Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ne desem bilemedim ama ne desem boş gelecek bunu biliyorum inşallah çabucak atlatırsın ve yeniden hemen hamile olduğunu bize haber verirsin...genel anestezi ile ben rahim filmi çekindim tabi bende daha önce hiç bayılmadım ama çok korktum tabi korkulacak bir şey yokmuş anlamıyosun daha iyi senin için Bi yönden neyse daha fazla üzülme eminim çok yakında 2 3 ay içinde yeni haberini alıcaz inşallah

Saol canım hepberaber güzel haberlerle Burda oluruz inşallah

kızlar ben kaçar işimiz var malum,zaten psipsikoya bakayım diye girdim,iyi olduğunu gördüm,sevindim.Cümleten iyi geceler...

Psipisko bebegim ne digcegimi bilemiyorum ama umarim hep birlikte atlaticaz bugunleri kotu dusunme bak sonucta olabiliyo sagliklisida olacak insallah kizlar siz nasilsiniz bakalim

canım benim..diyecek sözüm yok.. Rabbim yerini doldursun inşallah..

canım sonuç negatif... maalesef ne yapalım hayırlısı böyleymiş demekki
Hiç üzülmek, can sıkmak yok. Her şeyde bir hayır vardır. Ancak bazen biz o hayrı göremeyiz. Bebişin daha zamanı gelmemiş.

Bizimki de öyle canım. Önce yok mok diyor, yiyince de ne güzelmiş diye ikinciyi alıyor :)

çok geçmiş olsun canım. bol bol dinlen ve bal, mandalina ye. portakal suyu gaz yapıyor aman dikkat. 2 gün içtim gaz bombası gibi dolaştım ben.. (bende yaptı seni bilemiyorum) maalesef çok çabuk hastalanıyoruz galiba

günaydın kızlar nasılsınız benım bugün 6 gün geçti hala regl olmadım bu sabah testte yaptım ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…