aynen yaa fim iyimi kötümü herkes ayrı bişe yazıyo bu tür filmler seversen eğer benim asıl aşık olduğum yapıtlar Resident Evil serisi ve REC serisi hastasıyız dedeeeee
ateş ölçmeye devam cnm daha yumurtlama günü gelmedi ama yakındır fertility friend diye bi site varya orda tablo oluşturuyorum işte bakalım ama bu ay kafam karıştı biraz belkide bi kaç ay erteleyeceğim bilemiyorum
tamamda benim ve eşiminde yaşı geçior artık,sinir geldi artık yaaaaa.belki abartıyorum ama senelerdir anne olmayı cok istiyorummmm.of offff insallah yakın zamanda olurum artık yaaaa
Kızlar günaydınnn herkese mutlu günler...
Gunaydin canlaaaarrr mus mutlu guzel bi gun diliyorum hayırlı cumalar rabbim tum dualarimizi kabul etsin
Gunaydin canlaaaarrr mus mutlu guzel bi gun diliyorum hayırlı cumalar rabbim tum dualarimizi kabul etsin
geledebilir gelmeyede bilir kuzum sabirla bekle
kızlar bakalım benim kırmızılar gelicekmi pazar gününe denk geliyor ama belimde kopuyor
İnşallah olmassın adetbende olmadım daha
geledebilir gelmeyede bilir kuzum sabirla bekleinssss gelmez
inss canim inssssinşallah hayırlısı artık... rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin... tekrar aynı üzüntüleri yaşatmasın inşallah...
Günaydın denizcimmmmcici annişler ve adaylarıvnasılsınız bakalım bugün.. geçmişi okuyamıyorum önemli birşey var mı?
cici annişler ve adaylarıvnasılsınız bakalım bugün.. geçmişi okuyamıyorum önemli birşey var mı?
inşallah...
test yapmışmıydın canım sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?