sağol canım ama benim dopingler ters etki yaptı galiba,adam koltukta uyuyakaldı :) biraz bekleyelim etkisini göstersin dediydim,beklerken gitmiş..Hayırlısı olsun inşallah canım kolay gele :)
Alemsiniz ya :) uyandırırsın sen onu...sağol canım ama benim dopingler ters etki yaptı galiba,adam koltukta uyuyakaldı :) biraz bekleyelim etkisini göstersin dediydim,beklerken gitmiş..
tamam canım sağol,yorum okuya o...a senin ateş ölçme çalışmaları nasıl gidiyor?slm cnm dün dicektim unuttum izlediğim film güzeldi süper olmasada güzeldi martaki son günler istersenbi ara bakarsın
canım ne desem bilemedim ama ne desem boş gelecek bunu biliyorum inşallah çabucak atlatırsın ve yeniden hemen hamile olduğunu bize haber verirsin...genel anestezi ile ben rahim filmi çekindim tabi bende daha önce hiç bayılmadım ama çok korktum tabi korkulacak bir şey yokmuş anlamıyosun daha iyi senin için Bi yönden neyse daha fazla üzülme eminim çok yakında 2 3 ay içinde yeni haberini alıcaz inşallahCanım hepiniz nasıl dualar ettiniZ biliyorum şimdide hemen atlatayım ve hemen bir bebeğim olsun diye dua edin bana nolur... Genel anestezi verilecek ama ne bilim ben hiç bayılmadım... Ondan korkuyorum... Bu geçsin hemen bitsin bu süreç Allah'ım yüzüme güldün benimde hemen...
Saol canım hepberaber güzel haberlerle Burda oluruz inşallahcanım ne desem bilemedim ama ne desem boş gelecek bunu biliyorum inşallah çabucak atlatırsın ve yeniden hemen hamile olduğunu bize haber verirsin...genel anestezi ile ben rahim filmi çekindim tabi bende daha önce hiç bayılmadım ama çok korktum tabi korkulacak bir şey yokmuş anlamıyosun daha iyi senin için Bi yönden neyse daha fazla üzülme eminim çok yakında 2 3 ay içinde yeni haberini alıcaz inşallah
tamam canım sağol,yorum okuya oku... bi kaç ay erteleyeceğim bilemiyorum :31::31:
Ben geldim şimdi evimdeyim... Çok üzgünüm kızlar güzel haberlerle gelemedim... 5. Haftada ölmüş kuzum sonra hiç gelişmemiş...nokta gibi duruyor kesenin içinde ne bir kalp atışı ne bir hareket hiç bişey yok... Kendini hazır hissesinde gel alalım dedi... Paramparçayım...
Hiç üzülmek, can sıkmak yok. Her şeyde bir hayır vardır. Ancak bazen biz o hayrı göremeyiz. Bebişin daha zamanı gelmemiş.canım sonuç negatif... maalesef ne yapalım hayırlısı böyleymiş demekki
kızlar ovu.testinde pozitifi yakaladık,şimdi çalışma zamanı,ondan sonra da yatacaz kulağımızın üstüne,darısı gebelik testinin pozitifine...
adama cevizli sucuk,cezerye filan yediriyorum geldiğimizden beri :) o da "gerek yok ama neyse" diye diye yiyo,istemem yan cebime koy:)
Canlar öpüyorum sizi...Çok fenayım grip oldum, kafamı ayakta tutamıyorum, nefes alamıyorum gidip yatayım. Psipsikocum sen de üzme kendini, bol bol dua et...Güzel bi duayla vedalaşim sizle, Rabbim gönlünüzden geçeni en kısa zamanda nasip etsin inşallah...İyi geceler...
Kızlar günaydın hepinize mutlu günlerrrr keyifler nasıllar?
günaydın canım... keyifler iyi şükür senin keyfin nasıl?
günaydın kızlar nasılsınız benım bugün 6 gün geçti hala regl olmadım bu sabah testte yaptım ama yok
Kızlar günaydın hepinize mutlu günlerrrr keyifler nasıllar?
günaydın canım... keyifler iyi şükür senin keyfin nasıl?
günaydın kızlar nasılsınız benım bugün 6 gün geçti hala regl olmadım bu sabah testte yaptım ama yok
günaydın şekerler nasılsınız bakalım...
günaydın canım gripten kurtulmaya çalışıyorum. sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?