Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ya benim poliplerin vardı ya vakumlu değil küretle kazıyarak yapacağım dedi... Korkum ne biliyor musun korunmayıp uzun süre olmaması... Aynı süreçlere geri dönmek çok zor...

sen böyle düşünerek daha da zorlaştırıyorsun ama böyle ypmaa belki de kolay olacak nereden biliyorsun yaaa

Ya benim poliplerin vardı ya vakumlu değil küretle kazıyarak yapacağım dedi... Korkum ne biliyor musun korunmayıp uzun süre olmaması... Aynı süreçlere geri dönmek çok zor...

Bunu denemeden bilemezsin. Burda cok okudum ben. Kurtajdan sonra kolay kaliniyomus keske korunmadan deneseydik diyenleri . yani her iki durumda da denemedgin durum aklnda kalacak. Arkadaslarin ddgi gibi istersen dr una gore hareket et.

Benim hiç kanamam olmuyor canım ya kendi düşmez düşerse de parça kalır yine operasyon geçirirsin hiç gerek yok dedi...

anladım doğru cnm haklı !!!!!!!! onun için kendini bir an evvel toplamaya çalış cnm !! zoru da veren Allah kolayı veren de Allah belki bunları yaşamasaydık ileride daha kötüü günler geçirecektik herşeyde bir hayır var cnm ne yapalımm

Bunu denemeden bilemezsin. Burda cok okudum ben. Kurtajdan sonra kolay kaliniyomus keske korunmadan deneseydik diyenleri . yani her iki durumda da denemedgin durum aklnda kalacak. Arkadaslarin ddgi gibi istersen dr una gore hareket et.
Aslında çok istiyorum ama takıntı yapmam asla bu sefer... Hamilr kalabiliyorum bunu biliyorum eşimde destek çok şükür... O ben nasıl istersem öyle davrancak yeterki üzülme kafana takma diyor bilmiyorum bakalım bir şu kürtaj olayını atlatalım bakalım vaziyetim ne olacak ona göre bakacağız...

Canim dr nla güzelce konuş eğer büyük bi engel görmezse korunma bence..tabi kendini hazır hissediyorsan canimmm

Zaten bu bize bir nimet ileride daha büyük sorunlar olmadan bu sonuç oluyor ama anne olmak hissetmek bilmek içinde olduğunu çok farklı...

eşinin destek çıkması umursaması çok önemli canım !en büyük desteğin eşin bundan daha önemli bir şey olamaz inan ki!inşallah berabe üstesinden geliceksiniz rabimin izniyle.

Benimde kurtajda polipim alinmis 1tane vardi 3 ay koru dedi dr... ucay korundum 2 aydir da calisma yapiyoruz....bakalim son 4 gun eger gebelik olusmazsa hastaligimin 3. Gunu gidicem dra... dr demisti zaten hemen istiyosan cocuk korunma suren bitince adetinin 3. Gunu gel...ama gitmedim iki aydir...

eşinin destek çıkması umursaması çok önemli canım !en büyük desteğin eşin bundan daha önemli bir şey olamaz inan ki!inşallah berabe üstesinden geliceksiniz rabimin izniyle.
Ben iki aydır ne mutfağa girdim be temizlik yaptım... Yerimden kaldırmadı beni hala da aynı Allah razı olsun ondan... En büyük destekçim o benim yüzünü güldüremedim kısa sürdü mutluluğu...

Ehh be canım gitsene... Bans bişey demedi... Korunma korun falan sadece olayı hazmet içine sindir gerisini hallederiz herşey yoluna girecek merak etme dedş

Kızlar peki bu gebelik hormonları kürtajdan sonra sıfıra iner mi hamile kalmaya sorun mu acaba

canım bence bünyeyle alakalı bir durum kişiden kişiye değişiyor yani ama inşalah hemen toparlanırsın !!!!11

geçmiş olsun canım! inşallah herşey gönlüne göre olur cnm

Ben iki aydır ne mutfağa girdim be temizlik yaptım... Yerimden kaldırmadı beni hala da aynı Allah razı olsun ondan... En büyük destekçim o benim yüzünü güldüremedim kısa sürdü mutluluğu...

ne güzel işte kendini sakın ve sakın suçlama bilerek yaptığın bir şey değil artı sen yapmadın bunu neden kendini suçluyrsun rabbim verdi rabbim aldı tatlım ........ sakın isyan etmeeee

Aaa böyle deme canım yaa sanki sen mi istedin böyle olmasını

yoğunum canım yaa teldende giremiyorum. dr takıbine başlamıştım büyümüyo demişti büyümüş yumoş. inş güzel sonuçlanır. sen nasılsın.
Kızlar peki bu gebelik hormonları kürtajdan sonra sıfıra iner mi hamile kalmaya sorun mu acaba
canım geçmiş olsun.

Ehh be canım gitsene... Bans bişey demedi... Korunma korun falan sadece olayı hazmet içine sindir gerisini hallederiz herşey yoluna girecek merak etme dedş

eee tamam ozaman daha ne istiyorsun tatlım !!! senin yapman gerekn tek şey şuan dua inan bana duanı et ve otur kendinle konuş kararını ver ondaan sonra harekete geççç tatlım ama pozitif düşünerek yap bunu ltfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…