamı dedim, anlaştık, söz verdi sözünde durursa önümüzdeki ay gelmicekmiş hatta bebişimi göndercekmiş bana

neyse sıyırmaya başladım gene
hakkımızda hayırlısı diyelim. önümüzdeki maçlara bakcaz artıkın

az az yemeye calıs canım. şükür benim kusmam yok. mide bulantım da arada bir oluyor. ama benimde canım yemek istemiyor ama yemem gerektiği için yiyorum.

Aynen benimde canım istemiyor ama yavas yavaş bebeğim icin yemeye calisiyorum

Geçmiş olsun canım,

Tuzlu kraker ye, bulantıya iyi gelir, istifra sonrası mideni dinlendirir.

Onu sabah baş ucumda tutuyorum sabah bulantım oluyor o zaman yiyorum allah tan valideyle aynı apartman dayiz simdi aradı yemek yedin mi diye sordu dedim fenayim saolsun yemeğimi hazırladı zorlada olsa yemeye çalışıyorum

slm anne adayları.....
hayırlı akşamlar..nasılsınız diyecem..geçmii bi kaç sayfa okudum kadarıyla iyisiniz..
ESRARENGİZ86 önümüzdeki ay gelmez inşallah o kırmızılar...
pisiko vadı onun bebişi nasıl..haberiniz varmı..hebinize iyi aşkamlarrrrr

olsun her işte bir hayır vardır böyle düşün bence çok iyi bi dr seç ve bu adet düzensizliğini önce halletmelisin canım. 1.5 ay adet gecikmesi hiç normal değil çünkü...

Bende hipotroid var cnm bu hamileliğe engelmiş oyüzden düzensizlik olabiliyor ama ilk defa bukadar baya uzadı her ay kontrole giderim 1yıldır hap kullanıyorum gittiğim dr.da iyi bi dr.du bişey yok dedi kaç kez gittim umarım testte çıkmıyodur.Bi arkadaşımın ne testte çıkmış ne kanda umarım testte çıkmamıştır.

iyi fikirr zaten eşim annesinin adını koyayım bi kere gerisine karışmıyor babamın adını çok isterdim ama adı yakup .. ya bebegede yakup denmezki arkadaş uffffff :26:

babanın adını koymazsın belki ama babandan rica edebilirsin isim koymasını :) ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum :)

amin cnm inşallahhh Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda çabucak nasip etsin...

cnm benimki stresten değil o ay bi gece sabaha kadar evi temizledim koltuk halı yer sildim. belim sırtım bacaklarım öyle agrıyodu ki... aksine o ay hiç stres yapmadım olursa olur olmazsa beklicem yapacak bişi yok dedim, o yüzden diyorum stres yapmayın...

bi dahaki ayyy bebişin göbişine pat diye konar inşallahhhhhhhhh

merhaba cnm...iyiyiz sen nasılsın? psipsiko bugün gidecek doktora 17:00'da...inşallahhh güzel haberlerle gelir...

merhaba kızlarrr biz geldiik anam dışarsı kışş gibi bi yagmur var sormayın.... takıpimi yaptırdım ocakta aşılarım başlıcakmış tansiyonum baya düşük çıktı amaa.... neyse bu slm vermeden geçmıyım dedımm eve geldım bebişim acıkmış yemek yedim şimdi uykumuz geldii çok yoruldum vallaa.... birascık uyuyalım biss... :)))

stres yapma çocuk yap diyosun yani biraz zor ama denicem

Kizlar merhaba neler yapiyosunuz bakalim gecmisi okuyamadim haberler war mi hic

o neydi ya öylee dünyanın sorusuna cevap verdim, başım ağrıdı yaa...neyse ki 4 kez gitmek yetiyomuş aile hekimine...geneli düşüktür tansiyonunun belki...benimki de hep 8-5 veya 9-6'dır.

stres yapma çocuk yap diyosun yani biraz zor ama denicem

aynen cnm aynennn...no stres yes babyyy :)))))))

inşallah allah gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…