Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ya kıyamam ben ona Rabbim güç kuvvet versin rana kıza üzüldüm şimdi ya halimize binlerce şükürler olsun rabbim yurdumuzu ocağımızı korusun ne kimseyi anasız babasız ne de çocuksuz bıraksın Rabbim..:26::26:

Bekleyip gorcez

kızlar yarın operasyonum... sabah 9 da hastanede olacağım... yarın akşama doğru yazarım size... korkuyorum biraz galiba:18:

kızlar yarın operasyonum... sabah 9 da hastanede olacağım... yarın akşama doğru yazarım size... korkuyorum biraz galiba:18:

bebegım sakın korkma bunuda atlatcaz inş ve tekrar hamıle olcaksın buna ınanyorum

korkulacak bir şey yok canım.. ben 18 yaşındaydım ilk ameliyatımı olurken. Allah'ın izni ile geçecek. moralini yüksek tut olur mu.. 1,2,3 diye sayarken hooopp bayılmışsın. sonrasında zaten önemli olan senin psikolojin.. ve sonraki maçlar..

cnm genel anestezi iste yapılan operasyonu görmezsin, görürsen psikolojik olarak zor olur...Allah yardımcın olsun..
ne bilim işte korktum çocuk gibi

bebegım sakın korkma bunuda atlatcaz inş ve tekrar hamıle olcaksın buna ınanyorum
biliyorum canım beraber atlatacağız
tmm canım...

ne bilim işte korktum çocuk gibi

biliyorum canım beraber atlatacağız

tmm canım...

Su duumda sadece yaninda olup saba destek acini beraber yasaya biliriz ancak canim ne desek bos uzulme korkma vs. Cumleleriicimizde bi ise yaramicak ama hep yaninda oldugumuzu biliyosun beraber sewindik beraber uzulduk sonra gene seninle birlikte sewinicez bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…