evet cnm 1 ekim bat ve 1 senedir deniyoruz bi düşüğüm oldu şimdi dört gözle hamiş olmayı bekliyorum
inşallah canımm ya ıns bakalım bu batlarda nolcaz :))
Allahın izniyle çok güzel şeyler olacak, inşallah yaaaa valla sizin kadar ben de heyecanlanıyorum...
Allahın izniyle çok güzel şeyler olacak, inşallah yaaaa valla sizin kadar ben de heyecanlanıyorum...
Ee cnm test yapsana 1 ay gecmis resmen kissss
Cnm yaaa😊 inşallah bizde bigün gobecikler atcaz burda hami siz dye 😊😊😋
inş canım ıns hamiş olursak rabbım kucağımıza almayı nasıp etsın ınsallah
kızlar kırmızıyı gördüm ve yeni takvimimi ekleyim dedim.. ama neden iki tane çıkıyor.... offf ne saçmalıyo bu kk
sağol canım inşallahhhh amiiiinnnnnn!!11
kızlar ben çıkıyorum birazdan gelirim gene yemek yemedim daha saat 7 olmuş haberim yok !!! zaman su gibi akıyor sizleleee iyi varsınızzz
hadi kızlar inşallahhh yaaa, siz yeter ki hamiş olun ben de çıkar göbek atarım :) dualarım sizinle canlar...
yandaki fotolar da çıkmıyor zaten cnm...
cnm doktora gttm günüm gelmeden rahim duvarın kalınlaşmış hamile olabilirsin dedi günüm gelmeden 4 gün önce kanda 1.20 çıktı ama ilk gebeliğimde düşük olanda da 1.8 çıkmıştı doktor olabilir bekle dedi günüm geçince idrar tesi yaptım tek çizgi çıktı sabah bi baktım hafif silik var gibi artık p tesiye kadar olmazsam bidaha kan vercem ama kasık ağrım bacak ağrım göğüslermde hassasiyet var bilmiorum bakalım nolcak sizle paylaşırız bakalım sonucu
kızlar kırmızıyı gördüm ve yeni takvimimi ekleyim dedim.. ama neden iki tane çıkıyor.... offf ne saçmalıyo bu kk
canım yalnız ekım ayını gectık bız bat beklenen adet tarıhı canım senın son adet tarıhınmı 1 ekım. düşğü bı sene once mı yaptın canım
cok saol canımm hamıs olalım burda partı verelim :))
inşallah güzeel haberlerle gelrsin canım inşallah bebişin senledir !!!!!!
inan hiç bir bilgim yok ttalım!!!geçmiş olsun bu arada rabbimin taktiri ne yapalım canımmm
evet cnm ben en son 1 ekimde adet oldum nisan ayında yapmıştım düşüğü 8 ay oldu kürtaj olduğum için 3 ay korunduk ama 5 aydır deniyoruz olmuyo bu arada pko luyum
Kesin bze bildir o zmn sonucu cnmm inşallah hamiss sindir😊😋cnm doktora gttm günüm gelmeden rahim duvarın kalınlaşmış hamile olabilirsin dedi günüm gelmeden 4 gün önce kanda 1.20 çıktı ama ilk gebeliğimde düşük olanda da 1.8 çıkmıştı doktor olabilir bekle dedi günüm geçince idrar tesi yaptım tek çizgi çıktı sabah bi baktım hafif silik var gibi artık p tesiye kadar olmazsam bidaha kan vercem ama kasık ağrım bacak ağrım göğüslermde hassasiyet var bilmiorum bakalım nolcak sizle paylaşırız bakalım sonucu
evet cnm ben en son 1 ekimde adet oldum nisan ayında yapmıştım düşüğü 8 ay oldu kürtaj olduğum için 3 ay korunduk ama 5 aydır deniyoruz olmuyo bu arada pko luyum
inşallah cnm rabbim tüm isteyenlerlere yakın zamanda nasip etsin inşllah özürsüz kusursuz sağlıklı sıhhatli bebeşlerimizi kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?