Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlar bugünlük bana müsade, biraz ders çalışayım, sınav yaklaşıyor daha kaç kitap var

Öptümm

mınnoş mu var yoksa annesı test yapsana 3 gun gecmş

salı günü akşam yaptım negatif çıktı cnm o yüzden cesaret edemiyorum yapmaya yine tek çizgi görürüm diye hemde benim koçişe zorla aldırdım salı günü testi bu sefer almaz ancak 10 gün geçerse alırım dedi tabi o zamana kadar olmazsam alacak ben çıka bilsem dışarıya alırımda bizimki izin vermiyo markete bile gitme diyo yemek yapcam mazeme yo dedim bi keresinde yapma yemek kahvaltı yaparız çıkma dışarı bensiz diyor anlıyacağın çok kıskanç buda beni sinir ediyor tabi

Kiz o ne seninki kiskancliktan da betermis. İyi o kadar daraltiya gelebiliyosun bagri veririm cenemi cikaririm beni evde kapali tutamaz gelemem o sıkiya hi iyi degil hayatim oyle al karsina konus anlamiyo mu

hadi canım yuhhhhh benimkisi kıskanç değil bende buna sinir oluyorum

hadi canım yuhhhhh benimkisi kıskanç değil bende buna sinir oluyorum ama seninkisi biraz abartmış

benim eşim benden 10 yaş büyük oda ilk baslarda ben kucugum dıe aynı şeyı yapmaya kalktı cıkma bakma gıtme gelme tv izleme fln hadı ordan beee dedım bıgun topaldım eşyalrımı gıdıyom ben dedım bune esır hayatı gıbı boşuyrum senı dedım attım yuzugu o gunden beri hiç karımasmadı işe girdim çalısıyrum arkdsım var onla cafe ye gıdıyrum kuzenımın ünisine gıdıyrum hiç karısmaz bir kez diş göstermek şart erkeklere

iyi akşamlar kızlar kendınıze iyi bakın saçalrımı kestirmeye kara verdim allaha emnet oln

Daha önce gecikme olur muydu

2 aydan beri düzensiz cnm hormon testi yaptı dr hormonlar düzensizleşmiş o yüzden olmuş yani adet olursan gel hgs çekelim dedi o da bayrama denk geldi o yüzden gidemedim bu ay olursam kesin çekilecek hgs kısçeler burda elektirik kesildi o yüzden geç yazdım özr dlrm

Ahh bu hormonlar hep kandırıyor bizi inss bebiş vardır canim.... Hsg dende korkma

Canlar aksam esmin bi arkina bebek gormeye gidicez ilk kez gidicez... altili kase ve büyük meyve tabagi olan 7 parçalı bi takım aldım bebisede çok cici bi takim bir zibin bir corap aldim yeterli mi size :26::44:

Kiz o ne seninki kiskancliktan da betermis. İyi o kadar daraltiya gelebiliyosun bagri veririm cenemi cikaririm beni evde kapali tutamaz gelemem o sıkiya hi iyi degil hayatim oyle al karsina konus anlamiyo mu

ya kızlar düşününce hak veriyorum be böle bir yerde olunca ya adamcağız bir kere verdi çıktım 10 kişi isteedi beni bide yüzüğüm parmağımda idi salaklar onların yüzünden eşim olmadan çıkamıyorum bir kerede laf attılar o yüzden bende korkuyorum her gün neler duyuyorum tcize uğrayanlar felan o yüzden çıkmıyorum yani

Canim dogru diyosun ama hi nornak degil bu

çok sagol canım :) adetim başlasın bi bende alayım olmazsa..

canım galiba sorun buydu dimi :) evet al kuzum özellikle monurol çok iyi. gece yatmadan önce suya katıp içiyorsun tadı çok güzel. sabaha kadar idrarını tutman gerek en az 7 saat. ve baya etkili oluyo. zimax da öyle. 400 mg ama çok etkili bi antibiyotik. hemde 5 günlük olması işime geliyor. ben ne zaman idrar yollarından sıkıntı çeksem bu ikisini veriyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…