tşkler tatlım ömru hayatımda ılkkez kestırdım böyle cesaret edemzdım valla hala da alısamadım kafam dınlendı sankı
kisin kisa sac rahat oluyor canım benimde belimdeydi gittim kestirdim gerci bu bile uzun oldu omuzlarimdan 4-5parmak uzun...ama bi rahatladim kurutmasi rahat
tşkler canım baya uzundu kıvırcık tı ve kabarıktı zor kurudugu ıcın kestrdım pişman olurmuyum dedım ama olmadım bakalım
çirkin çıktım ama başka resim çekme fırsatım olmadııı Eki Görüntüle 854311
bakalım siz nasıl bulcaksınız
bak kanıtı da senin annenmiş :))) evet cnm ben formumu korumaya devam edeyim :)
yok hayır sonradan kız yapmak bişi değil de, çocuğum onları göre göre ortada bişi olacak :) annem battaniye örüyo tüllü falan kız şeysi yani :) ayyy ama eskiler napsın cnm ultrason falan yoktu ya eskiden, onların da yöntemleri buymuş :)
Çok hoş ve havalı duruyor saçlar
kisin kisa sac rahat oluyor canım benimde belimdeydi gittim kestirdim gerci bu bile uzun oldu omuzlarimdan 4-5parmak uzun...ama bi rahatladim kurutmasi rahat
bence de pişman olma cnm gayet hoş olmuş
ben mi ii degilim sanırım bugün bütün gün yattim canım bisey yapmak istemedi.... Sol kasigim ve bacagim agriyo
tşkler canım baya uzundu kıvırcık tı ve kabarıktı zor kurudugu ıcın kestrdım pişman olurmuyum dedım ama olmadım bakalım
çok tatlısın canımmmm..
canım erkek olursa saklarsın pembeleri görmezkızına çıkarırsın. valla ne güzel herkes biryandan bişey yapıyor maşallah
geçmiş olsun canım sıcak su torbası koy ben dün söylemedim hastaneye gittim kasık ağrısından ağrı kesici iğne vurdular enfeksiyon kapmışım entibiyotik verdiler yolladılar.....
bu saç modeli yakışmış canım sana iyi olmuş böyle ve çok güzl kesmişlerr
çirkin çıktım ama başka resim çekme fırsatım olmadııı Eki Görüntüle 854311
bakalım siz nasıl bulcaksınız
fark olmaz mi canim yaaaaevt o kadr dinlendı kı kafam hatta sabahta dedim kafamı bır yerde unutmus gelmıs gıbıyımiyi oldu saatlercve banyoda sacımla ugrasıyodum sımdı hemen cıktım farkını hıssettım
Geçmiş olsun canim hep usutmeden.....geçmiş olsun canım sıcak su torbası koy ben dün söylemedim hastaneye gittim kasık ağrısından ağrı kesici iğne vurdular enfeksiyon kapmışım entibiyotik verdiler yolladılar.....
bu saç modeli yakışmış canım sana iyi olmuş böyle ve çok güzl kesmişlerr
tşkler ezo cummvalla bir cesaret dedim burdada yazdım hatta napsam dıe kıvırcık olunca ıyıce kabarır dıe korktum ama korktugum gıbı olmadı memnunum yaaa hergun tokam nerdeydı dıe aramaktan kurtuldum sac kremım bıtmıstı almayada gerek kalmadı bebğim ölee :)))))
Cok havali canim saclarinn.
Cok begendimm.hamile kalirsam bende kestircemm ama benim sacim dumduz
fark olmaz mi canim yaaaa
Geçmiş olsun canim hep usutmeden.....
Ben dun icli kofte yaptimmm sevmedim ya
evet canım baya ugrastılar sacımla ilgiliydiler nasıl kullanırım dedım baya şekıl gösterdıler sole yap bole yap fln dıe ınsallah yaza dogru rengınıde değiştirmek istiyrum nasip bakalım
fark olmaz mi canim yaaaa
Geçmiş olsun canim hep usutmeden.....
Ben dun icli kofte yaptimmm sevmedim ya
çok tatlısın canımmmm..
canım erkek olursa saklarsın pembeleri görmezkızına çıkarırsın. valla ne güzel herkes biryandan bişey yapıyor maşallah
tşkler bebğimmm bu saç bıraz daha genc gösterdi beğenmene sevindimm
yoo catlamadi tadini begenmedim kiyma tadi agir geldi icinde bana
Ben nadiren maşayla yapıyorum hem yanıyor hem kırılıyor hemde çok üşeniyorum uzatıyorum ben bana daha kolay geliyor uçları dalgalı olunca salıveriyorum maşalamaya gerek kalmıyor
bence de görmesin ya, çocuğumun sonu hiç iyi olmaz ondan sonra :) saolsunlar herkes ilk hediyesini şimdiden alıyo, küçük kız kardeşim internetten şahane şeyler sipariş etmiş o kadar güzeller ki zıbınlar battaniyeler çoraplar, diğer kız kardeşim battaniye almış unisex, annem örüyo ilk battaniyesini bitirince göstercem size çok güzel bişi...
bence de cnm, bende de uzun saç hastalığı vardı baktım çok dökülüyor bakım da yapamıyorum fırsat bulup gidip omuz hizamda kestirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?