benim kardeşim 6 ay boyunca çok kötü oluyordu. inşallah senin ki uzun sürmez canım.. dayanacağız artık..
İnşallah çok sürmez zaten 53 kiloyum böyle devam ederse
kilo kaybım olcak canım hic bisey yapmak ve yemek istemiyor kendim icin degil bebeğim icin üzülüyorum inşallah boyle devam etmez
İnşallah çok sürmez zaten 53 kiloyum böyle devam ederse
kilo kaybım olcak canım hic bisey yapmak ve yemek istemiyor kendim icin degil bebeğim icin üzülüyorum inşallah boyle devam etmez
bende doktora göre 15.gün yumyumluyorum.. sanırım aralıgın 7 si yeni batım.. bu ay bi başlasaydı çörek otu yapcam yine.. günlerimiz aynı kuzucum beraber hareket ederiz
Bu ay bende çörek otu karışımı denemk istiyorum adet olur olmaz alcam malzemelerini:)) ins önümüzdeki ay bebisimiz bizimle olar yılbaşı eşimin dogum günü
Bu ay bende çörek otu karışımı denemk istiyorum adet olur olmaz alcam malzemelerini:)) ins önümüzdeki ay bebisimiz bizimle olar yılbaşı eşimin dogum günü
az az yemeye calıs canım. şükür benim kusmam yok. mide bulantım da arada bir oluyor. ama benimde canım yemek istemiyor ama yemem gerektiği için yiyorum.
Geçmiş olsun canım,
Tuzlu kraker ye, bulantıya iyi gelir, istifra sonrası mideni dinlendirir.
olsun her işte bir hayır vardır böyle düşün bence çok iyi bi dr seç ve bu adet düzensizliğini önce halletmelisin canım. 1.5 ay adet gecikmesi hiç normal değil çünkü...
iyi fikirrzaten eşim annesinin adını koyayım bi kere gerisine karışmıyor babamın adını çok isterdim ama adı yakup .. ya bebegede yakup denmezki arkadaş uffffff :26:
masallah kuzum ya gordum resimleri ASllah sagsalim kucagina almayi nasib etsin cok guzel bir duygu
havva canim bilmiyorum beni taniyormsun ben azeri kizi sercem
canim sana bir sey anlatiyim
benim kk da bir arkadas adeti gecmis test yapmis neqatif cikmis ve sonra 20 gun gecmis adeti gelmemis ve annesinin istegi uzerine bir kere daha yapmis veeeeee pozitif gormus hisarim cok sevdigim bir arkadasim simdi hamile cok sukur kkda tanisdik.
sozum o ki sabr et ve hic bir adet sokturucu icime insallah hamilesindir
gercekden cok cekilmeyecek yerde yasiyormussun biz sana herzaman destek cikmaya haziriz
bende azerbaycanliyim ama rusyada yasiyorum esimle birlikte bir tane olsun akrabamiz yok burda anne babamdan uzaklarda zor biraz ama nayapalim hersey Allahin buyurdugu dur cok sukur bu gunumuze
guclu ol testlere inanma insallah hamilesindir
bi de hep diyolar ya stres etkiliyo diye canım sen de hamiş olduğun ay bayağı stres yapmışın galiba kas gevşetici içmeyi düşünmüşsün stres yapmıyorum diyen varsa beri gelsin yok olmuyo keşke olsa ama olmuyoooooooooooooooo
Rabbim tez zamanda kabul etsin dualarımızı inşallah
aaaa
sakınnnnöle şeyler düşünmek yok iyi düşünelim iyi olsun
bak benden bişiler geliyo biliorum şuan kırmızılar geliyo ama napimmm
ayy senin ağzından Rabbimin kulağına inşallahhhh canım.. ay kız inşallah yaaa
bi olsa hayırlısıyla ah bi tutsaaa
wayyy şarkılaramı başladık gene yoksam
hemde bensizzz
ama tebrikler kızçem güzel olmuş
slm anne adayları.....
hayırlı akşamlar..nasılsınız diyecem..geçmii bi kaç sayfa okudum kadarıyla iyisiniz..
ESRARENGİZ86 önümüzdeki ay gelmez inşallah o kırmızılar...
pisiko vadı onun bebişi nasıl..haberiniz varmı..hebinize iyi aşkamlarrrrr
babanın adını koymazsın belki ama babandan rica edebilirsin isim koymasını :) ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum :)
amin cnm inşallahhh Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda çabucak nasip etsin...
cnm benimki stresten değil o ay bi gece sabaha kadar evi temizledim koltuk halı yer sildim. belim sırtım bacaklarım öyle agrıyodu ki... aksine o ay hiç stres yapmadım olursa olur olmazsa beklicem yapacak bişi yok dedim, o yüzden diyorum stres yapmayın...
bi dahaki ayyy bebişin göbişine pat diye konar inşallahhhhhhhhh
merhaba cnm...iyiyiz sen nasılsın? psipsiko bugün gidecek doktora 17:00'da...inşallahhh güzel haberlerle gelir...
babanın adını koymazsın belki ama babandan rica edebilirsin isim koymasını :) ben şahsen öyle yapmayı düşünüyorum :)
cnm benimki stresten değil o ay bi gece sabaha kadar evi temizledim koltuk halı yer sildim. belim sırtım bacaklarım öyle agrıyodu ki... aksine o ay hiç stres yapmadım olursa olur olmazsa beklicem yapacak bişi yok dedim, o yüzden diyorum stres yapmayın...
Sağlıklı bebiş ev işi ile düşmüyor canım.
Sağlıksızsa yataktan çıkmasan da gidiyor.
Aslında büyük bir şans bu bizler için.
merhaba kızlarrr biz geldiik anam dışarsı kışş gibi bi yagmur var sormayın.... takıpimi yaptırdım ocakta aşılarım başlıcakmış tansiyonum baya düşük çıktı amaa....neyse bu slm vermeden geçmıyım dedımm eve geldım bebişim acıkmış yemek yedim şimdi uykumuz geldii çok yoruldum vallaa.... birascık uyuyalım biss... :)))
stres yapma çocuk yap diyosun yani biraz zor ama denicem
Sağlıklı bebiş ev işi ile düşmüyor canım.
Sağlıksızsa yataktan çıkmasan da gidiyor.
Aslında büyük bir şans bu bizler için.
evet cnm doktor da öyle söyledi...ben hamileymişim tabi bilmiyodum bütün evi temizledim o gece...önceki gün de doktor kontrolüne gitmeden yine bütün evin halılarını sildim...bebek sağlıksızsa düşükler oluyomuş dediğin gibi...ben yine de yaptığımı dinlenerek yapıyorum ama... cnm bence sen bu kanama işini ihmal etme, neymiş bi öğren ki için de rahat olsun...inşallahhh bebiş kendine yer açıyodur...
Bende hipotroid var cnm bu hamileliğe engelmiş oyüzden düzensizlik olabiliyor ama ilk defa bukadar baya uzadı her ay kontrole giderim 1yıldır hap kullanıyorum gittiğim dr.da iyi bi dr.du bişey yok dedi kaç kez gittim umarım testte çıkmıyodur.Bi arkadaşımın ne testte çıkmış ne kanda umarım testte çıkmamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?