Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar arkadaşımızdan haberi olan varmı bgn doktora gidicekti bişiler yazdımı gerçi 5 te demişti randevu... inşallah bebeğini görür arkadaşımız.... aminnn :)

kızlar arkadaşımızdan haberi olan varmı bgn doktora gidicekti bişiler yazdımı gerçi 5 te demişti randevu... inşallah bebeğini görür arkadaşımız.... aminnn :)

inşallah cnm inşallahhhhhhhhh bugünden beri aklım psipsikoda inşallahhh bebişiyle gelir buraya...

Kizlar merhaba

Bnm bgn 19.gunum ama yumos akintim gelmedi ( niyekine yaa
Su gbi akintim var sadece ve oda bayagi yogun.yumurtlamiyorummu ben yoksamm

Kizkar psipisko bebeiyle ilgili sorunu wardi dimi

arkadaşımızın bebişi çok nazlı çıktı kendini göstermedi hiç inşallah bugün annesine igümbür gümbür kalp sesiyle ilk merhabasını diyecek... dualarımız bu yönde.. aminnnn...

arkadaşımızın bebişi çok nazlı çıktı kendini göstermedi hiç inşallah bugün annesine igümbür gümbür kalp sesiyle ilk merhabasını diyecek... dualarımız bu yönde.. aminnnn...

Amin canim benim amin arkadaslardan birinin kim oldugunu unuttum doktor bebeini gorememisti kurtaj yapabilirdi doktor kimdi canim o sen biliyo musun

belki bu ay 19. gün yumurtlamıyorsundur canım

Bn kayinvalidemdeyim 2 gundur.bgnde kalcaz.ameliyat oldu gozunden cunki ( ne zmn yumurtlicamm bn yaa.ya bugunlerde yumurtladiysam bide bisi dicem ya.illa o akintiinin gelmesi sartmi yumurtlayinca ?

Canim msjina cvp yazamadim hayırlısı diyelim[/QUOTE]

hayırlısı eet neyapalım !!!!!!

Bn kayinvalidemdeyim 2 gundur.bgnde kalcaz.ameliyat oldu gozunden cunki ( ne zmn yumurtlicamm bn yaa.ya bugunlerde yumurtladiysam bide bisi dicem ya.illa o akintiinin gelmesi sartmi yumurtlayinca ?

canım sana geçen sefer de yazmıştım ... yumurtlayınca illaha yumurta akı şeklinde akıntı gelmesi şart değil ...... herkeste ayrı bir belirti verebilirde vermeyebilirde en güzeli sen ovul testi kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…