Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırdır canım neden karıştı kafan,sıkıldın mı yok ovulasyon yok bat habire hesap kitap yapmaktan,zira bende öyle bir durum başlıyo yavaş yavaş

tamamda benim ve eşiminde yaşı geçior artık,sinir geldi artık yaaaaa.belki abartıyorum ama senelerdir anne olmayı cok istiyorummmm.of offff insallah yakın zamanda olurum artık yaaaa

sen de mi....bende de aynı dert var,birinciyi 33 yaşımda yaptım 2 yaşına girecek Allah bağışlarsa, ama şimdi ikinciye uğraşıyoruz,yaş gidiyo telaşı hep var...senin yaş kaç? benden küçüksündür en azından...inşallah en kısa zamanda muradına erersin sen de

Gunaydin canlaaaarrr mus mutlu guzel bi gun diliyorum hayırlı cumalar rabbim tum dualarimizi kabul etsin

kızlar bakalım benim kırmızılar gelicekmi pazar gününe denk geliyor ama belimde kopuyor

kızlar kusura bakmayın artık eskisi gibi giremiyorum.. bu hamilelik için ugraşlar yüzünden kpss yi iyice attım kenara ( bu sene atanmam lazım benim.. ondan ders çalışmaya döndüm.. bu arada bugün benim bat.. az önce oldum sandım bi baktım .. yumurtlama dönemi dönemi akıntısı kadar çok ama şeffaf akıntım gelmiş.. reglime yakın olmazdı ya neyse.. iyice vücudum bozuldu ya.. dengem şaştı ne yapacagını bilemiyo benim vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…