Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

günaydın canım..al benden de o kadar açıköğretimi bitirmem gerek aynı zamanda kpss hazzırlanmam gerek kısmet artık...:26::26:

günaydın dert ortaklarım nsılsınız .iyki varsınız çünkü sizlerle konuşmak ve paylaşmak aynı amaçl burada olmamız bana güç veriyor.kimisinin güzel haberlerine ortak olup mutlu olmak kimisininde sıkıntılı zamanlarda onların sıkıntılarını paylaşmak..

Allah dualarımızı kabul etsin herkese sağlıklı bi evlat nasip etsşn.

amin canım benim bugün bat günümdü hasta olmadım daha test yaptım tek çizgi çıktı.öbür aya inşallah artık.bazen korkuyorum neden olmuyor diye kürtajdan sonra ayları saydımda ocakta kürtaj olmuştum 3 ay korundum 8 aydır olmuyor inşllah bir sorunum yoktur.Allah korusun kürtajın bazen olumsuz etkileri olabiliyor.yani 8 aydır tutturamyınca korkuyor insan(

benimde bat bugün..ama bu ay da yok.. kırmızıları bekliyorum.. hayırlısıyla gelsinlerde napıcaz canım beklicez işte mecbur

Aslında hemen olur derler ama ümidini yitirme sonuçta ilk olmuş bi benimde bugün 54.günüm test yaptım negatif tecrübelisin sen nede olsa şaştım kaldım negatifse niye adet olmadım diye göğüslerim çok hassaslaştı üstüne yatarken acıyor(nası belirtiler oldu bazen tezgahta bi iş yaparken belim ağrıyor adet olacakmışım gibi hissediyorum bide fena sivilce çıktı hiç böyle olmazdı:/

Son düzenleme:
günaydın tatlışlarım herkese hayırlı ve bol dualı cumalar diliyorum....:26::26:

hayırlı cumlar bebğimmm ben kestirdim saçlarımıııı enseler sıfır yanlar uzun model yaptırdım hayatımda ılk defa değişik oldum yaa gözüme tuaf gelıo ıkıde bır aynaya bakıyrum tuafım yanı

Değişiklik iyidişr kafan dağılır)

günaydın şekerim..sıhhatle kullan canım...değişiklik iyidir bu arada nasılsın..:26::26:

Değişiklik iyidişr kafan dağılır)

elim sürekli sacımda bu yasıma kadr hiç böle kestırmemiştimm bakalım umarımmm kafamı dağıtr ama sanki kafam yerınde değil gibi çok hafıfledi kafamı bir yerde unutmuş gıbıyım :)))))

1tanemi test yaptın.bence testte de yanlışlık çıkabiliyor.birtane daha test alıp deneyebilirsin.belirtiler herkeste farklı oluyor bende hlsizlik ve uyku vardı bir yorgunluk ağırlık vardı. gögüs hassasiyeti farkedemedim kendimde.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…