Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yemek yaptım geldim dolmuş burası

ben geldim ya dolması normal, çenem düştü yine :)

kist yapmis bazilarina okudugum kadariyla ama hamile kalanda yok

kuşum yaaa dur bakalım hemen düşünme kist falan...rüyamda burdan birinin hamile olduğunu gördüm ama hatırlayamıyorum şimdi kim olduğunu, aaaaa hani çok umutsuzdun diyorum ona rüyamda...sabah düşün düşün bulamadım

canım benim ne demek istiyorum ki herkes mutlu olsun muradını alsın ben hep iyi düşünürüm bazen kötü düşünütüm oda mutlaka olumsuz olur bu yüzden içim rahat Rabbim banada hepimizede çocuk verecek ama zamanı var herşeyin buna inanıyorum ben . . . .evet kilo her zaman zarar sonuçta kilodan Allah korusun çoğu insan ölüyo yada bambaşka hastalıklara maruz kalıyo dikkat etmek şart ne gereği var durduk yere hastalanmanın en iyisini yapıyosun hareketlere dikkat spora devammmm

çok ilginç ilk defa duyuyorum bu söylediklerini canım

ALLAHIM HERKEZİN GÖNLÜNDEKİNİ VERİR İŞALLAH AMİNNN

azıcık gram ya da kilo alsam hemen kendimi frenler verirdim aldığımı...100 gram almaya bile tahammülüm yoktu...hamile olduğumu duyunca şunu da ye bunu da ye 2 kişilik ye diye diye aldırdılar bana o 2 kiloyu...bi de tatilde aldım...ama şimdi egzersize başladım kendimi yormadan yapıyorum arada en uzak markete kadar yürüyüp geliyorum...bi de dikkat ettiysen aşırı kilo alan annelerin bebeklerinin ağırlığı hep düşüktür...kadın 25 kilo alıyo bebek 2,800 falan...kendim kilo almam ama bebişi iyi beslerim di mi yani :)

aynen canım kesinlikle haklısın ben 6 kilo doğmuş biriyim hiç abartmıyosum cidden o kiloda doğmuşum resimlerim var topaç gibiyim mübarek annem çok hareketli birisiymiş çok yiyomuş ama bana yarıyomuş oda annemin çok haraketli olmasından kaynaklanıyo . . . .

bende 4 kilo doğmusum hala topluyum kuşum sen beni mi merak ettın yerim seni dur bı ayarlayım atayım resmimi benım kuşum merak eder de atmazmıyım hiçççççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…