İkinizin de içi rahat olsunn canlarımm
Ben ikiz doğurup birinizin kızını diğerinin oğlunu alırım
Denizli mi Sakarya mı kavgasından kurtulursunuz.
Senden iyisinimi bulcam sekerim werdim gitti ya :-D :-D
tmm dünürcüğümmmmmmm tşk ederimmm azmin sonucu dedim dedim peşini bırakmadım aldım kızını gül gibi bakarım gelinimee yy yerim ben onu
Arkadaslar birsey sormak istiyorum afedersiniz beyaz akinti olunca yumurtlamismi oluyoruz:26:
Kiz ben bi doyayim bebegimede :-D :-D ay cok guldum ya gelsin artik sıpalar :-D
hemen almam söyle buyusun serpilsin bakalımmm dünürüm ama verdin karışmam ben sevdim dünürümü kzıınıda sevdim olmuştur bu iş
lekem geldii çok üzgünümm
Canim canim canimsin benim bizde seni sewiyoruz sekerim senden iyisinimi bulcam :-*
bende senden iyisini kafa dengımı bulamam dünürümmm
Bakmam mi ya bakmam mi sende oglusuma iyi ba yakisiklimz ;-) :-Dmucuk mucuk dünürüm kızıma iyi bak
Bakmam mi ya bakmam mi sende oglusuma iyi ba yakisiklimz ;-) :-D
Moralim yerine geldi ya bebislerimiz gelsin artik bu kadar konustuk ettik nazlanmasinlar daha :-Dbakarım annesi sen merak etme
Moralim yerine geldi ya bebislerimiz gelsin artik bu kadar konustuk ettik nazlanmasinlar daha :-D
kuccuk muyum kiiiiiyaşım küçük ama kendimi yasli hissediyorum
havva63 vardı onun yaşını hatırlamiyorim ama o daha küçüktü sanki
Günaydın tatlım nabeerrr
slm kızlar nasılsınız bakim galiba bu topiğin en küçük anne olmak isteyen bayaniyim 1996 yım anne olmak için çok erken ama çok istiyorum hamiş olmayı napim
nasılsınız kızlarrben geldim
Aynen sekerim bende oyle walla simdi bomba gibiyim dua etmem mi hep ediyorum canim benimsen damadın gelsin die dua et ben gelinim gelsin die dua edeyım barııı dünürümmallah senden razı olsun baya güldüm keyfım yerıne geldı bugun efkarlıydım topladım kendımı
nasılsınız kızlarrben geldim
kuccuk muyum kiiiiiyaşım küçük ama kendimi yasli hissediyorum
havva63 vardı onun yaşını hatırlamiyorim ama o daha küçüktü sanki
slm kızlar nasılsınız bakim galiba bu topiğin en küçük anne olmak isteyen bayaniyim 1996 yım anne olmak için çok erken ama çok istiyorum hamiş olmayı napim
Kiz harbiden sen bizdende kucukmusun ne kadarlik ewlisin sekerim sen isriyosan bebis insallah olur tabi hayatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?