Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Gecmis olsun cnm. Bizde bugün kayinvalideylee baristik bi pazara gittik ayaklarim koptu bide otobüs tuttu bni bnde halsizm öle uzandim bi yaziyim sze dedim. .

saol cnm keşke geçse her geçen gün daha beter yapıyo beni ballı limonlu ılık su, çorba, mandalina, ayva, günde 2-2.5 lt su bana mısın demiyo...bu arada sevindim k.v ile barışmanıza

Saol cnm. Bol bol terle sonra ılık duş al hiç biseyin kalmaz cnmm gribe bire bir

duş almaya korkuyorum cnm ya ev kaloriferli ama ya daha kötü olursam...üşüyorum malum...yarına bırakmaya karar vermiştim duşu...ellerimi çok çok çok sık yıkıyorum bi de yüzümü enfeksiyon bulaşmaz herhalde daha fazla di mi?

Yok cnm bise olmaz. Ufoo fln varsa yakardin duşa girmen çok rahatlatirdi seni. Bol bol terle. Nane limon iç baş ağrısı fln varsada su kaynat derin bir kaba dok icine dogru egil etrfnida kafandan asa bi carsafla kapat o Buharda dur baş agrı nda yok olur gider

cnm çok teşekkür ederim söylediklerini yapim hemen...burun tıkanıklığı çok kötü o bi geçse daha bi rahatlıcam da...tekrar teşekkür ederim cnm buhar iyi gelecek bana...

cnm çok teşekkür ederim söylediklerini yapim hemen...burun tıkanıklığı çok kötü o bi geçse daha bi rahatlıcam da...tekrar teşekkür ederim cnm buhar iyi gelecek bana...

Rica edrim cnm. Inşallah tez vakitte iyi olursun. Burnun tikaliysa bu dedgm çok i gelcek emin ol

selam kızlar nabersiniz tekrar benn geldimmm bende bir saattir hapşuruyorum vallahiiii

slm kızlar şimdigeldim eve dini sohbetler var bizim burda her hafta var ordaydım yeni geldim eve hemen siz aklıma geldiniz bi bakim dedim pıtırcıklarım sizler içinde çok dua ettim

hiç kimseçikler yok ya burda yanlız mı kaldım ben:44:

:84::84::84::95::97::97::97::97::97::97::97::111::111::111::122::122::122::122::126::126::126::126:

ya benim belim çok ağrıyor ya sanırım adet olucam sen nasılsın cnm
Canım geçmiş olsun hemen kötü düşünme bakalım benimde bütün adet belirtilerim vardı ama hamileydim... Kırmızılar gelmeden belli olmaz o isler ben iyimiyim kötümüyüm bilmiyorum hiç bişey hissedemiyorum... Midem bulanıyor ((

sağol cnm geçmişi okudum cnm durumuna çok üzüldüm o verdi o aldı yapabileceğin tek şey dua etmek cnm bu gün arkadaşlara gittim bi arkadaş doğum yapmış daha 6 aylık hamileydi erken doğum yaptı bebeği küvezdeymiş nasıl kötüydü allah yardımcısı olsun yasin okuduk dua ettik tabi ben hepinize dua ettim hiç üzülme cnm işallah rabbim bi daha verir ama bu sefer kucağına almayı nasi eder işallah hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…