Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bir buçuk gün wc ye çıkamadım canım ciktigimda yine kabizdim.. Cicislerde acimaya devam hafifte sol kasik agrisi ... Vucudun bana oyun oynuyorsa geberticem onu

Hicran valla ne yalan söyliyim sen bunları yazınca yüzüme kocaman bi gülümseme yerleşti :) inşallahhhhhhhh oyun falan değildir, inşallahhh sana oyun oynayan vücudun değil de minik bi pıhtıdır :)

ayyy çok heycanlandım şimdi tamam daha dikkat edicem inşallah hamiş olurum inşallah dua et banada hayatım duanızı eksik etmeyin anişlerrr bizden inşallah benim bebişimde gelir bana bu ayyy

inşallah canım hamişsindir.. ve inşallah sana tutunur.. dualarım hepinizle canım..

Bende iyiki evlenmisim diyorum canım mutluyum şükürler olsun... konuyu bi desmeye kalksaakkk ooooo işin içinden çıkamayız birakalim kapalı kalsın eski defterler

Hicran valla ne yalan söyliyim sen bunları yazınca yüzüme kocaman bi gülümseme yerleşti :) inşallahhhhhhhh oyun falan değildir, inşallahhh sana oyun oynayan vücudun değil de minik bi pıhtıdır :)

bunlar bebiş habercisi olabilir mi diyosunuz bende de bu durumlar kız bende bu kabızlık nerden çıktı diorum oflayıp pufluyorum sevineyim mi şimdi bilemedim

inşallah canım ya kabızlık başa bela maalesef ama içerde minik pıt pıtlar olunca ona bile katlanıyoruz..

bunlar bebiş habercisi olabilir mi diyosunuz bende de bu durumlar kız bende bu kabızlık nerden çıktı diorum oflayıp pufluyorum sevineyim mi şimdi bilemedim

inşallah canım.. normalde ben kabız olmam. ama o günden beri kabızım...

Ayyyy inss canim daa çok umutlanmak istemiyorum sonra yikim çok daha büyük okuyo

ah hayatım ben 21 yaşındayım 22 me giricem bi kaç ay sonra

kıyamam yaa siz nerdeyse benim en küçük kardeşimle yaşıtsınız...

inşallah canım benimm yaa testte silik felan olsun çerçeveletip asıcam o derece yani sıkıntıya girdim şuan... paylaşıcam burda inşallah mutlu haberlerle dönerimmm :26:

sıkıntı falan yok, güzel düşün ki güzel olsun cnm, akşam bekliyoruz haberlerini...

aynı durum bendede var kabızlık ve sol yumurtalık sancısı hayatım

iyi iyi olsun kasık ağrısı ve kabızlık :) ben hamiş olduğumu öğrenmeden önce feci bağırsak sorunu yaşamıştım da :)

Bende iyiki evlenmisim diyorum canım mutluyum şükürler olsun... konuyu bi desmeye kalksaakkk ooooo işin içinden çıkamayız birakalim kapalı kalsın eski defterler

kötü haberler uzak olsun hepimizden güzel haberlerle gelelim inşallah canım benim bat ne zaman senin hayatım

tamamm canım inşallah mutlu haberlerle gelirimmm

inşallah bebiş habercileridir kendini böyle belli edecektir inşallah canım benim yaaa

cnm ben saçma sapan belirtiler arardım ama asıl belirtim oymuş tabi bilemedim o ayrı, şimdi anlıyorum...

inşallah canım ya kabızlık başa bela maalesef ama içerde minik pıt pıtlar olunca ona bile katlanıyoruz..

aynen cnm, hem de ne katlanma :) ama değer yaaa bebişim için her şeye...kilo kompleksimi bile unutmaya başladım o derece yani :)

Ayyyy inss canim daa çok umutlanmak istemiyorum sonra yikim çok daha büyük okuyo

çok umutlanma tabi cnm ama olabilecekleri söylüyorum sana, ben tuhaf belirtiler ararken en büyük belirtim oymuş, ihtimal vermediğim için anlamadım tabi

inşallah annesine gelir meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…