himm tmm elacimmhaslayınca tadı gzel oluyosa kızartmadan yıyın cnm
canım biz önce haşlar sonra kızartırız ama kayınvalidemler sadece haşlıyolar limon sıkıp yiyolar. kızartınca ağır oluyomuş. ikisi de güzel ama eğer kalın olduysa kızartmadan ye. sert olur kızartınca
Denizzz
Öğleden önce sormuştun yaa, cevap veremedim işten dolayı
Ben Osmaniyeli değil İskenderun'luyum ama Osmaniye'de çalışıyorum
Kimse bana cvp vermicek mii
canım idrar testi yaptı sadece. monurol ve zimax verdi. monurol suya katılıp içiliyor tek seferlik. zimax da antibiyotik. 5 tane var içinde 5 günlük.
ben şikayetlerimi söyledim akıntı, koku, kaşıntı ve idrara çıkarken yanma oluyo dedim test yaptı. test sonucunda bol miktarda iltihap görüldü yazıyodu :)
bide kayınvalidem soğan suyu iç dedi iltihaba iyi geliyormuş yarın ona da başlıyorum
kıvırcık ya kötü olursa die bende bılemıyorum kısa olursa cok mu kabarır acaba kararsız olmak zor
Biz annemlerdeyken isteyene kızartırız isteye haşlarız, benim tercihim kızarmış olanı.
Evlendim eşim haşlama severmiş içli köfteyi o'na haşlıyorum kendime kızartıyorum ama sıcak sıcak yemeğe oturacağımız zaman yapıyorum.
aaaaa osmaniyeden biri mi var burdaaaa :) bende osmaniyede oturuyodum evlenince adanaya geldim annemler hala orda. bizde osmaniyeli değiliz ama annem babam öğretmen tayinleri oraya çıktı o yüzden ordalar.
iki gün önce ordaydım hatta çok iyi bi kadın doğumcu buldum ordaa :)
cnm bna asılama ddıYok canim bende kullandim bu ay. Yumurta takibi tapacak adetin baslangicindan 14gun sonra falan yumurtalarina bakacak buyuduyse gerek duyuyosa catlatma ignesi werir oyle catlatir gerek duymayada bilir benimde oyle oldu mik mik zamanlarimda sayilirim 3gun once igne wuruldum bende bekliyorum
Canim usg yapcak yumurtalarin kac tane olmus kac mm olmus onlara bakcak buyuk ihtimal iki gun sonra tekrar cagirip ayni işlemi tekrar yapar yumurtalar normal seviyede büyürse 12-13.gun cat igneni olursun igneden 24-36saat sonrada asilaman olur
bence ara makasıyla incelt ve sadece kırıklarını aldır tavsiyem...
cnm bna asılama ddı
cat ıgnesını doktormu yapıyo 1 tane mı mesela su saatte gel asılama yapılcak dye kndılerı mı dyo yoksa 36 snra yı ayarlayıp kndn mı gdyosun bde esler nezmn sperm vercek asılma olcg gun muu
Canim dr saatini hesaplayip su satte igneyi yapin diyor mesela benim gece 2ye denk gelmisti igne saati alarm kurduk kalktik esim yapti yattik igne çok küçük zaten korkma hiç...esimde asilama olacağın gün sperm veriyo aşılamadan 3 gün öncesi cinsel perhiz veriyo genelde drlar canım senin ki farkli yapabilir tabicat ıgnesını doktormu yapıyo 1 tane mı mesela su saatte gel asılama yapılcak dye kndılerı mı dyo yoksa 36 snra yı ayarlayıp kndn mı gdyosun bde esler nezmn sperm vercek asılma olcg gun mu
tşkler bitanem ama ben hıc kısa sac kullanmadım da acaba bu kez kısacık bır sac kullansam cok mu pişman olurum yaa kabarır die çekiniyorum aslında
Canim dr saatini hesaplayip su satte igneyi yapin diyor mesela benim gece 2ye denk gelmisti igne saati alarm kurduk kalktik esim yapti yattik igne çok küçük zaten korkma hiç...esimde asilama olacağın gün sperm veriyo aşılamadan 3 gün öncesi cinsel perhiz veriyo genelde drlar canım senin ki farkli yapabilir tabi
kızlar ben adet olmadım ya 4 kasımda gelmesi gerekiyordu:18::18::18::18::18:
anaaaaaaaaaam bn kndm tobe yapamam ıgneyı esımede yaptırmm ya yanlş yere yaparsa ay olmaz olmaz :2:
kızlar ben adet olmadım ya 4 kasımda gelmesi gerekiyordu:18::18::18::18::18:
Test yap canik en iyi cozum bizde guzel haberler alalim :-* :-Dkızlar ben adet olmadım ya 4 kasımda gelmesi gerekiyordu:18::18::18::18::18:
bebegım bnce kestrme cnku bayanlara en cok yakışan sac uzun sactr bde kısa kestrrsen sekle ble grmez kabarr kıyafetlerıne uymaz ama uzun sac herseye gder bn kestrme derm snunda uf nye ketrdm dmkten daha ıyı
mınnoş mu var yoksa annesı test yapsana 3 gun gecmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?