hadi kızlar inşallahhh yaaa, siz yeter ki hamiş olun ben de çıkar göbek atarım :) dualarım sizinle canlar...
yandaki fotolar da çıkmıyor zaten cnm...
cok saol canımm hamıs olalım burda partı verelim :))
hımm anladım canım bnm gecmıs oılsun rabbım bırdaha o acıyı yasatmasın pazartesı ınsallah güzel haberlerle gelırsın canım
amin cnm pazartesi nolcak bakalım sonuç inşllh hakkımda hayırlısıdır ama olsun çok istiyorum olmayacak diye çok stres yapıorum
bildiricem cnm inşallah olumlu olumsuz ama inş olumludur çok istiyorum nolur dua edin bnm için
canım aynen hakkında hayırlısı olsun stres yapma canım ama olmazsada uzulmemeye calıs cunku rabbım hakkımızda en doğru zamanda evlat verır ınsallah herseyın bı zamanı vardır
evet cnm aynen öyle vardır bir vakit zaman rabbm aratmasın inş sende durum ne cnm varmı bebiş
teşekkürler cnm sende varmı bebiş
geçmiş olsun canım !!!!! çok üzüldüm gerçekten !!
pkoluysan eğer bak mutlaka soğan kürü yapmalısın tamamen yok ediyor pkoyuuu tabiki tekrar oluşma söz konusu ama ozman gene kullanırsan giderrr önemli olan soğan küün iiçip hamile kalmak canım benim 5. günüm bugün içiyorum
bu aarada hormon tahlillerin normal mi yüksek miii??????????
Kızlar 1 tane kabuklarıyla birlikte elma, yarım limon, 2 kaşık nane kaynatıyorum cezvede...Süzdürüp içecem, içine de 1 kaşık bal katacam...elma da e ve c vitamini varmış, belki hızlıca terletip toparlar beni...
Yok cnmm ama son gaz çalışmalara devam 😃😃😛😛bnde cok istiyorum soğan kürü uyguluyorumm sonra da incir kürünü uyguluycamm hayirlisi
Kızlar 1 tane kabuklarıyla birlikte elma, yarım limon, 2 kaşık nane kaynatıyorum cezvede...Süzdürüp içecem, içine de 1 kaşık bal katacam...elma da e ve c vitamini varmış, belki hızlıca terletip toparlar beni...
rabbm hayırlısını nasip etsin cnm bende ilk gebe olduğumda soğan ve incir kürüyle olmuştu tabi nasip olmadı kucağıma almak ama nasip
Anladım cnm çok geçmiş olsun neden düşmüştü cnm gnelde incir kürü kullanıp hamile kalanlar düşük yasiomustaa ondan sorunum. Sencede öyle mi?
iç bebekım iç terlersın
ohh afıyet olsun canım ve sıfa olsun ıns bıran once toplarsın kendını
kızlar inşallah toparlar beni ya, burnum tıkalı yüzüm kırmızı kırmızı bi gözüm kapandı resmen sulanmaktan...iyi gelirse gripli herkese önerecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?