- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
sol kasigimin agrisi bacagima vurdu canim yaaa :26: feci usuttum sanirim bugun canım bisey de yemek istemedi miden bulaniyo kiiigiiizzz
yoo bacagim agrimaz normalde usutunce bobreklerim agrir
bir hafta var canimm :18:
bir hafta var canimm :18:
igne agri yapio olabilir kuzum sana inss bebis gelmistirrrryoo bacagim agrimaz normalde usutunce bobreklerim agrir
Canim ayni sikayetler bindese war hayir olur insallah migde bulantim yok ama benim
igne agri yapio olabilir kuzum sana inss bebis gelmistirrrr
null[/QUOTEahh minik bebisimm yaa bu ay olsun yoruldum artik
beklemek sabretmek çok zor dilegimigne agri yapio olabilir kuzum sana inss bebis gelmistirrrr
Geldin artik insallah canim ya hepimize insallah
beklemek sabretmek çok zor dilegim
17ay oldu dile kolay dönüp arkama bakıyorum ne çok şey yasamisimm
17ay oldu dile kolay dönüp arkama bakıyorum ne çok şey yasamisimm
selam cnım nasılsın ? evet haklısın insan arkasına bakınca ne kadar çok şey yaşamışım diyor herşeyin ilacı zaman cnm zaman geçtikçe acılarımızda yaralarımızda iyileşiyor sadece izi kalıyor okadar !!
ırlamad6ığın mühdet iyisin hatırlarsan işte o yıkımı atlatmak zor . 6 yıldır uğraşıyorum bebeğim olsn diye ama Allahın da uygun gördüğü zamanı beklemekten başka çaremiz yok dua ve sabır sonucu sevinç ise katlanacağız katlanmak zorundyız...
Canim senin sorunun ne doktorlar ne diyo peky
Selam cnm.gec yanit oldu ama bende bu ay catlatma ignesi oldugum ocim cevaplim
Igneden 36 saat sonra catliyormus.ben igneden iki gun sonra kontrole gittim catlamisti.
Testide adetin gecince yap 14 gun sonra.cunku bu ignenin icinde bhcg gebelik hormonu var testler pozitif cikip yaniltabilir
Slm kızlar Nasılsıniz
iyidir dicem ama feci gribim senden nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?