yoğunum canım yaa teldende giremiyorum. dr takıbine başlamıştım büyümüyo demişti büyümüş yumoş. inş güzel sonuçlanır. sen nasılsın.
canım geçmiş olsun.
Ben geldim şimdi evimdeyim... Çok üzgünüm kızlar güzel haberlerle gelemedim... 5. Haftada ölmüş kuzum sonra hiç gelişmemiş...nokta gibi duruyor kesenin içinde ne bir kalp atışı ne bir hareket hiç bişey yok... Kendini hazır hissesinde gel alalım dedi... Paramparçayım...
Daha iyiyim canım ya olumluyum ben 28 yaşındayım daha beklemek istemiyorum... Hatta 29 sayılırım:)eee tamam ozaman daha ne istiyorsun tatlım !!! senin yapman gerekn tek şey şuan dua inan bana duanı et ve otur kendinle konuş kararını ver ondaan sonra harekete geççç tatlım ama pozitif düşünerek yap bunu ltfennn
Sanırım öyle korun korunma diye konuşmadık zaten rahim hazırsa olur diye düşünüyorum korunmayacağım ya karar verdim....Dr korunma dedigine gore kucuk gebelik oldugu icin hemen hormonlarin sifirlanir bence... benim sutum bile gelmisti
Teşekkür ederim inşallah sende güzel sonuç alırsın
Canım hepiniz nasıl dualar ettiniZ biliyorum şimdide hemen atlatayım ve hemen bir bebeğim olsun diye dua edin bana nolur... Genel anestezi verilecek ama ne bilim ben hiç bayılmadım... Ondan korkuyorum... Bu geçsin hemen bitsin bu süreç Allah'ım yüzüme güldün benimde hemen...canim merhaba bende senin bugun guzel haberlerle gelmen icin cok dua ettim. suan lafin bittigi yer benim icin. kurtajdan korkma canim seni uyutsunlar cok fazla hissetme gorme bazi seyleri. benimde ilk bebegim kurtaj olmustum. ama Allah im iki ay sonra bir tane daha verdi. gecen ay kimyasal dusuk yasadim obur ay yine yuzum guldu. insallah bu seferkine bisi olmasin diye tabiki korkularim var ama hersey bizim icin canim.yaninda olamasak da inan seninleyiz canim..
Ben iki aydır ne mutfağa girdim be temizlik yaptım... Yerimden kaldırmadı beni hala da aynı Allah razı olsun ondan... En büyük destekçim o benim yüzünü güldüremedim kısa sürdü mutluluğu...
Kızlar hepiniz çok çok çok saolun ya susup susup ağlatıyorsunuz beni hepiniz canımsınız... Hep yanımdasınız biliyorum ben kardeşlerimmmmmm canlarımmmm Allah razı olsun hepiniz için çok dua etmiştim hamileyken yine dualarımdasınız...inşallah canım. ya ben böyle durumlarda ne diyeceğimi bilemem. hiç birşey seni teselli etmez ama zamanla daha da az acıtacak içini. ben de beş aylık kaybettim benimde sütüm gelmişti. zor günlerdi...sonra hemen istedim korunmadım yarım kalan şeyleri tamamlamak ister gibi. olmadı bir yıl oldu tedaviye başladım. inş sonuç olumlu olur. sadece destek olmak için yazdım. aynı şeyleri yaşayanların olduğunu bilmek desteklerini hissetmek iyi geliyor insana. inş gececek bu günler
hmmm anladım cnm ! çok sevindim cnım büyüdüyse eğer sorun yok inşallah!!!!!!!1 ben pek iyi değilim cnm bu aarlar ilaçsız regl olamıyorum maalesef bu ay içmeyim bitkisel kürlerle deneyim dedim oda olmadı test yaptım negatif çıktı önümüzdeki hafta gideceğim dokotora bu hafta kaldı !!!hemmde bebiş tedavsine başlayacağım hayırlısı bakalım !!!!!!1
Daha iyiyim canım ya olumluyum ben 28 yaşındayım daha beklemek istemiyorum... Hatta 29 sayılırım:)
olsun tatlım ya üzülme daha var vktin!!!!11
Sanırım öyle korun korunma diye konuşmadık zaten rahim hazırsa olur diye düşünüyorum korunmayacağım ya karar verdim....
