naylooon corappp heee
ben kendime ve bebeğime nasıl dua ediyosam sizin için de öyle dua ediyorum...hamiş haberi alınca o kadar heyecanlanıyorum ki anlatamam sanki Allah dualarımı kabul etmiş gibi hissediyorum düşün yani...
cnm başlarda erkek gibi hissediyodum belki erkek istediğim içindir bilemiyorum...nasıl bişeyse erkek doguyo içimize diyenler de şimdi kız diyo, hediyeler hep kız şeyleri oluyo tuhaf bişi yani ben de kız diyorum şimdi...geçen eşimle yüzük falı yaptık onda da defalarca kız çıktı :))) ona bıçakla makası da sakla ben gelip oturayım dedim ama yapmıyor pis :)
Kacirdinmi yoksa kizi
Benim bat batti sekerim.catlatma ignesi de ise yaramadi.
Testimde hayalet cizgi bile cikmadi.bugun yarin gelir(
oooooo neler düşünmüyorum ki
hatun hoş geldin kısırrrrrrrr diye girdinçok mu açsın?
heeyyy masallahhh kiss sezayenle mi olmussun:44:
ayyy kadinin kuku tamamen yirtilmistir kesik olmustur yada
hg rosemmmm nabeeeerr
yanik kulotlu corap koktu buraa
nasıl olmuş takvimim cnm
cok vamp duruyo canim güzel olmuş bence....degisikk seksiii wuuuwww:115: güle güle kullan
süper olmuş canım inşallah kaldırmazsın şimdiden hayırlı olsun . . ..
çirkin çıktım ama başka resim çekme fırsatım olmadııı Eki Görüntüle 854311
bakalım siz nasıl bulcaksınız
hg rosemmmm nabeeeerr
aynen canım kesinlikle haklısın ben 6 kilo doğmuş biriyim hiç abartmıyosum cidden o kiloda doğmuşum resimlerim var topaç gibiyim mübarekannem çok hareketli birisiymiş çok yiyomuş ama bana yarıyomuş oda annemin çok haraketli olmasından kaynaklanıyo . . . .
Recep İvedik gibi
kıyafetler hazır yanierkek olursa seninki pembişleri giyecek ya da arkasından kız yapacaksın mecbur o bıçak makas olayına da dikkat et. Allah korusun batar insanın bir yerine milletimiz de alem başka bişey bulamamışlar mı koltuğun altına koyacak
hehe bizim burdakiler de öyle diyor ama kız benim yanımdan yukarıya çıktıktan sonra kaçmaya karar verdi. artık orda ne yaptılarsaamaaaann batsın bu batlar ya ben artık takip etmicem. ovu da yapmicam. nasıl olsa benimkinin bişey yaptığı yok ben neden yapayım ki
ben mi ii degilim sanırım bugün bütün gün yattim canım bisey yapmak istemedi.... Sol kasigim ve bacagim agriyo
cok vamp duruyo canim güzel olmuş bence....degisikk seksiii wuuuwww:115: güle güle kullan
çirkin kadın yoktur tatlım bakımsız kasın vardır bunu unutma ama tatlı görünüyorsun canımmm....... Allah sahibine bağışlasın
iyiyim hicranım soğan suyu yaptım içyorum bugün beşinci günümm inşallah şifa bulurum salı günü de doktora gideceğiz pazartesi arayıp randevu alacağım hayırlısı ttalım inşallah iyi olacağımmm sen nasılsın iyi misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?