Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya canım ben soğan kürünün faydasını göremedim ne zaman yapsam adet düzenim şaştı:2:

Tabiki canım benim çok mutlu olurum vallahi bak lütfen gel... Toparladınız beni ya :) iyiyim gerçekten...

canım kv deydik bu akşam bir an önce gelip bakmak istedim,sonuç ne oldu diye,sabahtan beri de aklımdasın,üzücü bir haberle karşılaştım,inan ne diyeceğimi bilemiyorum,ama sen paramparça olma zira bundan sonra gelecek olan bebeğinin sana ihtiyacı olacak...
tökezledin,düştün ama yol daha bitmedi...çok geçmiş olsun sana da eşine de.

Çok geçmiş olsun sana da canım kolay değil 4 operasyon... Allah yaşatmasın bir daha..
Kızlarrrrr vallahi iyi oldum canımsınız ya...

Tabiki canım benim çok mutlu olurum vallahi bak lütfen gel... Toparladınız beni ya :) iyiyim gerçekten...

insallah hep iyi olursun canim.. dedigim gibi yaninda fiziksel olarak olamasakda yanindayiz hep..

sglbnt iyi olacak tabi :) ayyy bu ne ki daha psipsikocum sen birazcık daha toparlan ben sana ne şebeklikler yapacam bi bilsen :) şaka bi yana tabi ki toparlanacaksın yeter ki Rabbim dermansız dert vermesin...etrafımızda neler neler var, her zaman şükretmek lazım...

Çok geçmiş olsun sana da canım kolay değil 4 operasyon... Allah yaşatmasın bir daha..

Kızlarrrrr vallahi iyi oldum canımsınız ya...

Amin canim. insallah sende bugunleri atlatacaksin. kurtaj icin fazla bekleme lutfen sana zarari olmasin.. opuyorum seni cok simdi cikmam gerekiyor .

hepinize iyi aksamlarr..

Haklısın kalbinin attığını görüp onu görüp operasyon geçirmek daha farklı olurdu... Şükrediyorum... Daha Kötüsü de olabilirdi...

kızlar ovu.testinde pozitifi yakaladık,şimdi çalışma zamanı,ondan sonra da yatacaz kulağımızın üstüne,darısı gebelik testinin pozitifine...
adama cevizli sucuk,cezerye filan yediriyorum geldiğimizden beri :) o da "gerek yok ama neyse" diye diye yiyo,istemem yan cebime koy:)

aynen oyle canim Allah im dert verip derman aratmasin.. bugunumuze sukur..

Hayırlısı olsun inşallah canım kolay gele :)

Canlar öpüyorum sizi...Çok fenayım grip oldum, kafamı ayakta tutamıyorum, nefes alamıyorum gidip yatayım. Psipsikocum sen de üzme kendini, bol bol dua et...Güzel bi duayla vedalaşim sizle, Rabbim gönlünüzden geçeni en kısa zamanda nasip etsin inşallah...İyi geceler...

Kızlar beklemeden cuma kürtaj olayım diyorum beklemenin bir faydası yok zaten...

ben de onu diyecektim canım,bir an evvel rahminin temizlenip toparlanması için en iyisi bu olacak.Hem bazen böyle olaylarda vücut ve hormonlar yenilenme sürecine girermiş,bakarsın sende de böyle olur;giden meleğinin küllerinden bir nurtopu çıkar sana anka misali...

çok geçmiş olsun canım,bol bol bal ve mandalina....sana da iyi geceler.Duaların için Allah razı olsun.

Son düzenleme:
canım hakkını helal et... Çok geçmiş olsun... Hadi dinlen çok teşekkür ederim herşey için...

Bende bitsin artık istiyorum canım

slm cnm dün dicektim unuttum izlediğim film güzeldi süper olmasada güzeldi martaki son günler istersenbi ara bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…