Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çirkin çıktım ama başka resim çekme fırsatım olmadııı Eki Görüntüle 854311
bakalım siz nasıl bulcaksınız

çok tatlısın canımmmm..

canım erkek olursa saklarsın pembeleri görmez kızına çıkarırsın. valla ne güzel herkes biryandan bişey yapıyor maşallah

Çok hoş ve havalı duruyor saçlar

tşkler ezo cumm valla bir cesaret dedim burdada yazdım hatta napsam dıe kıvırcık olunca ıyıce kabarır dıe korktum ama korktugum gıbı olmadı memnunum yaaa hergun tokam nerdeydı dıe aramaktan kurtuldum sac kremım bıtmıstı almayada gerek kalmadı bebğim ölee :)))))

kisin kisa sac rahat oluyor canım benimde belimdeydi gittim kestirdim gerci bu bile uzun oldu omuzlarimdan 4-5parmak uzun...ama bi rahatladim kurutmasi rahat

evt o kadr dinlendı kı kafam hatta sabahta dedim kafamı bır yerde unutmus gelmıs gıbıyım iyi oldu saatlercve banyoda sacımla ugrasıyodum sımdı hemen cıktım farkını hıssettım

ben mi ii degilim sanırım bugün bütün gün yattim canım bisey yapmak istemedi.... Sol kasigim ve bacagim agriyo

tşkler canım baya uzundu kıvırcık tı ve kabarıktı zor kurudugu ıcın kestrdım pişman olurmuyum dedım ama olmadım bakalım

geçmiş olsun canım sıcak su torbası koy ben dün söylemedim hastaneye gittim kasık ağrısından ağrı kesici iğne vurdular enfeksiyon kapmışım entibiyotik verdiler yolladılar.....

bu saç modeli yakışmış canım sana iyi olmuş böyle ve çok güzl kesmişlerr

çok tatlısın canımmmm..

canım erkek olursa saklarsın pembeleri görmez kızına çıkarırsın. valla ne güzel herkes biryandan bişey yapıyor maşallah

oyyyyyy bebğim benim o senin tatlılığınnn beğenmene sevindim fikrin benim için değerli

evet canım baya ugrastılar sacımla ilgiliydiler nasıl kullanırım dedım baya şekıl gösterdıler sole yap bole yap fln dıe ınsallah yaza dogru rengınıde değiştirmek istiyrum nasip bakalım

evt o kadr dinlendı kı kafam hatta sabahta dedim kafamı bır yerde unutmus gelmıs gıbıyım iyi oldu saatlercve banyoda sacımla ugrasıyodum sımdı hemen cıktım farkını hıssettım
fark olmaz mi canim yaaaa

Geçmiş olsun canim hep usutmeden.....

Ben dun icli kofte yaptimmm sevmedim ya

Ben nadiren maşayla yapıyorum hem yanıyor hem kırılıyor hemde çok üşeniyorum uzatıyorum ben bana daha kolay geliyor uçları dalgalı olunca salıveriyorum maşalamaya gerek kalmıyor

Cok havali canim saclarinn.
Cok begendimm.hamile kalirsam bende kestircemm ama benim sacim dumduz

düz saçada çok güzel olur bu model cnm valla büyük bi çılgınlıktı benım ıcın eşimde ikide bir bakıp bakıp gülüyo çıldırdın mı dedim onada değişik geldim sanırım 3 yıldır aynı kadın bır anda degıstı demıstır

ilk defa saç kremı kullanamdım ve saç kurutma makinası kullanmadım kendılıgınden kurudu ve yumusacık oldu saclarım bırazda kendını toparlasınlar

evet canım baya ugrastılar sacımla ilgiliydiler nasıl kullanırım dedım baya şekıl gösterdıler sole yap bole yap fln dıe ınsallah yaza dogru rengınıde değiştirmek istiyrum nasip bakalım

hayırlısı canım ......

sağol ttalım evet !!!!!!1
neden beğenmedin yapamadın mı çatladı mı yoksaaaa

çok tatlısın canımmmm..

bence de görmesin ya, çocuğumun sonu hiç iyi olmaz ondan sonra :) saolsunlar herkes ilk hediyesini şimdiden alıyo, küçük kız kardeşim internetten şahane şeyler sipariş etmiş o kadar güzeller ki zıbınlar battaniyeler çoraplar, diğer kız kardeşim battaniye almış unisex, annem örüyo ilk battaniyesini bitirince göstercem size çok güzel bişi...

tşkler bebğimmm bu saç bıraz daha genc gösterdi beğenmene sevindimm

bence de cnm, bende de uzun saç hastalığı vardı baktım çok dökülüyor bakım da yapamıyorum fırsat bulup gidip omuz hizamda kestirdim...

Ben nadiren maşayla yapıyorum hem yanıyor hem kırılıyor hemde çok üşeniyorum uzatıyorum ben bana daha kolay geliyor uçları dalgalı olunca salıveriyorum maşalamaya gerek kalmıyor

benım kıvırcık ve cok kabarık olunca mecbur düzleştiriyrum en az 1 saat sürüyodu oda bu rahat oldu alltakı saclarım bıraz daha duz sanırım o kadr kıvırcıgıda kalmadı

ayy hadi bakalım bekliyorum dört gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…