elamm önce sıklmadn anlatıgın için ALLAH razı olsun saol bitanem ben adetin 3. günü gitim kan aldılar sadece ultrsyon bakmadı sonra gitim film için gün aldım bide adetin 21 inde gidecem esimden test istediler bide bna 2 hap verdi biri agrı kesici digeri antibiyotk bu akşm 2 sinede başlıcam içmeye demk çok acımıyoo bnde dişimi okadr sıkarım senin gibi napim zaten kürtajtn biliyom az buçuk acıyı agrıyı dayanırım mecburen sonra asılamamı başlıyo balımm bna dr aşılama gözüyle baktı offf offfsaol bitanemm
Hangi ilcedesin canim :26: evet ozel selcuklunun karsisinda.... Bence ii bi dr bende utaniyordum ama alistim artik canim yaa
merhaba güzellerr.. Hayırlı cumalar olsun hepimize
nasılsınız bakalım
Gidince alışıyomuşunda ben inan bayana çok utanıyorujm özel belediyeye gittim ben hacer yavşana çok güleryüzlü eli çok hafif ama adet düzenleyici vermedi kim gidiyosada memnun ama bilemedim napsam:/
haaa bide elam yanlızmı gidiyosun yörüye biliyomusn zorlugu varmıı :44:
nedemk abla yardmcı olablyosam sevnrm bnm hepsı tamm hsg den snra gel tedavye baslayalım dyo bnm hersey temz ckmstı abla inş snnde ckmaz bseyn. hsg falan bttkten snra senı terar adetın 3. gunu cagryo ultrason için yumurtalarını falan not edyolar bna 5 gun klomen verdler bgun son pazartesı tekrar ultrason yumurtalara bakcaklarms snra ctltma ıgnesı snra asılama abla . bakalım basladım bı yola inş asılamam tutar:2::2:
nedemk abla yardmcı olablyosam sevnrm bnm hepsı tamm hsg den snra gel tedavye baslayalım dyo bnm hersey temz ckmstı abla inş snnde ckmaz bseyn. hsg falan bttkten snra senı terar adetın 3. gunu cagryo ultrason için yumurtalarını falan not edyolar bna 5 gun klomen verdler bgun son pazartesı tekrar ultrason yumurtalara bakcaklarms snra ctltma ıgnesı snra asılama abla . bakalım basladım bı yola inş asılamam tutar:2::2:
Soğuk bir sonbahar sabahı,yağmurlu bir gecenin ardından , sıcacık kollarında ben yine yokum annem.......
CAMLARIN buğusundan bile daha buğulu gözlerim.....
Herhalinden belli hasret çektiğin...YÜREĞİN acıyor belki de parçalanıyor.
Hiç kimse anlamasın diye gülmeye çalışsanda gülemiyorsun ANNEM.....
Herkes beni soruyor sana,
için burkulsada sen başın dik cevap veriyosun onlara
"zamanı var herşeyin ,zamanı gelince gelecek BEBEĞİM"
Sonra gülüp geçiyorsun,kaldığın yerden devam etmek istiyorsun........
Duvarlar üstüne gelse de ,için ağlasada belli etmek istemiyorsun...................
Peki sonra ANNEM?.........
Neden sonra ağlayıp üzülüyorsun,evimize her gelişinde?
Seni her defasında çok üzüyorlar demİ ANNEM ?
YOKLUĞUMU BİLE BİLE SORUYORLAR BENİ SANA.....................
Yokluğum Sen'i ve BABAMI çooook üzüyor..
SADECE SİZ değilsiniz ki üzülen...... Bende aynı hüznü taşıyorum ANNEM...
"CENNET MELEĞİ" benim adımmm........
Cennetteyim ben ANNEM,küçük bir MELEĞİM,temiz ve masum.CENNET kokuyorum ben annem......
Küçücük kalbimle dualar ediyorum........Sana kavuşabilmek için....
Herşeyden çook istiyorum sıcacık kucağında olmayı,
sana CENNET KOKUSUNU getirebilmeyi,
ve herkese "işte geldim" diyebilmeyi .......En çok ta ağlayan gözlerini güldürebilmeyi............
Cevap ver ANNEM..Ne olur..Bu kadar mı çok istiyosun gelmemi,
yüreğin ve aklın bu kadar mı çok kaldı ben de?
Rüyalarına giriyorum ya hani yetmiyor demi ANNEM?....
Tam beni kollarına alıp MELEK yüzümü görecekken neden uyanıyorsun ANNEM...?
Neden bu kadar kısa sürüyor bu güzel an?....
BENİ rüyalrın da bile olsa gördüğüne çok seviniyor,şükrediyorsun ya hani bende en az senin kadar mutlu oluyorum ANNEM.......
Ama yine yarım kalıyor bu mutluluk......Yine içim buruk çünkü daha senin kollarına bir kez olsun gelemedim......
Ne BABAMI ne de seni bir kez olsun güldüremedim.evimizde koşturamadım,bahçemizde oynayamadım.
BABAMIN işten gelişine sevinemedim ve yeğenlerimle tanışamadım...
Herkes beni bu kadar beklerken gelememem daha acı.....
