Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

haslayınca tadı gzel oluyosa kızartmadan yıyın cnm
himm tmm elacimm

Ben sevmedim yaa bakalim esim ne diyecek bi daha yapmam sanirimm.. Bu hasladiklarimi kizartmayi düşünüyorum aksam hiç lezzet yoook..birde bunun yanında ne yenir

Denizzz

Öğleden önce sormuştun yaa, cevap veremedim işten dolayı

Ben Osmaniyeli değil İskenderun'luyum ama Osmaniye'de çalışıyorum

aaaaa osmaniyeden biri mi var burdaaaa :) bende osmaniyede oturuyodum evlenince adanaya geldim annemler hala orda. bizde osmaniyeli değiliz ama annem babam öğretmen tayinleri oraya çıktı o yüzden ordalar.
iki gün önce ordaydım hatta çok iyi bi kadın doğumcu buldum ordaa :)

Kimse bana cvp vermicek mii

Biz annemlerdeyken isteyene kızartırız isteye haşlarız, benim tercihim kızarmış olanı.

Evlendim eşim haşlama severmiş içli köfteyi o'na haşlıyorum kendime kızartıyorum ama sıcak sıcak yemeğe oturacağımız zaman yapıyorum.

çok sagol canım :) adetim başlasın bi bende alayım olmazsa..

Cok kalin oldu ablam yaa kizartinca ici cig kalmis

ilaydam sendemi ayyy ya ne güzel gerçektede görüşürüz biz ya bende diyarbakırdayım ama bayramlarda tatilllerde ordayım

cnm bna asılama ddı

cat ıgnesını doktormu yapıyo 1 tane mı mesela su saatte gel asılama yapılcak dye kndılerı mı dyo yoksa 36 snra yı ayarlayıp kndn mı gdyosun bde esler nezmn sperm vercek asılma olcg gun muu

Son düzenleme:

Sen asilami mi yaptircaksin canim ben bilmiyorum onu ben asilama yaptirmadim yumurta catlatmayi diyosun zannettim ben

cat ıgnesını doktormu yapıyo 1 tane mı mesela su saatte gel asılama yapılcak dye kndılerı mı dyo yoksa 36 snra yı ayarlayıp kndn mı gdyosun bde esler nezmn sperm vercek asılma olcg gun mu
Canim dr saatini hesaplayip su satte igneyi yapin diyor mesela benim gece 2ye denk gelmisti igne saati alarm kurduk kalktik esim yapti yattik igne çok küçük zaten korkma hiç...esimde asilama olacağın gün sperm veriyo aşılamadan 3 gün öncesi cinsel perhiz veriyo genelde drlar canım senin ki farkli yapabilir tabi

tşkler bitanem ama ben hıc kısa sac kullanmadım da acaba bu kez kısacık bır sac kullansam cok mu pişman olurum yaa kabarır die çekiniyorum aslında

bebegım bnce kestrme cnku bayanlara en cok yakışan sac uzun sactr bde kısa kestrrsen sekle ble grmez kabarr kıyafetlerıne uymaz ama uzun sac herseye gder bn kestrme derm snunda uf nye ketrdm dmkten daha ıyı

anaaaaaaaaaam bn kndm tobe yapamam ıgneyı esımede yaptırmm ya yanlş yere yaparsa ay olmaz olmaz :2:

kızlar ben adet olmadım ya 4 kasımda gelmesi gerekiyordu:18::18::18::18::18:

bebegım bnce kestrme cnku bayanlara en cok yakışan sac uzun sactr bde kısa kestrrsen sekle ble grmez kabarr kıyafetlerıne uymaz ama uzun sac herseye gder bn kestrme derm snunda uf nye ketrdm dmkten daha ıyı

çok doğru ama uzun kende şekil veremyrum kıvırcık oldugu ıcın duz olsa salarsın toplarsın at kuyrugu fln kıvırcık olunca saldınmı papaz gıbı topladınmı at kuyrugu bıcımındee gene papaz gibi derler ya kabarık hep topuz yapıorum tepeden sıkıldım artık kısa yapsam hem kolay kurur hem kolay duzleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…