- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
kızlar yarın operasyonum... sabah 9 da hastanede olacağım... yarın akşama doğru yazarım size... korkuyorum biraz galiba:18:
Hahahaa kizim olsun seninde oglun olsun tamam ewlendiririz ama icguveysi alirim oglusunu :-D :-D
kızlar yarın operasyonum... sabah 9 da hastanede olacağım... yarın akşama doğru yazarım size... korkuyorum biraz galiba:18:
aaaa veririmiyim hiç vermem valla oğluşumuuuu biz alcaz gelinimizi getırcez evimize gelin evın dıregidiralıcam kzını
İlk goz agrim o benim dunurcugum olmaz aaaa oglusuna soyle kıscemi uzaga wermem ona gore hahahaa:-D
aaa dünür dünür ben oğlumu iç güveysi olsun die mı doğurcamalırım kzıını gelır gorursun arada
Canim hic korkma seni fiziksel olarak yoracak bsey olmayacak pek. Kurtaj oncesi rahim acilsin diye sanci veriyolar tek acin o olur. İnsallah psikolojik olarak da toparlarsin bi an once
Ahh kizimi aliyo bide arada gorursun diyo benim kiziminda ewi olucak istedigim zaman gorurum dünüşüm sen benim kizimi tut bnde senin oglusunu ama benim bebegim olursa hep erkek olir gibi geciyo senin benim oglum senin kizin olursa yandin bende bu sefer senin kizini alirim sekerim :-D:-D :-*
canım sancı falan vermezler psikomun gebeligi çok yeni.. açılmaya falan gerek yok.. direk uyutup vakumla alırlar..hiç ama hiç agrı yok inan ki..
aaa kızımın tursunusu kurcam ben kusura bakma veremem canımmm ama bak ben çok iyiyimdır kızına ıı bakarım benden iyi dünür bulamazsın yaşıtız da zatennn ohh gecınır gıderız sızde denızlı ye tasının burda gul gıbı gecınırzbenım ztn hıc arkadsım yok dunurum olsun bari
Bebegim benim seviyorum seniii cooookkkkk sen sakaryaya gel bence biz ne yapalim bizim cocuklari ikimizin yaninada degil ortada biyerde olsunlar. En iyisi ikimizinde gonlu olsun kiz bzim gibi dunure can kurban sekerim aaaa :-D:-D
bende seniii çok seviyorum dünürümmmm valla bak taşının denizliye ben bakarım sizebenım oğlumdan iyisinide bulamzsın kızın ya davulcuya gıder ya zurnacıya ona göre ıyı düşün kızını bana ver
bende seniii çok seviyorum dünürümmmm valla bak taşının denizliye ben bakarım sizebenım oğlumdan iyisinide bulamzsın kızın ya davulcuya gıder ya zurnacıya ona göre ıyı düşün kızını bana ver
Bak bak bak niye davulcuya zurnaciya warcakmis bakim heee :-D
EYVAH EYVAHHH !!!!
Bunlarıda kaybettik sonunda
Daha çocuklar rahime düşmedi, millet DÜNÜR oldu ya huuu
Bak bak bak niye davulcuya zurnaciya warcakmis bakim heee :-D
EYVAH EYVAHHH !!!!
Bunlarıda kaybettik sonunda
Daha çocuklar rahime düşmedi, millet DÜNÜR oldu ya huuu
benim oğlum gibi pırlantayı kaçırırsa gider yanibenım oğluşummmmmmmmmmm bidene olur yakışıklı olur kızın bır görse dayanamaz zaten dünürcüğümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?