kist yapmis bazilarina okudugum kadariyla ama hamile kalanda yok
fazla kilodan bende rahatsiz oluyorum canim reglim yaklasinca siskinlik oluyo koca bi gobus cikiyoo o bile ne kadar rahatsiz ediyo beni
Yemek yaptım geldim dolmuş burası
kist yapmis bazilarina okudugum kadariyla ama hamile kalanda yok
ne yemek varr aksama
amin cnm Allah razı olsun ne güzel dua ediyosun sen öyle, dualarım inşallah karşılığını bulur ben burda hepinizi çok sevdim çok isterim bebişlerimizi de birlikte büyütelim...
ya kızlar orası öyle de kilo çok sağlıklı bişi değil ki, çok zayıf hamile kalmama rağmen doktorum hızlı gitme yürüyüş yap hareket et dedi...o yüzden dengelemeye çalışacam ben hiç sevmem kiloyu...
di mi amaaaaa çok enteresan...ama eğlenceli de yaaa...
aaa o ben olabilirimmmm
altın bi yüzüğe ip geçiriyosun, karnının üzerine koyuyosun elini sabitliyosun eger yuvarlak çizerse kız, ileri geri giderse erkekmiş...koltukların altına bıçak ve makasa koyuyolar gizlice, hamile kadın gidip herhangi birine oturuyor makasın olduğu koltuğa oturursa kızmış...eğlence işte...ama benim eşim benden daha meraklı olduğu için her şeyi okuyo araştırıyo biliyo hepsini...ben eğleniriz diye yüzüğü yapalım dedim o benden önce öğrenmiş meğer :)))
üzerinden 4 gün geçmiş canım mutlaka büyük ihtimalle hamişsin yupbiiiiiAllah'ım yaaa inşAllah hamişsindir inşlAllah evet baya küçüksün erken evlilik yapmışsın daim olsun evliliğin . . .ben 87'liğim canımbu sene evlendim daha 5 ay oldu 3 aydır düşünüyoruz deniyoruzda ama kısmet demek ki zamanı değilki olmuyo ama umudumu yitiriyorum bu 4. ayımız olacak Rabbimden hayırlısını diliyorum hep Allah'ım biliyo içimi sıkılıyorum olmuyo diye ama çokta takmıyorum kafama dediğim gibi zamanı gelince olur olmazsada isyan etmiyorum Rabbim en iyisini bilir onun hakkından sual olunmaz . . . .
canım benim ne demek istiyorum ki herkes mutlu olsun muradını alsın ben hep iyi düşünürüm bazen kötü düşünütüm oda mutlaka olumsuz olur bu yüzden içim rahat Rabbim banada hepimizede çocuk verecek ama zamanı var herşeyin buna inanıyorum ben . . . .evet kilo her zaman zarar sonuçta kilodan Allah korusun çoğu insan ölüyo yada bambaşka hastalıklara maruz kalıyo dikkat etmek şart ne gereği var durduk yere hastalanmanın en iyisini yapıyosun hareketlere dikkat spora devammmm
ALLAHIM HERKEZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERİR İŞALLAH AMİNNN
ne yemek varr aksama
azıcık gram ya da kilo alsam hemen kendimi frenler verirdim aldığımı...100 gram almaya bile tahammülüm yoktu...hamile olduğumu duyunca şunu da ye bunu da ye 2 kişilik ye diye diye aldırdılar bana o 2 kiloyu...bi de tatilde aldım...ama şimdi egzersize başladım kendimi yormadan yapıyorum arada en uzak markete kadar yürüyüp geliyorum...bi de dikkat ettiysen aşırı kilo alan annelerin bebeklerinin ağırlığı hep düşüktür...kadın 25 kilo alıyo bebek 2,800 falan...kendim kilo almam ama bebişi iyi beslerim di mi yani :)
aynen canım kesinlikle haklısın ben 6 kilo doğmuş biriyim hiç abartmıyosum cidden o kiloda doğmuşum resimlerim var topaç gibiyim mübarekannem çok hareketli birisiymiş çok yiyomuş ama bana yarıyomuş oda annemin çok haraketli olmasından kaynaklanıyo . . . .
heeyyy masallahhh kiss sezayenle mi olmussun:44:
Kısırrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?