Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hımm anladım canım bnm gecmıs oılsun rabbım bırdaha o acıyı yasatmasın pazartesı ınsallah güzel haberlerle gelırsın canım

amin cnm pazartesi nolcak bakalım sonuç inşllh hakkımda hayırlısıdır ama olsun çok istiyorum olmayacak diye çok stres yapıorum

amin cnm pazartesi nolcak bakalım sonuç inşllh hakkımda hayırlısıdır ama olsun çok istiyorum olmayacak diye çok stres yapıorum

canım aynen hakkında hayırlısı olsun stres yapma canım ama olmazsada uzulmemeye calıs cunku rabbım hakkımızda en doğru zamanda evlat verır ınsallah herseyın bı zamanı vardır

canım aynen hakkında hayırlısı olsun stres yapma canım ama olmazsada uzulmemeye calıs cunku rabbım hakkımızda en doğru zamanda evlat verır ınsallah herseyın bı zamanı vardır

evet cnm aynen öyle vardır bir vakit zaman rabbm aratmasın inş sende durum ne cnm varmı bebiş

evet cnm aynen öyle vardır bir vakit zaman rabbm aratmasın inş sende durum ne cnm varmı bebiş

amin canım ınsallah. maalesef canım bnde ocakta dusuk yaptım testler falan yapıldı cnım gecen ay korunmayı bıraktım bakalım 13 kasımda adet olmam lazımda ıns olmam

Kızlar 1 tane kabuklarıyla birlikte elma, yarım limon, 2 kaşık nane kaynatıyorum cezvede...Süzdürüp içecem, içine de 1 kaşık bal katacam...elma da e ve c vitamini varmış, belki hızlıca terletip toparlar beni...

cnm yapıyorum soğan kürüde incir kürüde zaten muhtelemen onların sayesinde ilk gebeliğim olmuştu hormon tahlillerim prolaktin yüksekti oda strese bağlıymış bu sefer baktı düşmüş diğer değerlerim normal senin nasıl

ohh afıyet olsun canım ve sıfa olsun ıns bıran once toplarsın kendını

Yok cnmm ama son gaz çalışmalara devam 😃😃😛😛bnde cok istiyorum soğan kürü uyguluyorumm sonra da incir kürünü uyguluycamm hayirlisi

rabbm hayırlısını nasip etsin cnm bende ilk gebe olduğumda soğan ve incir kürüyle olmuştu tabi nasip olmadı kucağıma almak ama nasip

iç bebekım iç terlersın

rabbm hayırlısını nasip etsin cnm bende ilk gebe olduğumda soğan ve incir kürüyle olmuştu tabi nasip olmadı kucağıma almak ama nasip

Anladım cnm çok geçmiş olsun neden düşmüştü cnm gnelde incir kürü kullanıp hamile kalanlar düşük yasiomustaa ondan sorunum. Sencede öyle mi?

Anladım cnm çok geçmiş olsun neden düşmüştü cnm gnelde incir kürü kullanıp hamile kalanlar düşük yasiomustaa ondan sorunum. Sencede öyle mi?

saol cnm incir kürünü hamile olduğumu öğrennce bıraktım ben ondan değildir sanırım düşen parça patolajiye gönderildi bişeyde çıkmadı ama neden düştü bilmiyorum rabbm yaşatmasın bidaha çok zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…