17 veya 18 canım ama doktorum 18 inde gel kırmızılar gelmezse test yapalım dedi:18::18:
cnm ben saçma sapan belirtiler arardım ama asıl belirtim oymuş tabi bilemedim o ayrı, şimdi anlıyorum...
aynen cnm, hem de ne katlanma :) ama değer yaaa bebişim için her şeye...kilo kompleksimi bile unutmaya başladım o derece yani :)
çok umutlanma tabi cnm ama olabilecekleri söylüyorum sana, ben tuhaf belirtiler ararken en büyük belirtim oymuş, ihtimal vermediğim için anlamadım tabi
bende iyim şekerim çok şükür
bence kıymetini bil bebek olnca yanar yanar tutuşursun...
17 veya 18 canım ama doktorum 18 inde gel kırmızılar gelmezse test yapalım dedi:18::18:
Bende koçum ve sabırsızım hemencik okshn istiyorum bebegim:))
gamzemmm hayat devam ediyor be tatlım... toparlandım akşam burda...
anammmmm küçüğümmmm benimmmmm...
deniz gelen aya birlikte çalışcaz ok?
ay bana bu iki hafta yıl gibi geldi...
sen iste yeter canım benimcumaya bende adet olurum.. sende operasyon sonrası başlarız hafta sonu çörek otuna
Bende 18 i gibi gelmzse yaprim kan testi cnm
sen iste yeter canım benimcumaya bende adet olurum.. sende operasyon sonrası başlarız hafta sonu çörek otuna
canım kaldırmışsın takvimi geldimi kırmızılar yoksa:44:
canım kaldırmışsın takvimi geldimi kırmızılar yoksa:44:
heüz gelmedi ama testim negatif canım ondan kaldırdım.. reglim başlasın tekrar yapıcam
Ayyy hadi inss canim
kızlar yarın operasyonum... sabah 9 da hastanede olacağım... yarın akşama doğru yazarım size... korkuyorum biraz galiba:18:
kızlar yarın operasyonum... sabah 9 da hastanede olacağım... yarın akşama doğru yazarım size... korkuyorum biraz galiba:18:
ne bilim işte korktum çocuk gibicnm genel anestezi iste yapılan operasyonu görmezsin, görürsen psikolojik olarak zor olur...Allah yardımcın olsun..
biliyorum canım beraber atlatacağızbebegım sakın korkma bunuda atlatcaz inş ve tekrar hamıle olcaksın buna ınanyorum
tmm canım...korkulacak bir şey yok canım.. ben 18 yaşındaydım ilk ameliyatımı olurken. Allah'ın izni ile geçecek. moralini yüksek tut olur mu.. 1,2,3 diye sayarken hooopp bayılmışsın. sonrasında zaten önemli olan senin psikolojin.. ve sonraki maçlar..
inşallah gelicek bebişlerimiz bebeğim
ne bilim işte korktum çocuk gibi
biliyorum canım beraber atlatacağız
tmm canım...
inşallah senin kzın benım oğlum olursa alırım kızını ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?