Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynı dert bende de var hayırlısı....bende kestircem haftaya ama çok kısaltmıycam...

Kuzum gecmisi okuyordum bugun kacinci gunundesin ve kacinci gun kontrole gideceksin

pazartesı doktora gttım klomen verdı 5 gun kulln ddı yarın btyo cmartesı pazar ıcme ddı pazartesı tekrar gel ddı usg için nolcak ozmn ynemı ılac

pazartesı doktora gttım klomen verdı 5 gun kulln ddı yarın btyo cmartesı pazar ıcme ddı pazartesı tekrar gel ddı usg için nolcak ozmn ynemı ılac

Hayir canim ilac vermez büük ihtimal yumoslarin buyuyo mu diye bakcak kac mm olduguna.... Pzt gunu kacinci gunun oluyo

canım idrar yolu iltihabını testlemi anladı doktor muayenede akıntı görüncemi dedi? bide ne ilaç verdi.. suprax mı?

canım idrar testi yaptı sadece. monurol ve zimax verdi. monurol suya katılıp içiliyor tek seferlik. zimax da antibiyotik. 5 tane var içinde 5 günlük.
ben şikayetlerimi söyledim akıntı, koku, kaşıntı ve idrara çıkarken yanma oluyo dedim test yaptı. test sonucunda bol miktarda iltihap görüldü yazıyodu :)
bide kayınvalidem soğan suyu iç dedi iltihaba iyi geliyormuş yarın ona da başlıyorum

kızlar ben 86 lıyım ve 26 yaşımda evlendim....bi karışıklık var anlayamıyorum...

zeycanım sitede bi problem var senle alakalı değil. alıntılarda isimler değişiyor. mesela evlimutlu benim yazımı alıntıladı ama psipsikonunmuş gibi göründü. düzelir heralde yakında. on 96 lı olan havva sen değilsin :)

Yok canim bende kullandim bu ay. Yumurta takibi tapacak adetin baslangicindan 14gun sonra falan yumurtalarina bakacak buyuduyse gerek duyuyosa catlatma ignesi werir oyle catlatir gerek duymayada bilir benimde oyle oldu mik mik zamanlarimda sayilirim 3gun once igne wuruldum bende bekliyorum

Allah muhabbetimizi arttırsın. Sayfalar almış başını yürümüş. 64:

Ben de 84'lüyüm. Ama yaşlı diilimmmmm. Ruhum bebiş benim.

pazartesı 10. gunum olyo smdı gdnce bna ne dycek gzelce anlatsana bebekım
Canim usg yapcak yumurtalarin kac tane olmus kac mm olmus onlara bakcak buyuk ihtimal iki gun sonra tekrar cagirip ayni işlemi tekrar yapar yumurtalar normal seviyede büyürse 12-13.gun cat igneni olursun igneden 24-36saat sonrada asilaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…