Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşbulduk baby. keyifler yerinde galiba maşallah. psipsikodan haberi olan var mı acaba? aklım onda :26:

allaha şükür yerinde kurabıyemm psipsikonun bebeği gelişmemiş doktor kendını hazır hıssedınce gel demiş oda pazartesi gitmeye karar verdi kürtaj için

Olsun hayatim guzelce bi iyiles iltihabini bitir kilolarinida wer bu ewrede guzel guzel hamis ol sonra insallah

allaha şükür yerinde kurabıyemm psipsikonun bebeği gelişmemiş doktor kendını hazır hıssedınce gel demiş oda pazartesi gitmeye karar verdi kürtaj için

anladım canım. acısı tez vakitte diner inşallah. sağlıklı sıhhatli evlatları olur en yakın zamanda...

Aminn.. Bugun daha iyi oldugunu soyledi. İnsallah cabucak toparlar

inşallah canım

Denizzz

Öğleden önce sormuştun yaa, cevap veremedim işten dolayı

Ben Osmaniyeli değil İskenderun'luyum ama Osmaniye'de çalışıyorum

Slmm canlar ilk kez bi icli kofte yapim dedim yaptim bi kac tane kizarttim cok kalin olmuş dışı begenmedim yaa kalanlari ince yapmaya calistim ve hepsini hasladim bu kez... Aksamada kizartmayi dusunuyorum olur mu ki :26:

kızlar sizce saçlarımı kestireyim mi çook karasızım yaaa bilemedim kış gelemye başladıı kurumuyo uzun saç bıde kıvırcıkkk deli edio benı kısa kestırsem çabuk kurur die düşünüyorum ama napsam karar veremedım cevremdekılerın yarısı kesıtr yarısı kestırme dıo bende kararsızım ztn size sorayım dedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…