Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tmm dünürcüğümmmmmmm tşk ederimmm azmin sonucu dedim dedim peşini bırakmadım aldım kızını gül gibi bakarım gelinimee yy yerim ben onu

Kiz ben bi doyayim bebegimede :-D :-D ay cok guldum ya gelsin artik sıpalar :-D

Kiz ben bi doyayim bebegimede :-D :-D ay cok guldum ya gelsin artik sıpalar :-D

hemen almam söyle buyusun serpilsin bakalımmm dünürüm ama verdin karışmam ben sevdim dünürümü kzıınıda sevdim olmuştur bu iş

hemen almam söyle buyusun serpilsin bakalımmm dünürüm ama verdin karışmam ben sevdim dünürümü kzıınıda sevdim olmuştur bu iş

Canim canim canimsin benim bizde seni sewiyoruz sekerim senden iyisinimi bulcam :-*

Moralim yerine geldi ya bebislerimiz gelsin artik bu kadar konustuk ettik nazlanmasinlar daha :-D

sen damadın gelsin die dua et ben gelinim gelsin die dua edeyım barııı dünürümm allah senden razı olsun baya güldüm keyfım yerıne geldı bugun efkarlıydım topladım kendımı

sen damadın gelsin die dua et ben gelinim gelsin die dua edeyım barııı dünürümm allah senden razı olsun baya güldüm keyfım yerıne geldı bugun efkarlıydım topladım kendımı
Aynen sekerim bende oyle walla simdi bomba gibiyim dua etmem mi hep ediyorum canim benim
nasılsınız kızlarr ben geldim

Hosgeldin btanem iyiyiz canim sen nasilsin bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…