evet canım haklısın ! bende soğan kürüe başladım dün inşallah faydasını görürüm !!!!!!!!11
rica ederiz tatlım nedemek yeterki sen iyi ol !!!!!!! Allah senden de razı olsun canım benim ...... inşallah bebeğimizle ilgili buraya gelip konuşacağımız günlerimizzde olacak inşallahhh ozaman bgünleri hatırlayıp gülüpppp geçeceğiz inan bunaaaa sen yeterki üzme kendinii
Tabiki canım benim çok mutlu olurum vallahi bak lütfen gel... Toparladınız beni ya :) iyiyim gerçekten...ha şöyleeeeeeeeee benim arkadaşım güçlüdür, evrene pozitif enerji gönderir böyle, bebişime de hemen kardeş düşünür...kuşum inançlı birisin, her şey Allahtan bize sabretmek ve Rabbimin çok daha güzel şeyler vereceğine inanmak düşer. Ben inanıyorum senin yüreğin güzel, Allah sana en güzelini nasip edecek... İstanbula geldiğimde bebişimle, senle bebişimin kardeşini de ziyaret ederiz belki seneye ne dersin :)
Ben geldim şimdi evimdeyim... Çok üzgünüm kızlar güzel haberlerle gelemedim... 5. Haftada ölmüş kuzum sonra hiç gelişmemiş...nokta gibi duruyor kesenin içinde ne bir kalp atışı ne bir hareket hiç bişey yok... Kendini hazır hissesinde gel alalım dedi... Paramparçayım...
kuşum sana da Rabbim bi daha yaşatmasın...3 ameliyat geçirmişsin...
Tabiki canım benim çok mutlu olurum vallahi bak lütfen gel... Toparladınız beni ya :) iyiyim gerçekten...
Çok geçmiş olsun sana da canım kolay değil 4 operasyon... Allah yaşatmasın bir daha..canim en kisa surede hep berabe atlatacagiz insallah. sayi daha 5 olmadan bayilip gidiyorsun ben 3 kez ameliyat oldum bide kurtaj 4 kez narkoz yedim hicbirsey olmuo bide minikbebisime katiliyorum.esin bebek istedi de sen mi istemedin sanki. bu gunleri birbirinize destek olarak guzel bir sekilde atlatacaksiniz insallah. en azindan esin yaninda ne kendini uz ne de onu..
Kızlarrrrr vallahi iyi oldum canımsınız ya...canım kv deydik bu akşam bir an önce gelip bakmak istedim,sonuç ne oldu diye,sabahtan beri de aklımdasın,üzücü bir haberle karşılaştım,inan ne diyeceğimi bilemiyorum,ama sen paramparça olma zira bundan sonra gelecek olan bebeğinin sana ihtiyacı olacak...
tökezledin,düştün ama yol daha bitmedi...çok geçmiş olsun sana da eşine de.
Tabiki canım benim çok mutlu olurum vallahi bak lütfen gel... Toparladınız beni ya :) iyiyim gerçekten...
insallah hep iyi olursun canim.. dedigim gibi yaninda fiziksel olarak olamasakda yanindayiz hep..
ya canım ben soğan kürünün faydasını göremedim ne zaman yapsam adet düzenim şaştı:2:
iyi akşamlar kızlar benim çıkmam lazım
kendinize iyi bakın
Çok geçmiş olsun sana da canım kolay değil 4 operasyon... Allah yaşatmasın bir daha..
Kızlarrrrr vallahi iyi oldum canımsınız ya...
Haklısın kalbinin attığını görüp onu görüp operasyon geçirmek daha farklı olurdu... Şükrediyorum... Daha Kötüsü de olabilirdi...sglbnt iyi olacak tabi :) ayyy bu ne ki daha psipsikocum sen birazcık daha toparlan ben sana ne şebeklikler yapacam bi bilsen :) şaka bi yana tabi ki toparlanacaksın yeter ki Rabbim dermansız dert vermesin...etrafımızda neler neler var, her zaman şükretmek lazım...
sglbnt iyi olacak tabi :) ayyy bu ne ki daha psipsikocum sen birazcık daha toparlan ben sana ne şebeklikler yapacam bi bilsen :) şaka bi yana tabi ki toparlanacaksın yeter ki Rabbim dermansız dert vermesin...etrafımızda neler neler var, her zaman şükretmek lazım...
Hayırlısı olsun inşallah canım kolay gele :)kızlar ovu.testinde pozitifi yakaladık,şimdi çalışma zamanı,ondan sonra da yatacaz kulağımızın üstüne,darısı gebelik testinin pozitifine...
adama cevizli sucuk,cezerye filan yediriyorum geldiğimizden beri :) o da "gerek yok ama neyse" diye diye yiyo,istemem yan cebime koy:)
Kızlar beklemeden cuma kürtaj olayım diyorum beklemenin bir faydası yok zaten...aynen oyle canim Allah im dert verip derman aratmasin.. bugunumuze sukur..
Kızlar beklemeden cuma kürtaj olayım diyorum beklemenin bir faydası yok zaten...
Canlar öpüyorum sizi...Çok fenayım grip oldum, kafamı ayakta tutamıyorum, nefes alamıyorum gidip yatayım. Psipsikocum sen de üzme kendini, bol bol dua et...Güzel bi duayla vedalaşim sizle, Rabbim gönlünüzden geçeni en kısa zamanda nasip etsin inşallah...İyi geceler...
canım hakkını helal et... Çok geçmiş olsun... Hadi dinlen çok teşekkür ederim herşey için...Canlar öpüyorum sizi...Çok fenayım grip oldum, kafamı ayakta tutamıyorum, nefes alamıyorum gidip yatayım. Psipsikocum sen de üzme kendini, bol bol dua et...Güzel bi duayla vedalaşim sizle, Rabbim gönlünüzden geçeni en kısa zamanda nasip etsin inşallah...İyi geceler...
Bende bitsin artık istiyorum canımben de onu diyecektim canım,bir an evvel rahminin temizlenip toparlanması için en iyisi bu olacak.Hem bazen böyle olaylarda vücut ve hormonlar yenilenme sürecine girermiş,bakarsın sende de böyle olur;giden meleğinin küllerinden bir nurtopu çıkar sana anka misali...
ben de onu diyecektim canım,bir an evvel rahminin temizlenip toparlanması için en iyisi bu olacak.Hem bazen böyle olaylarda vücut ve hormonlar yenilenme sürecine girermiş,bakarsın sende de böyle olur;giden meleğinin küllerinden bir nurtopu çıkar sana anka misali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?