hicranim rosem beni de alın kısceleri yaniniza
Tmm tmm kızma kıyamıyorum ben ona ya...ailesinden kimse ile muhatap etmedi beni çok yıl bindi üstüne kıyamıyorum işte çok istemiştik çok sevinmişti... Ne bilim üzülüyor işte insan üzülünce ne dediğimi bilmiyorum haklısın herşey Allah'tan ben yapmadım kieger böyle düşünüyosan çok kızarım sana, ne demek güldüremedim yüzünü, o çok istedi de sen gidip aldırmadın ya bebeği...lütfen bu tür düşüncelerden uzaklaş. birbirinize destek olacaksınız ki bu süreci en az hasarla atlatabilesiniz...ne mutlu sana ki eşin hep yanında...hemen kötü enerjiyi at üzerinden, kötü şeyler düşünme, bu sınavında sabırla üstesinden geleceksin sonra da yine burda belirti, bat, testlerden konuşacaz anlaştık mı?
Kızlar hepiniz çok çok çok saolun ya susup susup ağlatıyorsunuz beni hepiniz canımsınız... Hep yanımdasınız biliyorum ben kardeşlerimmmmmm canlarımmmm Allah razı olsun hepiniz için çok dua etmiştim hamileyken yine dualarımdasınız...
Canım hepiniz nasıl dualar ettiniZ biliyorum şimdide hemen atlatayım ve hemen bir bebeğim olsun diye dua edin bana nolur... Genel anestezi verilecek ama ne bilim ben hiç bayılmadım... Ondan korkuyorum... Bu geçsin hemen bitsin bu süreç Allah'ım yüzüme güldün benimde hemen...
Sevinçten ağlıyorum benim yüzümü bile görmediniz ama kaç saattir dil döküyorsunuz bana... Iyi oldum sizinle çok teşekkür ederim.. Duygulanıyorum işte siz böyle destekçimsiniz ben yanlız değikimbak kendime kızdım şimdiüzülme tatlım yaa.
Tmm tmm kızma kıyamıyorum ben ona ya...ailesinden kimse ile muhatap etmedi beni çok yıl bindi üstüne kıyamıyorum işte çok istemiştik çok sevinmişti... Ne bilim üzülüyor işte insan üzülünce ne dediğimi bilmiyorum haklısın herşey Allah'tan ben yapmadım kien kısa sürede bebişine kardeşi getircem :)
inşallahhh canım inşallahhhhhhhhhh
heer zaman canım nedemek hoş geldim tugbacım nasılsın bakayım epeydr görüşmüyoruz neler yaptın nasılsın ??????? anlat bakalımm
hayırlısı olsun canım ya dr gitmekte fayda var. dr büyümüyo dedikten sonra btç yaptım arada yedim bide incir yedim. belki de onlar büyüttü.
Kızlar hepiniz çok çok çok saolun ya susup susup ağlatıyorsunuz beni hepiniz canımsınız... Hep yanımdasınız biliyorum ben kardeşlerimmmmmm canlarımmmm Allah razı olsun hepiniz için çok dua etmiştim hamileyken yine dualarımdasınız...
Sevinçten ağlıyorum benim yüzümü bile görmediniz ama kaç saattir dil döküyorsunuz bana... Iyi oldum sizinle çok teşekkür ederim.. Duygulanıyorum işte siz böyle destekçimsiniz ben yanlız değikim
canim en kisa surede hep berabe atlatacagiz insallah. sayi daha 5 olmadan bayilip gidiyorsun ben 3 kez ameliyat oldum bide kurtaj 4 kez narkoz yedim hicbirsey olmuo bide minikbebisime katiliyorum.esin bebek istedi de sen mi istemedin sanki. bu gunleri birbirinize destek olarak guzel bir sekilde atlatacaksiniz insallah. en azindan esin yaninda ne kendini uz ne de onu..
iyiyim rosem cok sukur ozledim kiscem seni sende ne var ne yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?