Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

süper canım yap ama iç mutlaka ihmal etmee!!!!!!!1

hmm anladım canım bak bebek ouşsa bile tutunmasına yardımcı oluyor metformin kullanmalısın bence doktoruna söyle böyle bir şey duydum siz öneririmisiniz dee içmiyorsan eğer!!! enimde hormon tahlillerim normal ama pkoluyum bende anlamadım AMH adında bir hormon varmış bunu yaptıracağım bendeee hormonları normal olanlar bunnu yaptıması gerekiyormuş yumurtalıklıarın gelişimini belirliyormuş bu hormonnn

kan pıhtılaşması da bebeği düşürür baktılar mı kanınaa

Pekı bişe sormam. Soğan kürünü braktiktan birgün sonra baslasam olurmu. Sen ne zmn başlamıştınn soğan kürü bittikten hemen sonrami?

doktoruma gidince sorıyım bakalım cnm ne söyleyecek

evet cnm pıhtılaşma varmış düşükten sonra zaten folbiole devam et dedi coraspirin ve calsiyum verdi hala kullanıyorum hamile olsamda kullanacakmışım

ewt canım hamıle olsanda o ılaclara devam edılıo doktor gereklı gordugu zamanda bıraktırıo

yok cnm doktorum ilk düşükte gerek yok dedi ikincisinde tekrar düşük olursa yaparız dedi bakalım inş tekrar öyle bişey olmaz

canım doktorlar oyle dıorlarda Allah korusun gereklı testlerın yapılması ıcın tekrar aynı acıyı yasamak mı gerekıor banada doktor demsıtı ben yaptırdım canım

canım doktorlar oyle dıorlarda Allah korusun gereklı testlerın yapılması ıcın tekrar aynı acıyı yasamak mı gerekıor banada doktor demsıtı ben yaptırdım canım

evet haklısın yaptırmak gerek aslında aynıı acıyı tekrar yaşatmasın rabbim senin sonuçlarda bişey çıktımı

Zararlı değilmi ole. Nasil uyguladğini özetle anlatirmisinnn cnmm zahmet olmazsa. Yumurtlama günüme denk gelio incire baslama tarihim i olurmu ölene. 13unde soğan bitio 14unde incir yapcam olrmu

cnm ben ikisinide aynı anda 21 gün içmiştim bi zararı olmadı ama senin yaptığın daha mantıklı geldi bana 13 üne kadar soğan suyu yumurtlama dönemnde incir kürü dediğin gibi bi dene bakalım bana bi zararı olmadı ikisi ama bünyeden bünyeye değişebilir bu sefer bebiş yoksa bende senin yaptığın gibi yapıyım yattı kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…