Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yoğunum canım yaa teldende giremiyorum. dr takıbine başlamıştım büyümüyo demişti büyümüş yumoş. inş güzel sonuçlanır. sen nasılsın.
canım geçmiş olsun.

hmmm anladım cnm ! çok sevindim cnım büyüdüyse eğer sorun yok inşallah!!!!!!!1 ben pek iyi değilim cnm bu aarlar ilaçsız regl olamıyorum maalesef bu ay içmeyim bitkisel kürlerle deneyim dedim oda olmadı test yaptım negatif çıktı önümüzdeki hafta gideceğim dokotora bu hafta kaldı !!!hemmde bebiş tedavsine başlayacağım hayırlısı bakalım !!!!!!1

canim merhaba bende senin bugun guzel haberlerle gelmen icin cok dua ettim. suan lafin bittigi yer benim icin. kurtajdan korkma canim seni uyutsunlar cok fazla hissetme gorme bazi seyleri. benimde ilk bebegim kurtaj olmustum. ama Allah im iki ay sonra bir tane daha verdi. gecen ay kimyasal dusuk yasadim obur ay yine yuzum guldu. insallah bu seferkine bisi olmasin diye tabiki korkularim var ama hersey bizim icin canim.yaninda olamasak da inan seninleyiz canim..

Daha iyiyim canım ya olumluyum ben 28 yaşındayım daha beklemek istemiyorum... Hatta 29 sayılırım:)
Dr korunma dedigine gore kucuk gebelik oldugu icin hemen hormonlarin sifirlanir bence... benim sutum bile gelmisti
Sanırım öyle korun korunma diye konuşmadık zaten rahim hazırsa olur diye düşünüyorum korunmayacağım ya karar verdim....

Teşekkür ederim inşallah sende güzel sonuç alırsın

inşallah canım. ya ben böyle durumlarda ne diyeceğimi bilemem. hiç birşey seni teselli etmez ama zamanla daha da az acıtacak içini. ben de beş aylık kaybettim benimde sütüm gelmişti. zor günlerdi...sonra hemen istedim korunmadım yarım kalan şeyleri tamamlamak ister gibi. olmadı bir yıl oldu tedaviye başladım. inş sonuç olumlu olur. sadece destek olmak için yazdım. aynı şeyleri yaşayanların olduğunu bilmek desteklerini hissetmek iyi geliyor insana. inş gececek bu günler

Canım hepiniz nasıl dualar ettiniZ biliyorum şimdide hemen atlatayım ve hemen bir bebeğim olsun diye dua edin bana nolur... Genel anestezi verilecek ama ne bilim ben hiç bayılmadım... Ondan korkuyorum... Bu geçsin hemen bitsin bu süreç Allah'ım yüzüme güldün benimde hemen...

Ben iki aydır ne mutfağa girdim be temizlik yaptım... Yerimden kaldırmadı beni hala da aynı Allah razı olsun ondan... En büyük destekçim o benim yüzünü güldüremedim kısa sürdü mutluluğu...

eger böyle düşünüyosan çok kızarım sana, ne demek güldüremedim yüzünü, o çok istedi de sen gidip aldırmadın ya bebeği...lütfen bu tür düşüncelerden uzaklaş. birbirinize destek olacaksınız ki bu süreci en az hasarla atlatabilesiniz...ne mutlu sana ki eşin hep yanında...hemen kötü enerjiyi at üzerinden, kötü şeyler düşünme, bu sınavında sabırla üstesinden geleceksin sonra da yine burda belirti, bat, testlerden konuşacaz anlaştık mı?

Kızlar hepiniz çok çok çok saolun ya susup susup ağlatıyorsunuz beni hepiniz canımsınız... Hep yanımdasınız biliyorum ben kardeşlerimmmmmm canlarımmmm Allah razı olsun hepiniz için çok dua etmiştim hamileyken yine dualarımdasınız...

hayırlısı olsun canım ya dr gitmekte fayda var. dr büyümüyo dedikten sonra btç yaptım arada yedim bide incir yedim. belki de onlar büyüttü.

inşallahhh canım inşallahhhhhhhhhh

hicranim rosem beni de alın kısceleri yaniniza

heer zaman canım nedemek hoş geldim tugbacım nasılsın bakayım epeydr görüşmüyoruz neler yaptın nasılsın ??????? anlat bakalımm

Tmm tmm kızma kıyamıyorum ben ona ya...ailesinden kimse ile muhatap etmedi beni çok yıl bindi üstüne kıyamıyorum işte çok istemiştik çok sevinmişti... Ne bilim üzülüyor işte insan üzülünce ne dediğimi bilmiyorum haklısın herşey Allah'tan ben yapmadım ki en kısa sürede bebişine kardeşi getircem :)

bak kendime kızdım şimdi üzülme tatlım yaa.

canim en kisa surede hep berabe atlatacagiz insallah. sayi daha 5 olmadan bayilip gidiyorsun ben 3 kez ameliyat oldum bide kurtaj 4 kez narkoz yedim hicbirsey olmuo bide minikbebisime katiliyorum.esin bebek istedi de sen mi istemedin sanki. bu gunleri birbirinize destek olarak guzel bir sekilde atlatacaksiniz insallah. en azindan esin yaninda ne kendini uz ne de onu..

ha şöyleeeeeeeeee benim arkadaşım güçlüdür, evrene pozitif enerji gönderir böyle, bebişime de hemen kardeş düşünür...kuşum inançlı birisin, her şey Allahtan bize sabretmek ve Rabbimin çok daha güzel şeyler vereceğine inanmak düşer. Ben inanıyorum senin yüreğin güzel, Allah sana en güzelini nasip edecek... İstanbula geldiğimde bebişimle, senle bebişimin kardeşini de ziyaret ederiz belki seneye ne dersin :)

inşallahhh canım inşallahhhhhhhhhh

heer zaman canım nedemek hoş geldim tugbacım nasılsın bakayım epeydr görüşmüyoruz neler yaptın nasılsın ??????? anlat bakalımm

iyiyim rosem cok sukur ozledim kiscem seni sende ne var ne yok cnm

hayırlısı olsun canım ya dr gitmekte fayda var. dr büyümüyo dedikten sonra btç yaptım arada yedim bide incir yedim. belki de onlar büyüttü.

evet canım haklısın ! bende soğan kürüe başladım dün inşallah faydasını görürüm !!!!!!!!11

rica ederiz tatlım nedemek yeterki sen iyi ol !!!!!!! Allah senden de razı olsun canım benim ...... inşallah bebeğimizle ilgili buraya gelip konuşacağımız günlerimizzde olacak inşallahhh ozaman bgünleri hatırlayıp gülüpppp geçeceğiz inan bunaaaa sen yeterki üzme kendinii

kuşum sana da Rabbim bi daha yaşatmasın...3 ameliyat geçirmişsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…