SANA söz veriyorum ANNEM bir gün mutlaka gelicem ben...İllaki gelicem
Ama şimdi sende bana söz ver ne olur .. Yokluğumda isyan etme,
gelmiyorum diye bana kızma ve her zaman ki sözünü unutma...
"ZAMANI VAR HERŞEYİN, ZAMANI GELİNCE GELECEK BEBEĞİM"
Kiiigizz hangi ilcedesinnnn de bii
Dr a guven cok onemli canim.. Kafanda soru isareti olunca olmaz yani..
bende beysehirdeyim cnm... Senin gec dollenme olmuş olsa bile idrarda cikmasi gerek canim iki aya yakin olmus.. Kafani kurcaliyorsa bi kan testi yaptir
tabiki yardımçı oluyorsun balımm saol bitanemm çok uzun bi sürec yaa ALLAH yardımcımz olsun şimdi bu filmi sperm tesi alcam gidecem mi yoksa adetn 3 demi gidecem balım k. bakma cok soru soruyom ama sen benden öndesin yaa merk ediyom inşş balımm inşş asılamn tutarda bekltmez bebişin seni inşş şöle bi düşünüyomda tıp çokk ilerledi hersey koly artıkk
Soğuk bir sonbahar sabahı,yağmurlu bir gecenin ardından , sıcacık kollarında ben yine yokum annem.......
CAMLARIN buğusundan bile daha buğulu gözlerim.....
Herhalinden belli hasret çektiğin...YÜREĞİN acıyor belki de parçalanıyor.
Hiç kimse anlamasın diye gülmeye çalışsanda gülemiyorsun ANNEM.....
Herkes beni soruyor sana,
için burkulsada sen başın dik cevap veriyosun onlara
"zamanı var herşeyin ,zamanı gelince gelecek BEBEĞİM"
Sonra gülüp geçiyorsun,kaldığın yerden devam etmek istiyorsun........
Duvarlar üstüne gelse de ,için ağlasada belli etmek istemiyorsun...................
Peki sonra ANNEM?.........
Neden sonra ağlayıp üzülüyorsun,evimize her gelişinde?
Seni her defasında çok üzüyorlar demİ ANNEM ?
YOKLUĞUMU BİLE BİLE SORUYORLAR BENİ SANA.....................
Yokluğum Sen'i ve BABAMI çooook üzüyor..
SADECE SİZ değilsiniz ki üzülen...... Bende aynı hüznü taşıyorum ANNEM...
"CENNET MELEĞİ" benim adımmm........
Cennetteyim ben ANNEM,küçük bir MELEĞİM,temiz ve masum.CENNET kokuyorum ben annem......
Küçücük kalbimle dualar ediyorum........Sana kavuşabilmek için....
Herşeyden çook istiyorum sıcacık kucağında olmayı,
sana CENNET KOKUSUNU getirebilmeyi,
ve herkese "işte geldim" diyebilmeyi .......En çok ta ağlayan gözlerini güldürebilmeyi............
Cevap ver ANNEM..Ne olur..Bu kadar mı çok istiyosun gelmemi,
yüreğin ve aklın bu kadar mı çok kaldı ben de?
Rüyalarına giriyorum ya hani yetmiyor demi ANNEM?....
Tam beni kollarına alıp MELEK yüzümü görecekken neden uyanıyorsun ANNEM...?
Neden bu kadar kısa sürüyor bu güzel an?....
BENİ rüyalrın da bile olsa gördüğüne çok seviniyor,şükrediyorsun ya hani bende en az senin kadar mutlu oluyorum ANNEM.......
Ama yine yarım kalıyor bu mutluluk......Yine içim buruk çünkü daha senin kollarına bir kez olsun gelemedim......
Ne BABAMI ne de seni bir kez olsun güldüremedim.evimizde koşturamadım,bahçemizde oynayamadım.
BABAMIN işten gelişine sevinemedim ve yeğenlerimle tanışamadım...
Herkes beni bu kadar beklerken gelememem daha acı.....
SANA söz veriyorum ANNEM bir gün mutlaka gelicem ben...İllaki gelicem
Ama şimdi sende bana söz ver ne olur .. Yokluğumda isyan etme,
anladım bacım saol ama benm kimsem yoki ank rada eşimede izn vermiyolarmışş bnde yavaş yavaş gelirim napimm ALLAH büyk bnde dişimi sıkarım senin gibi inşş zor olmaz inşş RABBİM kuıcagını göbüşünü doldurur inşş bacım saollabla annem ve kayınvalıdem gelmştı yannmda destek amaclı ama sen ynede brını al yannda o sıvı barzck bas donmesı yapablyo acıdı ama dsımı sıktım abla snde ole ole yap 10 dakka sadece
içim aktı her bir kelimesine... gözyaşlarımı tutamadım... gözümde canlandı sanki hepsiAma şimdi sende bana söz ver ne olur .. Yokluğumda isyan etme,
bebeğim senin ne problemin war niçin olmuyo diyo doktor
psipsiko hoşgeldin canım nasılsın?
aglıyorum cooooooooooooooooooooooook guzel tam bzı anlatmş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?