kızlar sizce saçlarımı kestireyim mi çook karasızım yaaa bilemedim kış gelemye başladıı kurumuyo uzun saç bıde kıvırcıkkk deli edio benı kısa kestırsem çabuk kurur die düşünüyorum ama napsam karar veremedım cevremdekılerın yarısı kesıtr yarısı kestırme dıo bende kararsızım ztn size sorayım dedim de
kızlar bı yanlşlık var zeycan 96 lı degl kı
cnm 96lı benim yanlışlık oldu galiba
canım beni eşim görüp beğenmiş işte evleneceğim kadın bu demiş sonra istemeye geldiler beni ama eşimin yaşımdan haberi yok ben hayatımda ilk defa görmüştüm eşimi çünkü daha öncesinden ilişki yaşamamıştık yani anlayacağın görücü üsülü oldu 8 ay nişanlı kaldık sonra evlendik 1 yıl 4 ay oldu evleneli resmi nikahımız ailemin imzasıyla oldu keşke evlenmeseydim demedim bu zamna kadar çok mutluyuz allhıma şükürler olsun birde bebişimiz olursa bu dünyada bizden daha mutlu kimse olmadığı düşünücem işallah aminnnnnn
Allahım mutluluğunuzu bozmasın inşallah kuzummm
Kuzum gecmisi okuyordum bugun kacinci gunundesin ve kacinci gun kontrole gideceksin
pazartesı doktora gttım klomen verdı 5 gun kulln ddı yarın btyo cmartesı pazar ıcme ddı pazartesı tekrar gel ddı usg için nolcak ozmn ynemı ılac
kızlar ben 86 lıyım ve 26 yaşımda evlendim....bi karışıklık var anlayamıyorum...
canım idrar yolu iltihabını testlemi anladı doktor muayenede akıntı görüncemi dedi? bide ne ilaç verdi.. suprax mı?
Hayir canim ilac vermez büük ihtimal yumoslarin buyuyo mu diye bakcak kac mm olduguna.... Pzt gunu kacinci gunun oluyo
Kimse bana cvp vermicek miiSlmm canlar ilk kez bi icli kofte yapim dedim yaptim bi kac tane kizarttim cok kalin olmuş dışı begenmedim yaa kalanlari ince yapmaya calistim ve hepsini hasladim bu kez... Aksamada kizartmayi dusunuyorum olur mu ki :26:
Kimse bana cvp vermicek mii
kızlar ben 86 lıyım ve 26 yaşımda evlendim....bi karışıklık var anlayamıyorum...
aynı dert bende de var hayırlısı....bende kestircem haftaya ama çok kısaltmıycam...
pazartesı doktora gttım klomen verdı 5 gun kulln ddı yarın btyo cmartesı pazar ıcme ddı pazartesı tekrar gel ddı usg için nolcak ozmn ynemı ılac
Kimse bana cvp vermicek mii
Canim usg yapcak yumurtalarin kac tane olmus kac mm olmus onlara bakcak buyuk ihtimal iki gun sonra tekrar cagirip ayni işlemi tekrar yapar yumurtalar normal seviyede büyürse 12-13.gun cat igneni olursun igneden 24-36saat sonrada asilaman olurpazartesı 10. gunum olyo smdı gdnce bna ne dycek gzelce anlatsana bebekım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?