Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

naylooon corappp heee

Recep İvedik gibi

kıyafetler hazır yani erkek olursa seninki pembişleri giyecek ya da arkasından kız yapacaksın mecbur o bıçak makas olayına da dikkat et. Allah korusun batar insanın bir yerine milletimiz de alem başka bişey bulamamışlar mı koltuğun altına koyacak
Kacirdinmi yoksa kizi
Benim bat batti sekerim.catlatma ignesi de ise yaramadi.
Testimde hayalet cizgi bile cikmadi.bugun yarin gelir(

hehe bizim burdakiler de öyle diyor ama kız benim yanımdan yukarıya çıktıktan sonra kaçmaya karar verdi. artık orda ne yaptılarsa amaaaann batsın bu batlar ya ben artık takip etmicem. ovu da yapmicam. nasıl olsa benimkinin bişey yaptığı yok ben neden yapayım ki

çirkin çıktım ama başka resim çekme fırsatım olmadııı
bakalım siz nasıl bulcaksınız

çirkin çıktım ama başka resim çekme fırsatım olmadııı Eki Görüntüle 854311
bakalım siz nasıl bulcaksınız

çirkin kadın yoktur tatlım bakımsız kasın vardır bunu unutma ama tatlı görünüyorsun canımmm....... Allah sahibine bağışlasın

hg rosemmmm nabeeeerr

iyiyim hicranım soğan suyu yaptım içyorum bugün beşinci günümm inşallah şifa bulurum salı günü de doktora gideceğiz pazartesi arayıp randevu alacağım hayırlısı ttalım inşallah iyi olacağımmm sen nasılsın iyi misin

bak kanıtı da senin annenmiş :))) evet cnm ben formumu korumaya devam edeyim :)

yok hayır sonradan kız yapmak bişi değil de, çocuğum onları göre göre ortada bişi olacak :) annem battaniye örüyo tüllü falan kız şeysi yani :) ayyy ama eskiler napsın cnm ultrason falan yoktu ya eskiden, onların da yöntemleri buymuş :)

tşkler canım baya uzundu kıvırcık tı ve kabarıktı zor kurudugu ıcın kestrdım pişman olurmuyum dedım ama olmadım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…