Bu alintilar ne zaman duzelcek yaa. İlaydayi alintiliyorum.psipsikoyu aliyo.
hoşbulduk baby. keyifler yerinde galiba maşallah. psipsikodan haberi olan var mı acaba? aklım onda :26:
allaha şükür yerinde kurabıyemmpsipsikonun bebeği gelişmemiş doktor kendını hazır hıssedınce gel demiş oda pazartesi gitmeye karar verdi kürtaj için
Yarin sabah kurtaj oluyo canim;(
iyi tatlım işte 9 gün var bata vakit dolduruyoruzzz
kuccuk muyum kiiiiiyaşım küçük ama kendimi yasli hissediyorum
havva63 vardı onun yaşını hatırlamiyorim ama o daha küçüktü sanki
ooooovvvvvvv yok en küçük ben diilmişim :) kızzzz ne yaptın sen bu yaşta nasıl evlendinnn :44:
canım beni eşim görüp beğenmiş işte evleneceğim kadın bu demiş sonra istemeye geldiler beni ama eşimin yaşımdan haberi yok ben hayatımda ilk defa görmüştüm eşimi çünkü daha öncesinden ilişki yaşamamıştık yani anlayacağın görücü üsülü oldu 8 ay nişanlı kaldık sonra evlendik 1 yıl 4 ay oldu evleneli resmi nikahımız ailemin imzasıyla oldu keşke evlenmeseydim demedim bu zamna kadar çok mutluyuz allhıma şükürler olsun birde bebişimiz olursa bu dünyada bizden daha mutlu kimse olmadığı düşünücem işallah aminnnnnn
kesinleşti yani... hayırlısı olur inşallah ne diyelim. Rabbim yardımcısı olsun. nasıl peki moralmen???
yaaaa çok üzüldümmm
hadi bakalım canım ınsallah gelmezz hayırlısı olrr ınsallahh tez vakıtte bebegın gelirbenım daha bata varr bu ayın sonunda
bende iyiyim bebeğimm sağol. bu ay da gördük kırmızıları ve 6 ay ara veriyoruz doktorumun da isteğiyle. bol miktarda idrar yolu iltihabı çıktı. hem onun tedavisine hemde zayıflama çalışmalarına başlıyorum
yaaaa çok üzüldümmm
ooooovvvvvvv yok en küçük ben diilmişim :) kızzzz ne yaptın sen bu yaşta nasıl evlendinnn :44:
ya kızlar ben yazmadım onu bi karşıklık var galiba...ne oluyo anlamadım...
allaha şükür yerinde kurabıyemmpsipsikonun bebeği gelişmemiş doktor kendını hazır hıssedınce gel demiş oda pazartesi gitmeye karar verdi kürtaj için
Aminn.. Bugun daha iyi oldugunu soyledi. İnsallah cabucak toparlar
kızlar bı yanlşlık var zeycan 96 lı degl kı
Denizzz
Öğleden önce sormuştun yaa, cevap veremedim işten dolayı
Ben Osmaniyeli değil İskenderun'luyum ama Osmaniye'de çalışıyorum
Kuzum gecmisi okuyordum bugun kacinci gunundesin ve kacinci gun kontrole gideceksinkustummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?