kızlar kusura bakmayın artık eskisi gibi giremiyorum.. bu hamilelik için ugraşlar yüzünden kpss yi iyice attım kenara( bu sene atanmam lazım benim.. ondan ders çalışmaya döndüm.. bu arada bugün benim bat.. az önce oldum sandım bi baktım .. yumurtlama dönemi dönemi akıntısı kadar çok ama şeffaf akıntım gelmiş.. reglime yakın olmazdı ya neyse.. iyice vücudum bozuldu ya.. dengem şaştı ne yapacagını bilemiyo benim vücut
günaydın dert ortaklarım nsılsınız .iyki varsınız çünkü sizlerle konuşmak ve paylaşmak aynı amaçl burada olmamız bana güç veriyor.kimisinin güzel haberlerine ortak olup mutlu olmak kimisininde sıkıntılı zamanlarda onların sıkıntılarını paylaşmak..
amin canım benim bugün bat günümdü hasta olmadım daha test yaptım tek çizgi çıktı.öbür aya inşallah artık.bazen korkuyorum neden olmuyor diye kürtajdan sonra ayları saydımda ocakta kürtaj olmuştum 3 ay korundum 8 aydır olmuyor inşllah bir sorunum yoktur.Allah korusun kürtajın bazen olumsuz etkileri olabiliyor.yani 8 aydır tutturamyınca korkuyor insan(
amin canım benim bugün bat günümdü hasta olmadım daha test yaptım tek çizgi çıktı.öbür aya inşallah artık.bazen korkuyorum neden olmuyor diye kürtajdan sonra ayları saydımda ocakta kürtaj olmuştum 3 ay korundum 8 aydır olmuyor inşllah bir sorunum yoktur.Allah korusun kürtajın bazen olumsuz etkileri olabiliyor.yani 8 aydır tutturamyınca korkuyor insan(
günaydın tatlışlarım herkese hayırlı ve bol dualı cumalar diliyorum....:26::26:
hayırlı cumlar bebğimmm ben kestirdim saçlarımıııı enseler sıfır yanlar uzun model yaptırdım hayatımda ılk defa değişik oldum yaa gözüme tuaf gelıo ıkıde bır aynaya bakıyrum tuafım yanı
hayırlı cumlar bebğimmm ben kestirdim saçlarımıııı enseler sıfır yanlar uzun model yaptırdım hayatımda ılk defa değişik oldum yaa gözüme tuaf gelıo ıkıde bır aynaya bakıyrum tuafım yanı
Değişiklik iyidişr kafan dağılır)
Aslında hemen olur derler ama ümidini yitirme sonuçta ilk olmuş bi benimde bugün 54.günüm test yaptım negatif tecrübelisin sen nede olsa şaştım kaldım negatifse niye adet olmadım diye göğüslerim çok hassaslaştı üstüne yatarken acıyor(nası belirtiler oldu bazen tezgahta bi iş yaparken belim ağrıyor adet olacakmışım gibi hissediyorum bide fena sivilce çıktı hiç böyle olmazdı:/
günaydın şekerim..sıhhatle kullan canım...değişiklik iyidir bu arada nasılsın..:26::26:
benimde bat bugün..ama bu ay da yok.. kırmızıları bekliyorum.. hayırlısıyla gelsinlerde napıcaz canım beklicez işte mecbur
1tanemi test yaptın.bence testte de yanlışlık çıkabiliyor.birtane daha test alıp deneyebilirsin.belirtiler herkeste farklı oluyor bende hlsizlik ve uyku vardı bir yorgunluk ağırlık vardı. gögüs hassasiyeti farkedemedim kendimde.
2aydır göğüslerim hassas evet herkesde değişir gerçide bende uyku yok ama hiçbişey yapmak gelmiyor .
1tanemi test yaptın.bence testte de yanlışlık çıkabiliyor.birtane daha test alıp deneyebilirsin.belirtiler herkeste farklı oluyor bende hlsizlik ve uyku vardı bir yorgunluk ağırlık vardı. gögüs hassasiyeti farkedemedim kendimde.
2aydır göğüslerim hassas evet herkesde değişir gerçide bende uyku yok ama hiçbişey yapmak gelmiyor .
bayada adet günün geçmiş normalde adetlerin düzenlimiydi.eğer düzenliyse bir test yada tahlil falan yaptır ne duruyon:))bence hamile olabilirsin inşallah hayırlısıyla...
bayada adet günün geçmiş normalde adetlerin düzenlimiydi.eğer düzenliyse bir test yada tahlil falan yaptır ne duruyon.bence hamile olabilirsin inşallah hayırlısıyla...
Test negatif çıkınca yapmadım bidaha arkadaşlarım sabah yapsaydın daha iyi sonuç verir dediler hiç bu kadar gecikmemiştiki bi kere gecikti çok 46 günde gelmişti ozamanlar troidi hapı kullanmamıştım ondan oldu ama bu kadar hiiç olmamıştı:/
Test negatif çıkınca yapmadım bidaha arkadaşlarım sabah yapsaydın daha iyi sonuç verir dediler hiç bu kadar gecikmemiştiki bi kere gecikti çok 46 günde gelmişti ozamanlar troidi hapı kullanmamıştım ondan oldu ama bu kadar hiiç olmamıştı:/
eşin bugün test alsın sabah hemen ilk olarak testini yap kalkar kalkmaz.ben bugün öyle yaptım.nasıl durdun bunca ozaman onu merak ettim açıkçası:)benim içim içimi yerdi acaba testmi yanlış neden bukadar geçiktim falan diye bir degil enaz üç test yapardım.kutlarım seni ben bunu beceremezdim :)hayırlısı bakalım yarın güzel haberler le gel inşallh..
Bende hep öle diyorum testmi yanlış niye hal olmadım negaifse diyorum 60.günü bekliyorumeşin bugün test alsın sabah hemen ilk olarak testini yap kalkar kalkmaz.ben bugün öyle yaptım.nasıl durdun bunca ozaman onu merak ettim açıkçası:)benim içim içimi yerdi acaba testmi yanlış neden bukadar geçiktim falan diye bir degil enaz üç test yapardım.kutlarım seni ben bunu beceremezdim :)hayırlısı bakalım yarın güzel haberler le gel inşallh..içimi içimi yiyor içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım
Bende hep öle diyorum testmi yanlış niye hal olmadım negaifse diyorum 60.günü bekliyorumiçimi içimi yiyor içim kıpır kıpır çok heyecanlıyım
Rabbim gönlüne göre versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?