Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

17ay oldu dile kolay dönüp arkama bakıyorum ne çok şey yasamisimm

selam cnım nasılsın ? evet haklısın insan arkasına bakınca ne kadar çok şey yaşamışım diyor herşeyin ilacı zaman cnm zaman geçtikçe acılarımızda yaralarımızda iyileşiyor sadece izi kalıyor okadar !!
ırlamad6ığın mühdet iyisin hatırlarsan işte o yıkımı atlatmak zor . 6 yıldır uğraşıyorum bebeğim olsn diye ama Allahın da uygun gördüğü zamanı beklemekten başka çaremiz yok dua ve sabır sonucu sevinç ise katlanacağız katlanmak zorundyız...

Canim senin sorunun ne doktorlar ne diyo peky

Canim senin sorunun ne doktorlar ne diyo peky

benim en büyük sorunum kilom öyle diyorlar ama kolay veremiyorum ben !eşiminde spermleri yavaş hareketli onun ciddi bi sorunu yok çoğu sorun bende olmaz demiyorlar olur diyorlar ama aması ama işte hayırlısı cnm yaa
polkistik over var bende üç gündür soğan suyuna başladım saraçoğlunun sitesinde okudum pkoyu tamamen iyileştiriyormuş ma tekrar oluşma ihtimali varmış ozaman gene soğan kürü içilip yok oluyormuş yani buda benim için çok büyük bir umut olduu artık bırakmayacağım soğan kürünü !!!!!!!! inşallah hamiş kalırım .........

sagol canım inş güzel sonuçlanır. beklemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…