Kızlar 1 tane kabuklarıyla birlikte elma, yarım limon, 2 kaşık nane kaynatıyorum cezvede...Süzdürüp içecem, içine de 1 kaşık bal katacam...elma da e ve c vitamini varmış, belki hızlıca terletip toparlar beni...
cnm yapıyorum soğan kürüde incir kürüde zaten muhtelemen onların sayesinde ilk gebeliğim olmuştu hormon tahlillerim prolaktin yüksekti oda strese bağlıymış bu sefer baktı düşmüş diğer değerlerim normal senin nasıl
saol cnm incir kürünü hamile olduğumu öğrennce bıraktım ben ondan değildir sanırım düşen parça patolajiye gönderildi bişeyde çıkmadı ama neden düştü bilmiyorum rabbm yaşatmasın bidaha çok zor bi durum
saol cnm incir kürünü hamile olduğumu öğrennce bıraktım ben ondan değildir sanırım düşen parça patolajiye gönderildi bişeyde çıkmadı ama neden düştü bilmiyorum rabbm yaşatmasın bidaha çok zor bi durum
ayy adet olcakmışım gibi kasık karın ağrım var inş olmazz yaaa
süper canım yap ama iç mutlaka ihmal etmee!!!!!!!1
hmm anladım canım bak bebek ouşsa bile tutunmasına yardımcı oluyor metformin kullanmalısın bence doktoruna söyle böyle bir şey duydum siz öneririmisiniz dee içmiyorsan eğer!!! enimde hormon tahlillerim normal ama pkoluyum bende anlamadım AMH adında bir hormon varmış bunu yaptıracağım bendeee hormonları normal olanlar bunnu yaptıması gerekiyormuş yumurtalıklıarın gelişimini belirliyormuş bu hormonnn
doktoruma gidince sorıyım bakalım cnm ne söyleyecek
İçtim kızlar tadı da kötü değilmiş...Şifa olur inşallahhhh...
kan pıhtılaşması da bebeği düşürür baktılar mı kanınaa
canımm düşükten sonra gereklı testler yapıldımı neden dusebılır falan dıye
evet cnm pıhtılaşma varmış düşükten sonra zaten folbiole devam et dedi coraspirin ve calsiyum verdi hala kullanıyorum hamile olsamda kullanacakmışım
cnm ben ikisinide aynı zamanda içmiştim cnm
yok cnm doktorum ilk düşükte gerek yok dedi ikincisinde tekrar düşük olursa yaparız dedi bakalım inş tekrar öyle bişey olmaz
canım doktorlar oyle dıorlarda Allah korusun gereklı testlerın yapılması ıcın tekrar aynı acıyı yasamak mı gerekıorbanada doktor demsıtı ben yaptırdım canım
Zararlı değilmi ole. Nasil uyguladğini özetle anlatirmisinnn cnmm zahmet olmazsa. Yumurtlama günüme denk gelio incire baslama tarihim i olurmu ölene. 13unde soğan bitio 14unde incir yapcam olrmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?