Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kaç aydır araştırıyordum bir şey okudum bugün saraçoğlunun sitesinde lh hormonu fsh hormonu ve esdradiol hormonu normal olanlar AMH hormonu yaptırması gerekiyormuş kaç aydır kendimi yiiyorum bütün hormonlarım normal nasıl pkolu oluyorum ben neden bebeğim olmuyor diyordum salı günü gittiğimde bu tahlili yaptıracağım bu AMH hormonu yumurtanın gelişimini kontrol eden hormonmuş ve tüp bebeği yapmaya uygun mu değil mi birçok sorun bu hormonla netleşiyormuş kesinlikle yaptırmalıyım eğer sizlerde de böye bir sorun varsa mutlaka yaptırın kızlarrr

kızlar kırmızıyı gördüm ve yeni takvimimi ekleyim dedim.. ama neden iki tane çıkıyor.... offf ne saçmalıyo bu kk

Ee cnm test yapsana 1 ay gecmis resmen kissss

cnm doktora gttm günüm gelmeden rahim duvarın kalınlaşmış hamile olabilirsin dedi günüm gelmeden 4 gün önce kanda 1.20 çıktı ama ilk gebeliğimde düşük olanda da 1.8 çıkmıştı doktor olabilir bekle dedi günüm geçince idrar tesi yaptım tek çizgi çıktı sabah bi baktım hafif silik var gibi artık p tesiye kadar olmazsam bidaha kan vercem ama kasık ağrım bacak ağrım göğüslermde hassasiyet var bilmiorum bakalım nolcak sizle paylaşırız bakalım sonucu

Allahın izniyle çok güzel şeyler olacak, inşallah yaaaa valla sizin kadar ben de heyecanlanıyorum...

sağol canım inşallahhhh amiiiinnnnnn!!11
kızlar ben çıkıyorum birazdan gelirim gene yemek yemedim daha saat 7 olmuş haberim yok !!! zaman su gibi akıyor sizleleee iyi varsınızzz

Cnm yaaa😊 inşallah bizde bigün gobecikler atcaz burda hami siz dye 😊😊😋

inş canım ıns hamiş olursak rabbım kucağımıza almayı nasıp etsın ınsallah

hadi kızlar inşallahhh yaaa, siz yeter ki hamiş olun ben de çıkar göbek atarım :) dualarım sizinle canlar...

kızlar kırmızıyı gördüm ve yeni takvimimi ekleyim dedim.. ama neden iki tane çıkıyor.... offf ne saçmalıyo bu kk

yandaki fotolar da çıkmıyor zaten cnm...

sağol canım inşallahhhh amiiiinnnnnn!!11
kızlar ben çıkıyorum birazdan gelirim gene yemek yemedim daha saat 7 olmuş haberim yok !!! zaman su gibi akıyor sizleleee iyi varsınızzz

gorsuruz canımm afıyet olsun zaman su gıbı geco valla sende ıyıkı varsın canımm

inşallah güzeel haberlerle gelrsin canım inşallah bebişin senledir !!!!!!

inan hiç bir bilgim yok ttalım!!!geçmiş olsun bu arada rabbimin taktiri ne yapalım canımmm

canım yalnız ekım ayını gectık bız bat beklenen adet tarıhı canım senın son adet tarıhınmı 1 ekım. düşğü bı sene once mı yaptın canım

evet cnm ben en son 1 ekimde adet oldum nisan ayında yapmıştım düşüğü 8 ay oldu kürtaj olduğum için 3 ay korunduk ama 5 aydır deniyoruz olmuyo bu arada pko luyum

inşallah güzeel haberlerle gelrsin canım inşallah bebişin senledir !!!!!!

inan hiç bir bilgim yok ttalım!!!geçmiş olsun bu arada rabbimin taktiri ne yapalım canımmm

inşallah cnm rabbim tüm isteyenlerlere yakın zamanda nasip etsin inşllah özürsüz kusursuz sağlıklı sıhhatli bebeşlerimizi kucağımıza alırız

evet cnm ben en son 1 ekimde adet oldum nisan ayında yapmıştım düşüğü 8 ay oldu kürtaj olduğum için 3 ay korunduk ama 5 aydır deniyoruz olmuyo bu arada pko luyum

hımm anladım canım bnm gecmıs oılsun rabbım bırdaha o acıyı yasatmasın pazartesı ınsallah güzel haberlerle gelırsın canım

Kesin bze bildir o zmn sonucu cnmm inşallah hamiss sindir😊😋

geçmiş olsun canım !!!!! çok üzüldüm gerçekten !!
pkoluysan eğer bak mutlaka soğan kürü yapmalısın tamamen yok ediyor pkoyuuu tabiki tekrar oluşma söz konusu ama ozman gene kullanırsan giderrr önemli olan soğan küün iiçip hamile kalmak canım benim 5. günüm bugün içiyorum
bu aarada hormon tahlillerin normal mi yüksek miii??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…