- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Gecmis olsun cnm. Bizde bugün kayinvalideylee baristik bi pazara gittik ayaklarim koptu bide otobüs tuttu bni bnde halsizm öle uzandim bi yaziyim sze dedim. .
saol cnm keşke geçse her geçen gün daha beter yapıyo beniballı limonlu ılık su, çorba, mandalina, ayva, günde 2-2.5 lt su bana mısın demiyo...bu arada sevindim k.v ile barışmanıza
Saol cnm. Bol bol terle sonra ılık duş al hiç biseyin kalmaz cnmm gribe bire bir
duş almaya korkuyorum cnm ya ev kaloriferli ama ya daha kötü olursam...üşüyorum malum...yarına bırakmaya karar vermiştim duşu...ellerimi çok çok çok sık yıkıyorum bi de yüzümü enfeksiyon bulaşmaz herhalde daha fazla di mi?
Yok cnm bise olmaz. Ufoo fln varsa yakardin duşa girmen çok rahatlatirdi seni. Bol bol terle. Nane limon iç baş ağrısı fln varsada su kaynat derin bir kaba dok icine dogru egil etrfnida kafandan asa bi carsafla kapat o Buharda dur baş agrı nda yok olur gider
cnm çok teşekkür ederim söylediklerini yapim hemen...burun tıkanıklığı çok kötü o bi geçse daha bi rahatlıcam da...tekrar teşekkür ederim cnm buhar iyi gelecek bana...
selam kızlar nabersiniz tekrar benn geldimmm bende bir saattir hapşuruyorum vallahiiii
Selam canım nasılsıb:84::84::84::95::97::97::97::97::97::97::97::111::111::111::122::122::122::122::126::126::126::126:
Ben vardim amabuykuma yenik dustummmm :)
Selam canım nasılsıb
Canım geçmiş olsun hemen kötü düşünme bakalım benimde bütün adet belirtilerim vardı ama hamileydim... Kırmızılar gelmeden belli olmaz o isler ben iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum hiç bişey hissedemiyorum... Midem bulanıyorya benim belim çok ağrıyor ya sanırım adetolucam sen nasılsın cnm
Canım geçmiş olsun hemen kötü düşünme bakalım benimde bütün adet belirtilerim vardı ama hamileydim... Kırmızılar gelmeden belli olmaz o isler ben iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum hiç bişey hissedemiyorum... Midem bulanıyor((
hiç kimseçikler yokya burda yanlız mı kaldım ben:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?